16

anonimen

преди 1 година

КРАДЦИТЕ ОТ ГЕРБ В ЗАТВОРА !!!!!

15

Анонимен

преди 1 година

Бойко, Цецо, вървете си с добро, народа ви мрази, много хора умряха заради вас!

14

Анонимен

преди 1 година

Кризата започна с идването на власт на Цецо и Бойко, Цецо е чужд агент на чужда държава, няма работа в управлението на България! Откакто Цецо се появи, заедно с Бойко, много хора умират в България, трябва да се махат! Или който гласува за ГЕРБ, да гласува за СДС, по-добре СДС от Бойко и Цецо!

13

Анонимен

преди 1 година

До АнонименКризата започна с идването ан власт на Цецо и Бойко, Цецо е чужд агент на чужда държава, няма работа в управлението на България!

12

ДБ и ПП

преди 1 година

Румен Радев използва Кирил Петков и Асен Василев да съберат около себе си децата на партийната номенклатура и ако могат да отцепят от избирателите на ДБ-ДСБ!Венко Сабрутев от силно червената Фамилия в Смолян. Йордан Терзийски - син на главния архитект на В. Търново от времето на червения кмет Драгни Драгнев, който затри развитието на града, като отказа инвестицията, която отиде в Севлиево и резултатите са ясни. Направете справка и ще установите, че 90% са такива, останалите са за цвят!

11

Анонимен

преди 1 година

Няма отърване от Цецо и Бойко, тази държава , ще продължи да затъва!

10

От тук, от там!

преди 1 година

Гледах участието на Р.Кънев по БНТ и цялостното впечатление е съвсем друго. В прав текст си призна грешките и по-точно недалновидното отношение към РуменРадев, почти прозвуча като извинение към сините симпатизанти за грешното предвиждане относно поведението на Радев! Естествено ДБ бяха използвани, сдъвкани и изплюти от хората на Радев!Да не говорим за нашествието на наследниците на БКП/БСП деятелите в ПП!?Ако някой си мисли, че ПП е съвременна организация жестоко се лъже!

9

Анонимен

преди 1 година

Ето затова, Киро, Радан и подобни нему, ги мразят хората и не ги искат в управлението!Точно такива хора като вас, предизвикаха войната, никъде в западана Европа, където съм, в медиите няма да видиш такава агресия към някоя държава или Русия, а на манипулативните медии на ЦРУ в Европа, не им обръщат внимание!Хората от Европа и славяните, умират заради такива като вас, които бълват непрекъснато агресия и насаждат омраза, вашата партия няма да управлява, нито Кировата, защото никой не ви иска!

8

Доктор Сър Пичук

преди 1 година

През лятото на 2020 Радан беше гей и до днес продължава да е такъв!

7

Анонимен

преди 1 година

Рада Дълбоката или Рада Глибоката. Напишете в търсачката на Ютюб Ицо Петроф за Рада Дълбоката и гледайте сеир. Публикувайте видеото и в социалните мрежи за да е по-обществено достъпно.

6

Анонимен

преди 1 година

Политическата криза в България ще продължи още няколко години. И после ще има гражданска война. Може да не е голяма гражданска война, а само да има политически убийства.

5

ЕДИН БЪЛГАРИН

преди 1 година

До АнонименПътищата водят до бивши министри от НДСВ , БСП , ДСБ , СДС ,ДПС - ще стане ясно всичко . Хората на Костов , Станишев ,Първанов , царя . За всичко си идва времето и възмездието.

4

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 14 - Каквито ще наклонности да има, негова си работа. Лошото е, че реши на политик да се прави, а много неща не му достигат. Когато човек се ръководи само от едната емоция, а не от разума, политик от него не става. То пък, само той да беше........

3

Анонимен

преди 1 година

Кризата започна от вашата формацийка.Окупирахте СУ и взривихте обществният мир,само и само Иван Костов да не влезе в затвора за корупция.Еретици на Сорос сте всички.

2

Анонимен

преди 1 година

Кънев е мушмурок и пребоядисан комунист на голяма ясла.

1

ГЕРБ са на

преди 1 година

принципа: КРАЖБА КОЛКО МОЖЕ И ТВА Е.