7

Някой

преди 1 година

А полицията и разните каналджии са за доживотен затвор да не кажа нещо повече.... За пет кебапчета и три кюфтета и някой кючек с намазани маймуни наводниха Европа с нагли и мързеливи п*п*л*ч дето цяла Европа по един или друг начин издържа. Тези хора не идват за добро. Те само вземат. Правите деца за който не мислите. Каква Европа ще им оставите, какъв дом. Такова беззаконие навсякъде докараха, че всичко отиде по дяволите къде трябва да отидат политиците и тези нагли .. Жал ме е, но уж има закони

6

Анонимен

преди 1 година

Рекрда е че си най-*** кух шеф на мвр. Жалко че хората ти лижат чорапите. Сигурно щото не си бял като Рашков..

5

Калеко Алеко

преди 1 година

Ами ще поставяме Антирекорди ... Бат Бойче просто се беше разбрал с Ердоган и мигрантския наплив беше сведен до минимум, откак Кремълският парашутист от преЦедентството взе Властта, пак се напълнихме с мигранти и изпаднахме във всевъзможни кризи, но какво да се прави таква е путинската тактика и стратегия ... !!!

4

И рекорд по

преди 1 година

най-много допуснати да прекосяват половин България с камиони,както и платен транзит през територията за западните държави!

3

Приятен ден

преди 1 година

Всички мигранти минават през Гърция и Македония избягват България поради извращения....

2

Следят всички ни

преди 1 година

Никой не иска в България заради МВР, ДАНС и Мутрите на Гешев!

1

Анонимен

преди 1 година

Дерменджиев припомни, че от началото на годината България е подложена на безпрецедентен мигрантски натиск. . . . Айде стига с лъжите! Нали от Европата има нужда от нови слуги и ги викат, че търс(е)ли работници!