38

Анонимен

преди 1 година

Този клуб в Благоевград , трябва да се затвори! Той няма нищо общо с Македонски клуб .Пусна ли сме змия в пазвата си и трябва да и прекършим врата , докато е време! Не се знае тези фашисти , които са открили този клуб с какви намерения са тук.Трябва да има разследване, кой и как им е позволил това! Хайде, да не сме толкова наивни!

37

Анонимен

преди 1 година

На откриването на наци-фашисткия клуб в Македония" Ванчо Михайлов' бяха всики Български политически лидъри,премиер,включително и вицепрезидента на държавата ни.И какво стана сега Македонските политици са по-разумни май от нашите.В Наци-фашисткия център в Битоля хора облечени в черно говориха анти-Македонски неща и отричаха Македонската Държава и идентичност.Интересно е какво ще кажат нашите Македонци на откриването на К.Ц."Вапцаров"

36

Анонимен

преди 1 година

И аз същото си помислих...да не са на Кирчо хората това и да се чудят как да разпалят война между двете държави,за да има военен преврат?Ако видите при отварянето да се мотаят хора с качулки ги гонете,защото със сигурност са провокатори.Помните ли снимките на онези от Македония?Едният направо на демон приличаше.

35

До makedonec

преди 1 година

Абе тапир, БългАрия се казва така от 1500 години. И като се пишеш македонец уточнявай какъв - северен, южен, марсиански ли....Нали, конкретизирай ги тия неща, аабдал.

34

ВИЦ ПО ДЕЙСТВ.СЛУЧАЙ

преди 1 година

Старият чукча лежи на смъртно легло. Извикал синовете си и им казал: -Деца мои, пазете морето, тундрата и македонците. Най-големия син го попитал: -Морето ясно защо - там са рибите - нашата храна, тундрата ясно също - там са елените - нашите дрехи и транспорт, но македонците защо? -Защото сине, ако не са македонците ние щяхме да сме най-тъппото племе на света.

33

makedonec

преди 1 година

do Rasate klapco to i romania e bila dacia i hrvatska dalmacija i albanija ilirija kako taka moze da si tolku klapest

32

Анономен

преди 1 година

Един мислещ македонец който не е с промит мозък

31

Расате

преди 1 година

Тракия, Мизия и Македония-това е България. До он дека пише за 800 000 хиляди етнически македонци- па такова животно нема, сите са българи. В Македония има сърбо-македонци (българи сърбомани),гърко-македонци (българи гъркомани), българи, куцовласи, турци,роми и сега албанци. Съгласно:1. В декларацията на Тодор Александров публикувана във вестник Пряпорец. 2. Решенията на конгресите на БМОРК, след 1902- ВМОРО, след 1919 -ВМРО. 3. Уставът на БМОРК,ВМОРО, ВМРО и спомените на Татарчев,Петров и

30

О хо хо

преди 1 година

Да си отворят клуб с МАКЕДОНСКО ИМЕ, НЕ С БЪЛГАРСКО!

29

Майна

преди 1 година

А бе тия от Канада да не са същите, дето ни пробутаха наш Киро?!? Османи да беше разследвал по- рано!:)

28

ДВА ПРЕВОДА

преди 1 година

НА ЕДИН И СЪЩ САЙТ - WIKIPEDIA.ORG - АНГЛОКАНАДЦИ И ВЕЛИКИТЕ МАКЕТАIn the first half of the 20th century, most of the Macedonians were largely classified as Bulgarians or Macedono-Bulgarians.Според пописот на населението во Канада нивниот бро изнесува 37.055, но според проценките на неколку организации Македонците во Канада броат околу 200.000 луе. КАТО СИ ПР-О-ЗД СИ ПР-О-ЗД ДОРИ ДА СЕ ВЕЛИЧАЕШ ЗА ВЕЛИКО МАКЕ!!! 37055 БИЛИ МАКЕТА А ОСТАНАЛИТЕ 162 945 ЯВНО СА Bulgarians !!!

27

Готин

преди 1 година

Брей, да му се не види! На македонските "политичари" са започнали да им увират главите.

26

Абе

преди 1 година

Чудя се Никола Йонков Вапцаров на какъв език говореше и пишеше, и като какъв се самоопределяше ! Някой северномакедонец може ли да ми отговори ?

25

5-ко

преди 1 година

Да дополнам. Анти-НАТО не значи одма про-Русииа. Во руско-украинскиот конфликт , мнозинството сме на украинска страна.

24

5-ко

преди 1 година

Само да ви кажам дека 80% од Македонците се анти НАТО а поддршката за ЕУ, одма после францускиот предлог според последните анкети е во слободен пад. Така да Османи нека не глуми дека е неупатен како стои општонародното расположение.

23

Ето и там е ясно

преди 1 година

Зад сайта стои македонска организация в Канада пропагандираща анти-американска, анти- европейска и анти - натовска позиция. Братският руски народ стои зад цялата омраза в Македония към България. Събодете се !

22

Реал

преди 1 година

В България всеки втори е турчин, а всеки трети е ***.

21

Емил босилеград

преди 1 година

Клуба финансира вашия пацоли а ще стане малко утре и ти когато ядеш свинско

20

Чоко

преди 1 година

Този клуб дали ще се отвори ? Като знам отношението на ВМРО към тази инициатива ми се струва твърде вероятно г-н Мицовски да бъде ступан.

19

Анонимен

преди 1 година

Тук той трябва да бъде поздравен пък и в онзи малък квартален гараж няма да има място за големи делегации.