33

toti

преди 1 година

АБЕ ХОРА,НЯМА ЛИ ПОНЕ ЕДИН АМЕРИКАНЕЦ ДА ИСКА ДА КУПИ БЪЛГАРИЯ И ДА СЕ ОПРАВИМ!!! АКО ЛИ НЕ ДА ДАВАТ ПО 100 Х$ НА КАПАК И ДА ВИДИМ ДАЛИ НЕ ЗНАЕ *** КАК ДА СЕ ОПРАВИ !!!

32

Анонимен

преди 1 година

По-малко да крадат от другите континенти.

31

Аз

преди 1 година

Световната икономика е пълно фиаско. Скоро всичко рухва.

30

Анонимен

преди 1 година

това не са пари като пари ,а спекулативен ресурс

29

Да

преди 1 година

си ги вземат в отвъдното.

28

Тошо

преди 1 година

84 долара. знам как да ги инвестирам, но 84 000 000 000 000 долара нямам идея какво да ги правя, освен ......да ги дам на който няма, и той да реши!Добра идея да се дават за образование на бедните деца по света!

27

Анонимен

преди 1 година

Парите не се предават в наследство !!Това е глупава и контрапродуктивна идея.

26

Анонимен

преди 1 година

Боже ,боже.Тежък проблем за една клатеща се всеки момент готова да загине Америка.Дядовците са положили основите,синовете са ги доразвили а внуците изпили т.е опаткали създаденото.

25

Анонимен

преди 1 година

А 80% от българите са полуграмотни и прости, но винаги са готови да ти дадат финансов или инвестиционен съвет.

24

fact

преди 1 година

НАПИСАЛИТЕ ТАЗ СТАТИЕС НЕМАТ ПЛАН КСАК ДА ИЗКАРАТ ПАРИ.........Що пък требва да ги завещават? Мож пък да ги изхарчат или изгорът още приживе.КАК ШЕ ДЪРЖИШ СМЕТКА НА ДРУГИТЕ. И то богати и извесни?

23

Ружа от ГЕРБ

преди 1 година

Да инвестират в магистрали в България лапаницата е гарантирана от политическата система.

22

Анонимен

преди 1 година

Могат планирано да си ги заврат .

21

Дора

преди 1 година

Хора, в статията става въпрос за план как да бъде разпределено богатството им след смъртта им, а не че не знаят какво да правят с парите си сега. Всеки ден правят нещо с тези пари и не е без план. В света на богатите е проблем, че наследниците не са подготвени за получаването и управлението на наследството си. Банките са притеснени дали наследниците ще продължат да държат парите си при тях. Анкетата, цитирана в статията, е проведена от банка.

20

Ето един план

преди 1 година

Направете си варени долари, печени долари и пържени долари. Да ви е сладко.

19

Анонимен

преди 1 година

Дългът на САЩ е 600 трилиона долара (общият), т.е. държавата се крепи на илюзии. доларът няма покритие нито като производствени активи, нито като активи в благородни метали, нищо. И на масовото наркотизиране, от което произтича липса на способност за съждение на 95% от популацията там

18

Анонимен

преди 1 година

За да има напредък, потребностите трябва да изпреварват удовлетворението им. Хората вголямата си част имат умствен капацитет до основни битови нужди. Строй, където парите над битовите нужди отиват НЕ за язовири, благоустройтво, подобряване на здравеопазване на образование, култура, комуникации, обществен транспорт, наука, екологични дейности и т.н. признаци на развито общество, НЕ е развито общество. Целта за напрупване на индивидуално състояние е изключителн и много вредна ОБЩЕСТВЕНА ГЛУПОСТ>

17

Анонимен

преди 1 година

Да си ги харчат със здраве, аз така правя. Никакви инвестиции и напъни. Колкото останат след мен, останали за децата.

16

Анонимен

преди 1 година

Проверете колко е външният и вътрешен дълг на САЩ.Ще останете изненадани.Същевременно,след началото на "санкциите" Русия вече има над 160 млрд. долара БЮДЖЕТЕН ИЗЛИШЪК.Е,ква стана тя???

15

Бай Илийчо

преди 1 година

Ко не знаят Ко дъ си правят парътъ да ми я дадът на мене бря! Язе знам! А бря чудъ съ от ората си даат парътъ у банките ? Язе сичко обръщам в златни монети,наполеони и английски суверени ! Тургам ги в адин буркан,нищът ни ляп ни водъ! От мое си саму тва кое съм си краднал,и кое сум си скрил ! Тва дету е у банката е саму условну мое !

14

До 12

преди 1 година

Когото? 3056 година?