5

Анонимен

преди 1 година

Обичам боба, леба и web-а ! Но най обичам аз web-а: какви хубави новини има само !Чесън се яде преди среща с вампири.

4

Анонимен

преди 1 година

Чесън кога?

3

Анонимен

преди 1 година

Нарязвам лук,поръсвам малко сол и малко захар,слагам в буркан.След 30 мин е готов деликатес,издържа 3-4 дена в хладилник и не дразни стомаха.Руска рецепта,вкусен е в сандвич,със сметана и майонеза,с яйца,картофи.Също и Димков препоръчва да се пие сока на един лук нарязан и поръсен със захар престоял една нощ.

2

Анонимен

преди 1 година

Ами.... май е коса, зъби, нокти и здраве предимно е до ген. Има пушачи и алкохолици които ядат и много вредно но живеят над 80 без болести. Има и такива които не консумират пържено а предимно зеленчуци и храни богати на фибри но имат висок холестерол който е наследствен !

1

Анонимен

преди 1 година

Моят баща е на 86 г. През целия си живот НЕ е ходил на лекар. Гриповете и настинките ги лекуваше вкъщи с чайове. Все пак си купи апарат за кръвно от аптеката. Премери го - 98/60. А на младини доста си пийваше алкохол, цигари не употребяваше, но алкохол доста.