60

Глупости

преди 1 година

Каква задача ше изпълняват про стите рашки , като вече държат под 10% от Украинската земя??!!!...ВЪПРОС НА МАЛКО ВРЕМЕ Е ДА ГИ ИЗРИТАТ ОТ ТАМ , ЧЕ ВЕЧЕ И ФЛОТ НЯМАТ ДАЖЕ ...ха,ха,хааааа

59

да ама не

преди 1 година

Малко вероятно е това да се случи на украински фронт руската армия се състои основно от мюсулмани чеченци , казахи и ,буряти които не празнуват коледа , а руснакът е свикнал да живее като роб без празници и за него всеки ден със спирт в корема е най голябия му празник дин победи когато съзнавайки своето нищожество празнува да се чувства над другите това е радостта на простака да е над културния човек.

58

Великиот мАкедонец

преди 1 година

Ово ние латиница ово е нихната азбука дОшлА дрекно от великата мАкдонскова зЕмя.!.

57

Боен комар

преди 1 година

Пия само мозъка на руснака--защото в кръвта му има само алкохол и бояришник!

56

СМЕХ...

преди 1 година

КАКВА ВОЙНА ВОДИ РУСИЯ СЪС ЗАПАДА---котато семействата на руските ръководители живеят на ЗАПАД???

55

Факт

преди 1 година

Руския войник няма МОТИВАЦИЯ за войната в Украйна---това са само Путинови приумици за пари и власт!

54

Надписът на фасадата

преди 1 година

Защо са написали две букви на латиница? Някакво послание ли е това, символизира ли нещо?

53

Бог-цар - отечество

преди 1 година

Руснака винаги ще защити отечеството,един бяга ама 5 отиват.Ако не беше Сталин,България нямаше да съществува,чете история и се погледнете вие българските мъже.Ние поне сме ходили казарма а вие новите форумни философи да не дава Госпос вие да пазите България!И много ми е интересно да видя мобилизация на Х-американците всички ония там тъмни,психо,наркоти-ци и сие пропадля-к.

52

Анонимен

преди 1 година

а българите са още по-смешни, живеят в най-бедната държава в европа без газ, парно и говорят за русия. наистина смешно?

51

Иван

преди 1 година

Точно руснаците несе отказват от страх, може да проявят неподчинение, но - все пак. Цялата работа е безумна и дано свърши без пълни катастрофи.

50

Мужик

преди 1 година

Скоро и последния гл0паk в редиците на руската армия ще се усети цялата тази касапница е ЗА КОЖАТА НА ЕДИН ДИКТАТОР!

49

Какво ли

преди 1 година

Zагубата на вяра в смисъла !

48

Българин

преди 1 година

"Но историята с коледното примирие е пример за особена характеристика на войната, която предлага предупреждение към обсадената руска армия в Украйна" ... все повече се убеждавам, че журналистическата ни ***, освен че е продажна, е и слабо*мна.

47

До 54, Путин не е Р.

преди 1 година

Руските мъже а и жени се нуждаят преди всичко от Русия, за да могат да останат руски мъже и жени. И ако както вървят работите бъдат убедени че единственият начин това да стане е да не остане жив украинец, ами ще свършат работата. На война не се ходи за удоволствие, ходи се по принуда. Другото са мелодрама и глупости.

46

До 53

преди 1 година

Така е. Путин е най-неспособният главнокомандващ в историята на Русия. Вживява се в ролята на Александър Първи, но най-великото на Александър Първи, който е победил Наполеон не е че е пазил само армията, а че се е отказал да бъде пълководец, защото е разбрал че е неспособен, и е дал командването на Кутузов.

45

реалист

преди 1 година

Нито съм американофил..нито русофил, но статията е направо КРАВАРЕ. Леко полека започвам да симпатизирам на руснаците и май нещата не са баш така, както ги изкарват масовите медии?!!!

44

Наполеончик

преди 1 година

Направо се просълзих! Толкова ми стана умилително, че не дочетох статията и отидох да повърна. Зеленски лидер?!? Зеленски е клоун на когото чужди сценаристи и режисьори са дали сценария и очакват от него да изиграе ролята..... срещу заплащане естествено. Сред Киев, сред украински войници...... хайде бе?!? По-скоро в студио и сред преоблечени гавази от SAS, барнат в маркови дрешки в цвят каки. А когато се умори от снимки и ПР изяви, отива да отмаря в къщата си в Капри (мисля че беше там).

43

Край

преди 1 година

По абсурдно и безмислено нещо от война между руснаци и украинци би било само ако Петербургци нападнат Московчани.За съжаление всички руснаци са склонни да се колят безобразно и англосаксонците с радост ги напомпаха да го направят.

42

До 46

преди 1 година

Петранке, хабер нямаш от нещата, затова прочети малко история и ТОГАВА пиши мнения. Аман от тапири!

41

Вони на наглосакси

преди 1 година

Не се цапайте!