218

Стоко

преди 1 година

Този нагляр е работил в ЕЦБ и е инсталиран от радев, като вечно присъствие в служебните му кабинети. Зеленото чорапче да даде обяснение чии интерес защитава!

217

Епа

преди 1 година

Това нещо го дава като нагъл тиранин с камшик

216

Анонимен

преди 1 година

До 247 инш аллах, а инш аллах. Точно тъй трябва да стане. Трябва да гласуват само хората на книгата, само правоверните, хората на истинската вяра. ИншАллах.

215

Анонимен

преди 1 година

Е, нормално да не иска. Къде ще му отидат бонусчетата на тоя гeй. Голям праз, че ще прецака родината си. Пази си очилцата, цъкльо.

214

Анонимен

преди 1 година

Българите не искат евро, това го искат няколко продали се "политици". Затова и е този страх от референдуми. Но ние живеем в демокрация и народа решава какво ще има и какво няма да има. Някои казват, че народа ги е избрал. Няма такова нещо. Те сами са се сложили там. Българският народ крадци и лъжци не би избрал.

213

Аз

преди 1 година

Искам референдум!

212

Анонимен

преди 1 година

Оставкаааъ

211

Анонимен

преди 1 година

Значи евро въпреки всичко и всички. Значи мнението на населението е без значение? Защо се плашите от референдуми и без това не ги признавате. Това говори много.

210

Ей ревльо

преди 1 година

*** знаеш ли кво евро ще ви дам бе нещастници вие кви *** сте бе лева в момента е на сигурната валута да умрете с децата ви който е за еврото и ако го вкарате умрете

209

Анонимен

преди 1 година

България не е готова (висок дефицит и инфлация, ниско ниво на конвергенция на доходите), нито еврозоната е в цветущо състояние (40 годишен инфлационен рекорд, възродена дългова криза) Напът сме заради нечии краткосрочни политически интереси да направим огромна промяна в икономическата система насляпо и без идея защо и как.

208

До 252

преди 1 година

Много ми хареса това мнение! За съжеление не може да се наложи, защото неграмотниците с промити мозъци са много повече и много по кресливи и нахални! Иначе, да се харчи за референдум при условие че преди месец имаше избори на които 80% от гласувалите избиратели избраха партии които подкрепят еврозоната, а негласувалите, явно не са гласували защото нямат нищо против това, си е абсолютно разхищение на пари!!!

207

Анонимен

преди 1 година

Гръцката антична демокрация, че дори и римската е просъществувала векове, защото право да гласуват са имали само гражданите, не робите или плебса. Така и сега, трябва да имат право на глас само образованите хора и тези, които създават продукт и плащат данъци. Бай ***, който виси само на помощи и кражби, таксиджията, бензинаджията и т.н., изобщо не трябва да имат право на глас. Пенсионерите също. Те, когато са били млади комунистите са ги крали под носа им, сега акъл ще дават.

206

Анонимен

преди 1 година

По въпроса за еврото и финансовата стабилност трябва да се произнесат само специалисти.

205

Анонимен

преди 1 година

Единственото грешно решение е, че българите не са излезли със сопите! Поздрави от Англия!

204

Анонимен

преди 1 година

САМО БАНКИТЕ ЩЕ ЗАГУБЯТ ОТ ТАКСАТА ЗА ПРЕВАЛУТИРАНЕ!ТЪРГОВЦИТЕ ПЛАЩАТ В ЕВРО ЗА ВНОСА, НИЕ ПЛАЩАМЕ В ЛЕВА НА КАСАТА И МИЛИОНИ СЕ ОБРЪЩАТ ОТ ЛЕВА В ЕВРО.ТОВА Е НАЙ-ПРОСТАТА СМЕТКА.НАЛИ ВСИЧКИ СМЕ СИГУРНИ ,ЧЕ ТОВА УПРАЖНЕНИЕ Е ЗА СМЕТКА НА КРАЙНИЯ ПОТРЕБИТЕЛ!БЕЗ ДА ТЕ ПИТАТ!ВЛИЗА ТИ В ЦЕНАТА!ПОМИСЛИ И ПОСЛЕ СКАЧАЙ ПРОТИВ ЕВРОТО

203

Стига заблуди

преди 1 година

До 203: първо не си в час след като твърдиш че има ипотеки по 2% в евро. Това беше по времето преди ковида. Сега няма ипотека под 6% и то само голяма и с 100% гаранция друг имот. Второ, трябва човек да е доста наивен и глупав да си мисли че като взема всеки месец на заем 2000, и харчи 1900, и то спестява месечно 100. Но такива в България с лопата да ги ринеш, особено между младите юпита, които си мислят че някой друг освен печатащия парите може да прави бизнес на кредит и да печели.

202

Клептократи

преди 1 година

Това момченце до вчера зубреше, днес нагло прокарва интересите на клептократите и ни казва в прав текст, че нямаме право на глас. И той си мисли, че е хванал Господ за шлифера. Клептократите са безмилостни, но не мислят че ако унищожат нормалните хора, тези които ще ги заместят ще бъдат безмилостни към самата върхушка.

201

ПИканоФ,

преди 1 година

що те е страх от истината?!? Нали сте уж демокраДци,а се плашите от някакъв си референдум?!? Ти да видиш...

200

Анонимен

преди 1 година

До 251 - Стога вряка, ве! Присопат!

199

Анонимен

преди 1 година

КАКВО СПОРИМ 1.95583 ЛВ РАВНО НА ЕДНО ЕВРО! СЕГА ВСИЧКО Е В ЕВРО ПРЕСМЕТНАТО ОЩЕ КОГАТО СЕ ПРАВИ КАЛКУЛАЦИЯТА ЗА ЦЕНА НА СТОКА ИЛИ УСЛУГА! ВСИЧКИ СТОКИ СА С БОРСОВА ЦЕНА В ЕВРО!НЯМА ДА ПЛАЩАТ ЗА ПРЕВАЛОТИРАНЕ , ТАКА БИ СЕ НАМАЛИЛА ЦЕНАТО ,НО ПРИ БЪЛГАРСКИ МАНТАЛИТЕТ ЕДВА ЛИ.СЕГА ПОЛЗВАМЕ ЛЕВОВЕ НО ВСИЧКО НИ Е В ЕВРО ,ДАЖЕ ЛУКА И КАРТОФИТЕ