6

Работа

преди 1 година

има за всички. Друг е въпроса че *** искат някой да им дава без да работят. И на запад не са цъфнали. В една Германия ако взимате 2700евро с съпруга ти сте на същия хал. 600евро наем в що годе нормален квартал 300евро детска градина. 300евро гориво. Режиини 250евро. Кредит/лизинг 100-150 евро. Храна 700евро. 1.5 пъти в месеца на ресторант(като нормален човек) 150 евро . Дрехи, обувки, амортизации , застраховки ...... и какво остана-НИЩО. Даже и не стигат

5

Не е чехкиня

преди 1 година

Туристката е от Словения, не от Чехия.

4

sherlock

преди 1 година

издирване под руниите(???!!!)

3

Анонимен

преди 1 година

Пак малко грешки правят. В крайна сметка в България няма хора. Няма кой да работи. И по-зле ще става. Хората продължават да бягат на Запад. Заплатите в България са мизерни. В България хората живеят от заплата до заплата. И по средата на месеца вече остават без пари. Едва връзват двата края. Комунизмът си отиде, но комунистическото мизерно заплащане остана. България е единствената страна в Европа в която няма заплащане на час. Ако работиш 1 час извънредно колко е заплащането? Къде са законите?

2

Анонимен

преди 1 година

. . . издирване под руниите спасителите . . . А бе в този сайт имате ли грамотни сътрудници или критерия за работа е тройка по български, защото с двойка ще виси още в четвърти клас до ден днешен? Как вярваме на fake news-вете ви, които разпространявате при такова ниво на образование? Няма публикация без грешки, защото не са статии със собствен принос, а някакви грешно преписани преписки от някой, някъде!

1

ето ти

преди 1 година

малко и руски ценности : https://twitter/uasevostianov/status/1584515860646875137