49

Анонимен

преди 1 година

Липсата на Вентолин/Салбутамол в аптеките си е опит за убийство, това е бързодействащ бронходилатор който се приема по спешност е може да е животоспасяващ. Кои са т.нар. алтернативи, колко струват и на кои фирми са, къде е държавата и пак ли като ги питат и ще излъжат пак, че по аптекито го има?

48

Анонимен

преди 1 година

И то кво стана, в Украйна сигурно е по-лесно да си купиш лекарство от аптеката отколкото тук.

47

до Миро

преди 1 година

не бях чувал по джен изказване, демек смърт за българите? сбъркани нео либерално соц про=руски ценности в действие

46

след 44та

преди 1 година

хората са казали - дето е стъпал руски ботуш трева не никне

45

МИРО

преди 1 година

Докато има българи, винаги ще има подлеци и предатели! Смърт за всички подлеци и предатели!!!

44

Анонимен

преди 1 година

И лекарства за щитовидна жлеза няма. Преди 2-3 дена писах тук, ама ме изтриха. Статия бяха пуснали, че жените пиели хапчета за диабет, от които се отслабвало. Сега да питам жените за отслабване хапчета за астма ли пият, или за разреждане на кръвта, или детски сиропи? За да прикрият далаверите на едни хора, изнасящи лекарства по оня начин, набедиха жените. Сега кого ще набедите, за да прикриете далаверите с лекарствата?

43

Някой

преди 1 година

С тези детски сиропи производство в Индия предпочитам да правя бабини рецепти на детето. Умряха много деца от детски сиропи в няколко страни довел до бъбречна недостатъчност..

42

До 48

преди 1 година

Нали Киро ви вдигаше цените?

41

Анонимен

преди 1 година

На този фон поръчваме още самолети на хартия, за които ще платим още няколко милиарда. Трепване трябва! Друг начин няма.

40

Анонимен

преди 1 година

Герб победа

39

?

преди 1 година

Както Винаги!НЗОК е най-големия ***.Това се случва всяка година. ЗАЩО?ЗАЩО САМО ТУК?

38

Анонимен

преди 1 година

Има вакса и за варицела в западнала Европа. Дали има смисъл от нея (друг, освен финансовия за фармамафията) е друг въпрос, но имат. Ненужно, т.к естествения имунитет върши повече от чудесна работа, ама като е за пари .... Сещаш се

37

Анонимен

преди 1 година

Какви са тези ваксини срещу варицела? Урсулата и такива ли измисли? А иначе е срамно в уж европейска държава да няма лекарства или да са безбожно скъпи, та хората си дават целите пенсиии пак не смогват.

36

Анонимен

преди 1 година

Лекарството ми за кръвно от 3.60 вече е 6.10. Нека НСИ пак ми разправя че инфлацията била 20 процента. Няма оправия, наистина тая държава трябва да се преоснове! Тотално бившата номенклатура е омазала нещата през тези 30 години

35

Анонимен

преди 1 година

Умишлено похарчиха парите ни за здраве за ваксини, пътеки и бонуси за измислен вирус. Умишлено харчат държавни пари за издръжка на Урките. Умишлено създадоха инфлация. И точно в този момент се точат за еврото. Целта е една: да се молим за пари на Европа и да станем нейни роби. !

34

Анонимен

преди 1 година

Ясно. Излиза че умишлено са ни лъгали, че търгашите на Асана Сърбежова не крият лекарствата, докато чакат десеторно увеличение, а едни двайсе жени на диета за отслабване са изкупили всичките лекарства за диабет, за астма, за разреждане на кръвта, за рак, за редки заболявания, за епилепсия и антидепресанти, варицела, хепатит А, хепатит Б, грип, съсирване на кръвта, за диабет, кръвно налягане.

33

Анонимен

преди 1 година

До МИРО сигурно ти плащат, не може да си толкова *** по собствено желание !

32

Анонимен

преди 1 година

След преброяването излезе че сме повече от колкото трябва да сме. Следват коригиращи действия.

31

Алчност

преди 1 година

Изнасят от складовете за да печелят - просто и ясно, кой да ги спре - дебелия банкянски дядо ли или Деситу - заети са да печелят избори и да правят пресконференции, и да събарят правителства. Каква конспирация какъв европейски съюз - сами си създаваме дефицита за да лапат такива като Търговска лига

30

план 2030

преди 1 година

Ако помните 2020 година още излезе един "конспиратияен план". Първите точки касаеха ваксините, ковид паспортите, заклеймяването на неваксинираните като врагове на обществото. Чудех се тогава какво общо има инфлацията и забележете "недостиг на основни храни и лекарства" в този план след 2022г. Вече си отговарям. Дигиталните цифрови валутки готови ли са?