188

Абе

преди 1 година

Те вече ще ги гонят, тия тръгнали съвети да свикват !

187

Анонимен

преди 1 година

Аайде, Рокчо енда фак, стига си ревал, Украйна от време иношно е руска, така че си дърляй фисташката прозападна.

186

Анонимен

преди 1 година

Тия Натетата са отдавна загинали.

185

Анонимен

преди 1 година

До Не е ли ясно? Че кви са Русия да ми кажат дали да си изнасям или не зърното ? Аз пък ако съм на Украйна ще блокирам сега руските кораби :) Руската блядщина трябва да си ходи в тях !

184

До Гост

преди 1 година

Те да имат късмет да атакуват натовски кораб ,е тогава ще видят кон боб яде ли!

183

Наполеончик

преди 1 година

Каквото повикало, такова се обадило. Урките сами дават повод на руснаците да им резнат бизнеса със зърно. А по-неприятното за тях е, че рашките бързо възприемат наглостта и жестокостта на англосаксите и я прилагат с пълна мярка. В случая, от корабите на ЧФ бяха нанасяни удари по енергийната мрежа на укрите, поставяйки ги в безизходица - или да се правят, че нищо не е станало, или да отвърнат и да си спрат износа на зърно.

182

Гост

преди 1 година

Тук е замесена Англия.И затова искат спешно заседание също северен поток.Ако не ще има ответна реакция.Потапяне на натовски кораби взривяване на междуконентални кабели и.т.н.

181

ООН

преди 1 година

Тия пък кой още ги мисли, бетер африканска държава станаха. Отпаднаха от класацията на хората.

180

Gorskio

преди 1 година

Значи да бухаме 2 седмици по енергийни обекти в цяла Украйна е нормално, а когато украинците бухнат някакъв кораб се реве в ООН? Великая и могучая...

179

Анонимен

преди 1 година

"Трябва да стане кадиров и с украйна е свършено", даа, това е то истинско Православие!

178

Тюрма за ПУТИН

преди 1 година

МИНИМУМ 100 000 лет тюрма за представители прокуратура МОсква которие не АРЕСТОВАЛИ ТЕРОРИСТ НОМЕ ОДИН ПУТИН ВЛадимир /рожден 1952 подставлен НЕЗАКОННО НА ВЛАСТ В КРЕМЪЛ>>

177

Не е ли ясно?

преди 1 година

До az: Корабите може да са всякакви, но изнасяха украинско зърно. Това стана възможно благодарение на споразумението, подписано на 22 юли в Истанбул, с което Русия и Турция гарантираха коридор за тези кораби. Но дотук. Сега, след украинските дронове, Русия ще изнася зърно с кораби, а Украйна - не. Русия беше и си остава най-големият износител на пшеница с света.

176

..

преди 1 година

ето как изглежда руската армия : https://twitter/uasevostianov/status/1584515860646875137

175

резил за раша

преди 1 година

абе нали вчера в "Днес" пишеше, че Русия отразила атаката с дронове?

174

Ха ха

преди 1 година

Сетили се, нали не уважават решенията на ООН и блокират. Приберете се у дома и ако някой ви стори нещо се жалвайте.

173

az

преди 1 година

До Анонимен Атаките са срещу военни кораби - каквито Украйна вече почти няма. А зърното не се изнася от украински кораби - изнася се от гръцки, панамски и какви ли не други! Включително - руски.

172

ХА ХА ХА

преди 1 година

РОШКИТЕ нападнаха ЦЯЛА ДЪРЖАВА и я бомбят по цялата територия - те сега ще свикват ООН заради няколко пиратки фърлени по корабите им! Леле няма такова безочие и наглост!

171

Анонимен

преди 1 година

Като им потопят черноморския флот, ще си изнасят каквото си искат --->>> Ще изнасят таратанци. Както укритата стрелят от суша по кораби, да не мислиш че и руснаците няма да стрелят кораби от суша? То Черно Море не е чааааак толкова голямо. Тъй че и укри гемиите ще заминат. Не случайно ФАЩ си дръпнаха коритата отатък Италия, че да не изядат някоя ракетка случайно.

170

Смазка 1964

преди 1 година

Хайде сега :)))) Стреляш по трафове и болници от тези кораби и се правят на интересни. Хахахаха :) Мястото им е под водата. Защо изобщо трябват "руски" кораби за да охраняват нещо на което Украйна си има абсолютното право ?!?!

169

хахаха

преди 1 година

Русия заграби реколтата на Украйна и реши да я продава , но като й потопиха корабчетата се оплаква че не може да продаде открадното жито в съвет за сигрност вООН бива гьонсуратлък на рашисткия надмина всичко.