66

Реалист

преди 1 година

Ще минават на външно горене ли?

65

А през 2035

преди 1 година

ще има ли ЕС или ще е приключил доста по-рано?!?

64

Грую

преди 1 година

Забраняват карбураторните свтомобили, че могат да се приспособят да карат на вода с браунов газ. 40 к волта прав ток от динамото разгражда водата. После намерете в нета.

63

Анонимен

преди 1 година

Я пийте по една студена вода и долейте в резервоара

62

Анонимен

преди 1 година

Искам да видя ТИР на ток.

61

Батман

преди 1 година

Едва ли арабските страни ще позволят на Европа да спрат кранчето трилиони към алибаба

60

Анонимен

преди 1 година

А кога ще приемат и мерки за увеличение на производството на електричество, вместо прогресивно да спират мощности? Че ел. Колите няма да поевтинеят особено е ясно, и това, съчетано с невъзможността на електрическата инфраструктура да ги зарежда адекватно, ще доведе до това пак да ходим много пеша, с градския, и с влака. Колата ще стане лукс. Дано не съм прав и все пак пазарните принципи да надделеят над чиновническите безобразия.

59

Анонимен

преди 1 година

Щели да бъдат евтини.... Виждам колко са евтини. Колко да поевтинеят за след още 10 години? За изминалите 10 не са поевтинели ич. От 30 к евро нагоре.

58

Анонимен

преди 1 година

Да върнат старата 4.5 волта плоска батерия.

57

Териториален

преди 1 година

1) спират само новите....2) Ел автомобилите на този етап замърсяват повече...3) Няма пък на ток да се движите , електромобилите още ще бъдат спирани, идва времето на водорода....Ай сик**р , аман от професори! :D

56

Зелени ОПГта

преди 1 година

Давате ли си сметка какви природни бетсвия и стихии ще последват, ако изведнъж всичко стане химическо мръсно зелено. Природата ще избухне! Но не дайте сега да пропагандира е яко Рлектрото и копаем мините в Южна Америка и Африка защото ви дете ли няколко бедни немски и холандски фамилии са ги купили и са вложили толкова труд да направят светът зелен..

55

Заради петрола

преди 1 година

СТАВАТ ВОЙНИТЕ ! 100 ГОДИНИ ПРЕЧИХА НА ЕЛЕКТРИЧЕСКИТЕ АВТОМОБИЛИ ! ЗАПАДЪТ СЕ ОТДРЪПНА ОТ ПЕТРОЛА И РУСИЯ НАПАДНАХА УКРАЙНА ! Виктор Шьобъргър продаде в САЩ технологията за имплозията и летящите чинии и почина в Австрия. Всичко се потули. Илия Вълков откри имплозивния Браун Газ. Прогониха го от България. При правилен баланс между масата на ротора и статора, елмоторите черпят енергия от земното магнитно поле без нужда от елзахранване. Това се държи в тайна от студентите.

54

Анонимен

преди 1 година

Ей тия зелени глу*пости нямат край, да беше залесяване, да беше озеленяване за свеж въздух пълен с кислород в градовете - да!, ама то няма нищо общо с това!, само забрани нямащи нищо общо с зелена природа!

53

...

преди 1 година

дано да има дизелка v6 да си я купя тогава :)

52

Ел техник от чужбина

преди 1 година

Следващите 10год. не мога да се отърва от работа. Това са милиони зарядни точки за инсталиране.

51

Така е ..

преди 1 година

Спрете се бе и-ди-от-и.Замърсяването от ДВГ е едва на пето място. Какво ще правим със замърсителите от първо до четвърто място ?Защо там не се предприема нищо ?Малки двуместни електрички само за града.Хайде направете ел. кораби и самолети.Пълна лудо-ст.

50

1

преди 1 година

Електрически коли могат да се зареждат от слънчеви панели. Това е добре но една ел. кола е доста пари. Веднага някой мнохознайко ще изкокне с предъвкан отговор " Ама не всички ел. коли са скъпи. То не трябва да е все Тесла или Порше." Е хубаво се най евтината е Ситроен( в Англия) за 8045 паунда двуместна с 46 мили(74км). Аз как да отида на работа? Моето разстояние е 30 мили в едната посока. Една нормална кола седан е 30 хиляди паунда стартова цена а и слънчевите панели и батерии.

49

1

преди 1 година

Лошо няма. А от къде литий за батерии? Кака се добива литий за батерии може да потърсите сами и как отравя природата. Няма рециклиране на литево йонните батерии което е още един проблем. Във Франция старите батерии от хибриди и ел. коли го използват за складиране на електрически заряд сложени до зарядите за коли и така не натоварват мрежата. Но това е само там те също не ги рециклиран на 100% след като вече не държат никакъв заряд.

48

Нов

преди 1 година

Германецо, кога стана германец, кога ти изнагля ***? Никога не бих приел да си сменя националността, особено пък с немска. От 20 години живея в Европейска страна и за местната националност не бих кандидатствал. Много рядко срещам позитивни и усмихнати немци. И познай какви са? Източни или емигрирали в германия руски немци. Европа ще стане като Куба. Ще има класически коли, които хората ще си ги кътат, защото с новите електрички нито в планината в снеговете ще може да се ходи ни далеч контрол

47

Анонимен

преди 1 година

Защо тези мили хора не направят нещо добро за европейците, да им улеснят живота! От няколко години само ограничения! Дано да не стигнат отвъд предела с креативното си мислене!