41

Анонимен

преди 1 година

Украинското зърно е на украински производители,само те могат да разполагат с него как подизпълнители по международни договори и да наемат транспорт за извозването му по договорни отношения щом държавата им е нападната от съюзни фашистки-комунистически съединения още повече обявени как несъществуващи,разпаднали се поради изменени обстоятелства на антагонистични отношения пречещи на развитието на близки отношения м/у народите познати и от таквиз причини страната им изпаднала в неплатежоспособност

40

Анонимен

преди 1 година

Българското зърно от новата реколта си седи по складовете заради ниската цена на украинското. Сега най-после нашите пишман бизнесмериджеи ще се нагушат

39

НЯКОЙ

преди 1 година

Най-после една добра новина за България и за българските зърнопроизводители.

38

Анонимен

преди 1 година

Крайно време беше да спрът гъгренясалото украинско зърно .

37

Анонимен

преди 1 година

До РУССКИЙ ОККУПАНТ Говори се че щели да те разменят за кучето на Кадиров. Ти отиваш в плен а Кадиров си получава кучето от хохлите.

36

Анонимен

преди 1 година

Движение на кораби няма, има само движение на дронове въздушни, надводни и подводни към Севастопол, но руснака е хитър и е скрил останките от флотилията си в Новоросийск. Путин е изключително радостен че фрегатата Адмирал Григориевич през март не бе допусната от Турция в Черно море и спаси кожичката си. Така че даже и когато се бъзикат с Русия тя пак печели.

35

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Ми тва е, няма зърно-няма химарс!

34

Анонимен

преди 1 година

Путин губи в Украйна. Не знам на какво се надяват путинистите.

33

Анонимен

преди 1 година

До 31, живея в Германия , ела да видиш къде са младите мъже от Украйна, направо се чудя кой се бие на фронта им, като от първия ден на войната при тях има ПЪЛНА МОБИЛИЗАЦИЯ. Войната не е правилното решение, но понякога единственото с което може да се постигне мир. Някой трябва да изяде шамарите и да си седне на ***.

32

Анонимен

преди 1 година

Гледам много бодряшки русофилски изказвания, сякаш забравиха вчерашния Пърл Харбър в Севастопол. Значи руснака още има много сърбежи по гърба, украинците ще го начешат хубаво.

31

Анонимен

преди 1 година

"Русия не разбра ли, че с Путин начело няма никакъв шанс? Кой започна войната? Кой е виновен за сега съществуващото положение? Кой губи на фронта?" --------------- Контра въпрос - на кой сивото му вещество е на стопилка от западната пропаганда? Не отговаряй, риторичен е.

30

Божество с разум

преди 1 година

Човек който е палавник, това не означава че е психо болен, а означава че е човек на живота !

29

Анонимен

преди 1 година

Скоро Одеса пак ще бъде руски град!

28

Анонимен

преди 1 година

Болшевики няма от 1991 г.Лекувайте се!Малиии Карлуково пак са пуснали нета.Явно от там провеждат пропагандата да ни делят на измислени русофили и русофоби.Руснаци с техните роднини се бият и познайте на какъв език се псуват...на един и същ е,а вие за русофили и русофоби бълнувате.

27

Полковник

преди 1 година

Всичко приключи за Украйна.Нито ток нито износ.Вовата не се шегува.Днес е започнало и настъпление в Донбас Това е подготовка за мащабното зимно настъпление за освобождаване на Одеса.

26

Анонимен

преди 1 година

Русия трябва много бързо да смени политиката си. За целта трябва да бъде свален Путин веднага.

25

Анонимен

преди 1 година

Болшевиките никъде никога не са донесли нищо добро. Русия страда от тях вече повече от 100 г., след 1917 г.

24

Анонимен

преди 1 година

Русия не разбра ли, че с Путин начело няма никакъв шанс? Кой започна войната? Кой е виновен за сега съществуващото положение? Кой губи на фронта? Кой се оплаква пред ООН? Кой не може да си облече и нахрани армията? Кой няма даже достатъчно калашници? На коя държава младите й мъже бягат през границите, само и само да не воюват за Путин?

23

Анонимен

преди 1 година

Според Съвместния координационен център споразумението е дало възможност за износа на над 9 милиона тона зърно и други земеделски продукти от украинските пристанища, но не е дало възможност за износа на руско зърно, други земеделски продукти и торове от руските черноморски пристанища. Русия се чувства излъгана и прекратява споразумението със западните мошеници.

22

Анонимен

преди 1 година

Кораби няма, но дронове с бойни комари са тръгнали тая сутрин към Москва. Руския постпред Небензя крещи като луд из ООН че ухапването от тези комари предизвиквало омраза към Путин и неговата банда и това било изключително опасно биологично оръжие.