38

преди 15 години

КНИЖНО ЧОВЕЧЕ ОТ СТЪКЛЕН БУРКАН

37

Viktori

преди 15 години

Крадеца вика:"Дръжте крадеца!" Това не е нещо ново. Комунистите над 67 години крадат,лъжат, мамят, манипулират българския народ, а той овчедушния, горкият все не е разбрал, все му е безразлично... Защо бе българино? До кога ще дремеш? Не ти ли стигнаха синилата от бича, следите от теглото? Какво е нужно да стане в този свят та да се събудиш? Четейки тези редове се замисли, па си плюй на ръцете и грабни онази сопа, на която пише: "Аз съм тук и не ме кради! Аз съм тук и не ме лъжи!" Пък тури ги тези червени адови изчадия на мястото им! Българино, събуди се! Крайно време е!

36

бай х. у. й.

преди 15 години

снощи да си скъсал най-много на майка си гащите, докато си лъскал бастуна над тях. ако не можеш да кажеш нещо смислено, ходи в teen.bg., flirt4e, анонимни изповеди, или друго място за ***, и стига си изморявал тук.

35

Pietro

преди 15 години

Все нещо им е виновно на пикльовците в София. Или е времето или е географското положение. Сега пубертетния премиер пие млекце и пак се оплаква. Лигльо, това да не е детска градина.

34

до 31

преди 15 години

Снощи ти скъсахме *** ама днес пак си ербап Не знам утре дали ще можеш да седиш такъв

33

$$$$

преди 15 години

Е ГРЕШКА НА ПРИРОДАТА! А защо още го търпим?

32

преди 15 години

КАТО НЕГО И ГОЦЕТО !

31

бай х. у. й.

преди 15 години

сакаш ли да ми полапаш ***? като гледам, сега го *** на станишката, ама ако много хубаво си дезинфекцираш устата, може и да ти дам да ми го полигавиш....

30

Митю Туца

преди 15 години

Понеже много уважавам премиера, искам и на него да му е хубаво, та му пожелавам и него така да го подреждат и нареждат ман.афите

29

OT KAZANOVA

преди 15 години

Хайде, стига си се правила на недостъпна. Напомняш ми за Ива метълката. Накрая сама си свали бикините и после даже не искаше да ги облича.

28

sir Urien

преди 15 години

Индикацията ще е когато от речника на българските политици изчезнат изрази като: трябва да, имаме амбицията да направим, възнамеряваме да... и на тяхно място се ползват свършихме това и това, изпълнихме този и този проект..., и когато чуем отвън да се казва "България се утвърждава все повече като водеща в региона страна, с авторитет, която е стабилна и която може да гарантира регионалното сътрудничество, не само от Серйогата.Това няма да се изпълни в близките 5г., но когато все пак стане и държавата ни се превърне в желана за имигриране, трябва да се въведе тест за БГ историята и обичаите, за да не вкарваме такива пришълци като махно.

27

Алеко Константинов

преди 15 години

"...Ти мечтаеше за свобода и правда, а аз тънех в блажено упоение от неограничена с никакви закони и с никаква морал власт; ти почна да роптаеш против тая власт аз те натиках в участъка и когато по милост ти хвърлях една *** хляб, аз на блестяща трапеза, окръжен с жени и песни, внушавах неведомо за теб наслаждение; когато ми омръзна да слушам твоите въздишки в тъмницата, аз дадох знак да те осъдят на смърт и те осъдиха на смърт; но и това вече беше ми дотегнало и аз дадох знак да отменят твоята смъртна присъда и моите послушни раби я отмениха. Ти жаждеше моето падение, ти го очакваше като второ пришествие и живееше с вяра, че моментът на моето падение е момент за тържеството на твоите мечти. Е, добре, аз паднах где е твоето тържество, нещастнико?... Аз паднах, но пак съм изправен на краката си. Аз живях, ти страда. Аз пак живея, ти пак страдаеш... Впрочем кой те знай. Кой спечели? Ти запази идеите си, аз запазих златото си. Кой спечели, кажи ми, о, честний труженико... Ха-ха, ха-ха!... Да имам един гръмовен глас, та да изрека това и да се изсмея, да се изкикотя над всички тия глупци..."

26

ЕК

преди 15 години

Ех , Серго , сЕРГО , откъде ги имаш тези розови очила , даи и на нас по едни такива , че ние нещо или недовиждаме или сме зле със зрението ... Този трябва вече да си ходи заедно със прогнилата му партия БСП , и повече да не им се позволява не да вкусват власт , ами дори да помирисват такава !

25

Анархист

преди 15 години

Махно , вече приготвям Мазера - абе или си намери добър психиатър , или стена по марката ти !

24

spas kur4ev stani6ev

преди 15 години

radvam se 4e predi 7godini se izmaknah ot taia panica s *** kato stani6ev.lo6oto 4e bulgarite sa taka kolko po gi po se navejdat....

23

Dodo

преди 15 години

така е момичето ми! даже и по-лошо те са и далтонисти! шизофреници ще кажеш! абсолютно раздвоение на личноста!На "Столетов" да ги раздвоят дано!

22

Amorph

преди 15 години

- Какво би трябвало да се промени, за да могат българските пътища даотговарят на стандартите на Европейския Съюз?- Стандартите на Европейския Съюз.

21

жената на Казанов

преди 15 години

Абе, сутринта нали ти казах да нахраниш прасето и да не пипаш компютър. Ще ти строша главата довечера, пак ще спиш в *** при сМАХНО!!

20

преди 15 години

рапорт даден ... ама рапорт неприет др.гей станишев

19

преди 15 години

ПОДРЕЖДА Я ДА Я ДАДЕ НА БОЙКО ДА Я ДОВЪРШИ