24

Тираджията Z

преди 1 година

Благодарение на дългата ръка на Путин

23

Умопомрачени

преди 1 година

стада от мучащи, бучащи безгръбначни събрали се да засвидетелстват безапелационната си подкрепа за културата на ФАЩ на този сатанистки ритуал. И резултатите са закономерни.

22

Анонимен

преди 1 година

Аморфна маса тревопасни. Така човечеството инстинктивно регулира количеството си. Само най-силните оцеляват и предават гените си.

21

славянин

преди 1 година

Един човешки бройлер можеш лесно да го обучиш да изпълнява бързо и качествено проста и еднообразна дейност, но не можеш да го обучиш да мисли творчески и самостоятелно! Именно способността да се мисли творчески и самостоятелно е признак за интелигентност, а не механичното и неизискващо такова мислене действие! На простият човек му е много трудно, ако не и невъзможно, да разбере истинските критерии за интелигентност!

20

до 27 от славянин

преди 1 година

Ако корейците са такива ''прекрасни, чисти, работливи и гостоприемни'' хора защо са се изпотъпкали до смърт като скотове празнуващи чужд празник нямащ нищо общо с техните традиции!? Един човешки бройлер можеш много лесно да го програмираш да работи и консумира като машина и това е доказателство, че този човешки бройлер няма акъл по-голям от този на птичия бройлер! От човешкия бройлер, ако още не си разбрал досега, се иска да работи бързо и качествено и да консумира, не да мисли самостоятелно!

19

ПроСоТо

преди 1 година

"Хелуин",не "лелуин"../"лапсус лингвис"../

18

ПроСоТо

преди 1 година

ся да ви открехна нещо:..-"Празника" НЕ е "ХЕЛОУин",а "ЛЕЛУИН" !!!!..От "Хел"-АД и уин"-"победа..Демек,празнува се победата на Ада над Живота..

17

Сашко

преди 1 година

Сатанистите направиха жертвопренушението за Хелоин!!!Най-големият сатанински празник!

16

Имаш

преди 1 година

много хляб да изядеш, докато стигнеш възпитанието на корейците. Прекрасни, чисти, работливи и гостоприемни хора. Съжалявам за трагедията.

15

Муахаха

преди 1 година

Нормална Пфайзер, статистика!

14

Интернет Конспиратор

преди 1 година

били Стъпкани видиш ли, но всичките до Момента Умрели от Сърдечен Удар и Миокардит - интересно, нали?! какво ли друго водеше до това...

13

За Всеки е Ясно

преди 1 година

КОВИД Ваксините дават Резултат!

12

Анонимен

преди 1 година

Веднага корейското знаме в социалките всички!!! И по един пост, че световния злодей Путин е виновен! Веднагаааа!!! Хахахаххахахахахаххахахах

11

Анонимен

преди 1 година

Да слагам ли корейското знаме у фейса?

10

Нане

преди 1 година

Тука наще краварски роби, няма ли да излезнат да пупасат и те *** ведата за хелуин по жълтите павета... ===)))

9

Анонимен

преди 1 година

Баш ме брига колко *** са дали фира в някакъв езически ритуал

8

Анонимен

преди 1 година

Това е феноменът на тълпата. На глед разумни индивиди събрани на куп оскотяват за секунди и започват да карат на подсъзнание и инстинкти. Изчезва разум, образование, опит, маниери и всичко човешко. Всичко се превръща в аморфна маса, която се идентифицира с групата. Тълпата става груба, необуздана сила. Личната отговорност се размива в колективна. Чувството за лична отговорност изчезва. Надделява животинското у човека.

7

Анонимен

преди 1 година

Ами каквото са търсили, са намерили. Нали са се събрали там заради ужасията?

6

Анонимен

преди 1 година

Няма ли да излезнат верно и да кажат пак евроатлантиците, че Путин го е виновен? Чакаме новината!! Закъснявате!!! Хахахаххахаха

5

Анонимен

преди 1 година

Сатанински празник възхваляващ смъртта, което е мего казано КРИНДЖ. Благодарим ти, Америка!!