11

муспи

преди 1 година

До 8. - Защо ли до Германия, а не до Суадето... Ето косвено обяснение. България предлага убежище на роднините му, 64 на брой, срена вэзраст 14 годишни.

10

Анонимен

преди 1 година

Някой се изнасят по море с лодки, друго по въздуха, кой как може?

9

В колесника???

преди 1 година

Как ще е в колесника, може ли някой да ми обясни? Вие журналистите знаете ли какво е колесник? Може да е в отделението, където се прибира колесника, това е съвсем друга фразиология. Не пишете глупости, смешно е?

8

Анонимен

преди 1 година

Интересно защо се е качил на самолет за Германия, а не за Русия или Саудитска А.? Всички мразят запада, Иранците включително, а все натам ги тегли.

7

Анонимен

преди 1 година

До автора-*** *** пак ли почна да сипеш злоба срещу успелите в живота? Замисли с0е само колко си проста и некадърно и за това ще си живееш в гетото БГ с внуците и зетя. За вас шанс няма

6

До Истанбулец

преди 1 година

Мъжът е умрял от глупост, а не заради това какво е носел. Мисли малко бе, "мъж"

5

4

преди 1 година

Вместо да остроумничиш с широко известни факти, вземи отдели пет минути да помислиш колко трябва да е отчаян човек, за да го направи. И не си мисли, че си голям умник, единствената разлика между теб и този човек е, че ти си се родил на по-добро място. Факт, за който нямаш НИКАКВИ заслуги.

4

Хахахаха

преди 1 година

Еми то трябва и акъл малко.... Над 8000м. която е нормалната круизна височина за полет, ако не те убие студа, ще заспиш от хипоксия като алпинистите - липса на кислород... Кофти раЛта ама Дарвин не прощава.

3

Анонимен

преди 1 година

решил че има достатъчно място за криене докато не се вдигнал колесника.

2

Истанбулец

преди 1 година

Поредното доказателство, че светът е милиони и дори милиарди пъти по-толерантен към жените отколкото към мъжете и техния живот! Хайде сега целият свят да скочи на протести заради смъртта на този мъж!!!!!

1

Рамбооо

преди 1 година

Горкия човек, сигурно с мъка се е добрал до тази гума за да се спаси от режима на заколячите......