7

мак

преди 1 година

Голяма работа са тези фургони. Голяма помощ и грижа. Смях.

6

Анонимен

преди 1 година

Я веднага Киро и компания да си дарят заплатите за възстановяване на българските села! Нали за укронацитата искаше да дава, ей му много по-добра кауза.

5

баба мара

преди 1 година

трябва граждански контрол оставят ли се парите на кметовете пиши ги бегалисега ще се надуват сметките за улиците вик мостовете ремонта на къщите

4

До

преди 1 година

10 дни,10% ще липсват.За това не правя дарения,много от парите изчезват.

3

Анонимен

преди 1 година

Каквото е построено при Тодор Живков това е останало. То е остаряло и трябваше да бъде подменено. Но какво да се прави като всички кметове и властници са КРАДЦИ! От крадене се самозабравят! Стъпвате върху граденото от Тодор Живков! Нищо не са построили! Или ако са построили - реката отдавна го е отнесла и пак остава Тодор-Живковото строителство!

2

Анонимен

преди 1 година

Вчера депутатите ме развеселиха като се тупаха в гърдите и обясняваха коя група е помогнала повече.Едни били отпуснали няколко милиона за възстановяване. Други ходели с лопати и помощи и също помагали. Трети дарявали. Да се смееш ли да плачеш ли. То се видя,че реално първите 3 седмици държавате един багер не изпрати да разчисти калта. Само доброволци отидоха.

1

Предложение

преди 1 година

Дайте ги на Украйна те са по нуждаещи се моля!