59

Анонимен

преди 1 година

какво пък толкова някакъв си пенсионерски клуб...този магазин няма как да представлява македонците там...това е някаква подигравка...истинските македонски клубове и домове са узурпирани незаконно от една шайка престъпници,които петянт македонското име-красо каракачанов и джамбазки...

58

Анонимен

преди 1 година

До Анонименнещо са се объркали тези от разлог...1956 г. всички са писани,забележете писани не са се самоопределяли като македонци,след това 1963-65 г. по заповед на тодор живков всички до един са писани българи,македонци няма!

57

Анонимен

преди 1 година

До аков Якофчо,ти защо говориш татарски?Да не искаш да кажеш,че 1 млн северномакета са научили 8 млн *** да говорят македонски?Спрете се,че ставате смешни!

56

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 59Аз съм свидетел на друго.Българи от Разлог през 1965г са ми казвали,че насила са ги карали да се пишат македонци.Мога да ги посоча поименно,светла им памет.

55

П.К.

преди 1 година

До 1 /Сократ, Архимед/ Днешните "гърчоля" нямат нищо общо с ДРЕВНИТЕ ГЪРЦИ. Днешните са от изгоненото от Северна Африка племе. Те са обсебили и окрали всички земи, придобивки и др. от древните гърци и от съседните нормални държави.

54

Јаков

преди 1 година

Татари на Македонците во Пирин влакно од коса не смее да им фали АСНО

53

Анонимен

преди 1 година

Джабазина е нео-нациистт и има проблеми с алкооохола и наркоттицците.

52

Анонимен

преди 1 година

Паспортите на Македонците се променят с Български насилствено,а не обратното.Хората не са се възпротивявали като са получили Македонско паспорти,а обратно.Но какво значение има сега.Това е минало и трябяа да мислим как да изградим светло бъдеще без хора като Джамбаски и подобните му колеги от Македония и България.И да живеем като братя и сестри в мир и любов,а не раздор и омраза.

51

Реципрочно

преди 1 година

А защо български поп не открие клуб на Северна Македония в Гърция???Егати логиката им.

50

Анонимен

преди 1 година

Напротив.Тито и Димитров уреждат България да не плаща обещетение(репарации)на Македония,за сметка на признаването на Македонския народ в България.А Тодор Живков след заповед от Москва маха Македонските паспорти през 1965г.След като Димитров е убит("починал от цироза")в Москва.Тито спира отношенията с Москва през 1950 г.след смърта на Димитров.Такаче Живков маха правото на различна етнос.

49

Анонимен

преди 1 година

Ако бях мЪкедонец щях да се самоубия

48

1

преди 1 година

Ал.Македонски,Сократ,Архимед,Аристотел и пр. и пр. известни антични елини са гърци и толкоз. Всички опити да пипате спомена за тях ще завършат със счупване на крадливите ви македонистки ръчички.Гърците ви държаха 30 г. на къса верижка,докато си седнете на газа,следващите 30 г. ще ви държим ние българите.А дотогава албанците ще са мнозинство, РСМ ще бъде третата албанска държава и ние ще се разберем с албанците като хора. Въпроса е какво ще правите вие македонистките комплексари тогава.

47

Анонимен

преди 1 година

КАКВО ПЪК ТОЛКОВА...ТОВА Е ПОРЕДНАТА ГАВРА КЪМ НАС МАКЕДОНЦИТЕ ТОЗИ ПЪТ ОТ СТРАНА НА Р.МАКЕДОНИЯ.ПОРЕДНИЯТ ПЕНСИОНЕРСКИ КЛУБ БЕШЕ ОТКРИТ В БЛАГОЕВГРАД.АКО НЕ БЕШЕ ТЪЖНО ЩЕШЕ ДА Е СМЕШНО!

46

Анонимен

преди 1 година

Джамбаски май ще си го получи.Само нека продължава.Само един с отклонения е необходим.Той не живее само в България.Пиандето наркоман по-добре да си трае.

45

Анонимен

преди 1 година

До АнонименТочно така. Трябва да се разразят малки конфликти на много места по света и найкрая "месията" да излезе с предложение, което ще е за следене, подслушване, ограничения и пр. и пр.Това поведения е подклаждано умишлено

44

.

преди 1 година

Когато стават баталиите около македония през 1945-1948 г.министър-председатели са Коларов,а после Димитров.Никой не се е интересувал от Живков.Всичко се решавало от Тито и Димитров,по заповеди на Сталин.Тогава е уреден и въпроса с репарациите,в котекста на евентуално създаване на балканска комунистическа федерация.През 1948 г. Тито се обръща срещу СССР,отношенията между НРБ и СФРЮ се замразяват,насилствено връчените македонски паспорти се анулират.Но е вярно че Живков е противник на македонизма

43

Анонимен

преди 1 година

тоа мишок джамвазки оде изпълзе пак

42

Анонимен

преди 1 година

Македонисти са гедонисти за които е характерно,че върховното за тях е удоволствието което могат да вземат и получат от живота или насладата от удоволствието която могат да получат всичко от живота е смисъла и това за тях е върховно да удоволстват и съществуват,като туй е цяло филосовско течение оформило се отдавна още от антични времена,но проповядвано по време на Сократ 400 г. пр.н.е. от Аристип що се изказал тогаз за физическия му вид на взимане,но без армаган не се взимало водило до Армагедон

41

Анонимен

преди 1 година

Московците ще им палнат чергата на българи , сърби , македонци. Няма да ги оставят на мира.

40

историк

преди 1 година

Македония е област и никога цяла Македонска област няма да стане държава.Гърците се разбраха за техните 50% и пращат техни попове да се месят в нашите работи.Зорът на 30% северозападни македонци е да гепят 20% Пиринска Македония.Нема начин.Всеки да си трайка в своята област и да не пречи на другите.