83

Да се УЧИМ от UK

преди 1 година

Англичаните ЗАЩО не се отказаха от паундовете си за сметка на Еврото? Те да не са прости като нас. Това е ТАКОВА ВРЪЗВАНЕ В РОБСКИ ОКОВИ и ВАЛУТЕН БОРД

82

Евро Атлантик

преди 1 година

АМА ЗАЩО така? Защо ЕВРО, като може направо ДОЛАРА да го приемем за национална валута трябва да сме угодни на новите ГОСПОДАРИ от САЩ. Направо ДОЛАРИ.

81

Анонимен

преди 1 година

До Това е РОБСТВО.. Истината е , че политиците и управниците бързат за евртото , за да могат да се ДОБЕРАТ И ДА ПРИСВОЯВАТ / КРАДАТ/ , И ОТ ВАЛУТНИЯТ РЕ-ЗЕ-РВ , защото сега не могат !!!Не ги интересува народа , как ще е .

80

Анонимен

преди 1 година

Тия май ще ни накарат посред зима по площадите. Ще излезем, то и вкъщи е студено.

79

Do 76

преди 1 година

До От народаНяма да се промени нищо. Българина не гласува или ако гласува, гласува за поробителя. Така, че спокойно. Нашата роля в ЕС и в света е определена - да сме роби и бедни. И това в момента никой няма как да го промени. Така ни е писано щом се кланяме на държави които никога в историята не са ни били приятели.

78

Анонимен

преди 1 година

Защо ни качвате на ПРОБИТИЯТ ПОТЪВАЩ КОРАБ ?

77

Това е РОБСТВО

преди 1 година

Обикновените хора само ще пострадат и обеднеят. Всичко е в интерес на тлъстият бизнес. Няма никаква ползва освен вреда и робска зависимост.

76

Анонимен

преди 1 година

"Експертите" са платени точно от тия, на които им е изгодно еврото - богаташите.

75

Анонимен

преди 1 година

Политиците да не се правят на улави, а да питат народа иска ли евро, не иска ли!

74

Анонимен

преди 1 година

Е да де ама тия "експерти " са по на 10-20 хилки месечно при това държавна софра.Всички ли са милионери в България ,че да не обеднеят ? Май милионерите са 1-2 процента от населението останалите - гооляма купа бълбукаща течност и да я подухват ,нали ?

73

От народа

преди 1 година

Вие как не разбрахте, и защо не чувате гласа на хората, че не желаем да приемем еврото. Защо не направите референдум!!!??!!!!! Какви сте вие ***, и защо постоянно пускате такива статии с цел наслагване на мнение, което не е нашето!?!? Защо трябва хората в България да страдат, защото вие една шепа престъпници се мислите за недосегаеми!?!? Това ще се промени много скоро! Те

72

марги

преди 1 година

10 милиона лева стимулират папагалите да кряскат. Всеки друг глас ще се заглушава, то ЕС потъва, ама ни бутат да се качваме на пробитото корито! Малък ни бил дългът! Радвай се народе, сега ще плащаш чуждите дългове на богатите, СОЛИДАРНО! Англичаните са по-***, избягаха от ЕС!

71

Анонимен

преди 1 година

А бе Джони,каквото кажеш това ще ти напечатат! Какъв ти е проблема,май политически,а!

70

Анонимен

преди 1 година

Ние у Факултета си искаме референдум и избори! Честни! И купуваме българско! Кво ни кажат началниците го правим! И лева требе да е български!

69

Ко?Не!

преди 1 година

Накратко богатите, високата средна класа, финансовите играчи, спекулантите, политиците ще са на плюс, а бедните и ниската средна класа ще платят сметката. Т.е. едни 10-15%% максимум ще спечелят, а 85-90% ще загубят.

68

Анонимен

преди 1 година

А бе на левовете им забравих цвета бе. И с тях и без тях па съм си беден! И аз като държавата!

67

Шефа

преди 1 година

За другите страни може ,но ние сме страна с валутен борд и като си знаем алчността на политиците ще я патим жестоко!Не ги знам нашите пишман експерти ,но Стив Ханке ни предупреди ,че е рано да поемаме такива рискове!

66

Анонимен

преди 1 година

до 45, що бе да съм *** и да се бъзикам. Давам пример - Румъния - имат по-малко корупция и повече външни инвестиции, а леята е загубила 40% от стойността си от 2007г. до сега. Като 2007г. бяха след нас по показатели, сега са преди нас. Има и други причини, но ако инвеститор реши да даде 1мил евро, къде ще ги даде - там където може да купи повече с тях и ще му искат по-малко под масата, или там където ще купи по-малко и ще го съсипят от рушвети и тежка администрация?

65

а тези експертчета

преди 1 година

дето дърдороят да обяснят как в германия се вдигнаха цените двойно след въвеждането на еврото през 2002?една стока от 10 марки стана 10 евро. Тука една бира от 4лв ще стане 4 евро в рамките на година по заведенията. Който продава и е милионер в лева, вече няма да е милионер и ще иска да вдига цените отгоре на спекулиращата инфлация. Всичко в бг което се прави от правителство е почти винаги грешно на гърба на бедните хора - половината население

64

Анонимен

преди 1 година

Референдум означава че целия Факултет , Столипиново и още някои градове ще ходят да гласуват! Имат право!