104

Акционер

преди 1 година

Г-н Петков, кажи му на Рашидов мултак и повече не го обиждай. Като пояснение, ако не разбира понятието да се обади на приятеля си Илия Павлов, когото го убиха заради ембаргото в бивша Югославия. С такива бивши като него, които си загубиха парите в КТБ, изобщо не ми се занимава.

103

Joko

преди 1 година

Киррчо , чорапе мой, *** си и *** ще си останеш. Седнал си да критикуваш личност на която на малкия и пръст вода не можеш да и полееш !

102

Надежда

преди 1 година

Много си малък за да коментираш за този велик човек

101

Анонимен

преди 1 година

На тоя кой му плати обучението и живота на друг континент, докато ние се гърчихме от посткомунизма. Поне да бе научил нещо.

100

Анонимен

преди 1 година

Проф. Чуков за Киро: Кирил Петков: ПП ще се срещне с ГЕРБ, ако преговорите се водят от Борисов и се излъчват на живо". "Боже! Колко мъка имало на този свят!, това написа геополитическият анализатор проф. Боян Чуков в личния си фейсбук профил по повод поредната идея на бившия премиер.Станахме за резил пред целия свят с този харвардски лауреат. И ако преговорите се излъчват на живо от Сатиричния театър, допълни проф. Чуков.Харвардските професоря сигурно са в ступор от изявите на възпитаника

99

Анонимен

преди 1 година

Ненормалник абсолютен.

98

Анонимен

преди 1 година

Петков, пожелавам на теб и на семейството ти, ТЪМНО БЪДЕЩЕ :)))

97

Чочо

преди 1 година

Този измамник и доказан лъжец за гражданството си и прекупвач на газ с 30% по скъп да бъде радледван и осъден,защото с Кокорчо съсипаха Държавата.

96

Анонимен

преди 1 година

Този се куролира с БКП и вие пак го избрахте, да не говорим коло е зле и какви простотии натвори само за няколко месеца. Иначе Кире има някои хора които поради това което са постигнали ги канят и уважават през всяко едно време и власт, а има и такива отровни еднодневки като теб които след 2 години никой няма и да ги помни и дано дето ще вкарваш хора на топло накрая точно теб да те вкарат за далаверите ти.

95

Анонимен

преди 1 година

Кириле оня Рашков да не би да не е от годините на прехода.Ако си спомняш от краткото ти управление той беше министър на вътрешните работи.Нещо да кажеш за това ?

94

П.К.

преди 1 година

Абе, пишман ***-мин кольо. Тази позиция Председател на Българското Народно Събрание не е най-важната за Парламента. Тази позиция е НАЙ-ВАЖНАТА ЗА ЕДНА ДЪРЖАВА, ТЯ Е НАЙ-ВАЖНАТА И ЗА БЪЛГАРИЯ. Изядохте се от яд и мръ-сотии...

93

Анонимен

преди 1 година

ВЕЖДИ РАШИДОВ - ПРОДУКТ НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ, РАЗБОГАТЯЛ ПРЕЗ ПОСТ-КОМУНИЗМА И СЕ ПРОПИЛ.

92

Анонимен

преди 1 година

едно турско пиянде начело на парламента

91

Анонимен

преди 1 година

Кирооо, преди да даваш квалификации за другите, погледни себе си и дружината смешници около себе си! Жалък и низък си за да даваш мнения за хора доказали се със знания, умения и труд! Маст*тихите, които сте събрали в партия сте лични неграмотници, безсрамници и продажници.

90

СТРАНДЖАТА

преди 1 година

В БЪЛГАРИЯ ПРЕД 1990 ГОДИНА ИМА ПРЕСТЪПЕН КОМУНИСТИЧЕСКИ РЕЖИМ РАЗВНОЗНАЧЕН НА НАЦИСТКИ РЕЖИМ... КОЙТО ОТРЕЧЕ ТОВА Е ПРЕСТЪПНИК.

89

Анонимен

преди 1 година

Жалък ***'ил, отгледан от нагъл маз' Ник с самочувствие на титан, но са обикновени мишки. Срам е, че тези дават тон в България. ГМО в Америка им е изтрило разума, логическото мислене и чувството за достойнство.

88

Анонимен

преди 1 година

РАШИДОВ Е ОТ ГОДИНИТЕ НА СОЦИАЛИЗМА, НЕ НА ПРЕХОДА

87

Случаен минувач

преди 1 година

До Ха 95Ако Линда тръгне да се развежда, по канадските закони трябва съдът да установи кой е виновен за развода. И ако бъде посочен мъжът като виновник, той трябва да плаща огромни суми на бившата си. Кирчо направо може да бъде разорен. А и Лена го изостави, май. Ето дотам се докарва глyпaвият мъж - и без жена, и без любовница. От два стола - на земята! Май ще трябва да се самозадоволява!

86

Зозо

преди 1 година

Хахахаха, Кирьоооо я кажи и Чашков фигура от прехода ли е? *** ти лъжливо....

85

Анонимен

преди 1 година

Е, той поне е нелош скулптор, докато Петков ни е познат само като ужасно и невъобразимо лош премиер.