20

Анонимен

преди 1 година

Русия никога в ООН не е оспорвала съществуването на Украйна като самостоятелна независима държава, нито пък съществуването на украински народ... Как така Путин изведнъж реши, че няма Украйна и няма украинци?

19

Анонимен

преди 1 година

Пращайте нещастници мръсни така войната никога няма да спре заради гнусните ви интереси,но и на вас рано или късно няма да ви се размине,пожелавам ви да се разпаднете *** мръсни

18

Анонимен

преди 1 година

Кремълското, плешиво джyдже тръгна по стъпките на Хитлер и скоро ще се срещне с него....

17

Анонимен

преди 1 година

Говедарите с тая"помощ"ще отворят работа на руснаците,и накрая потърпевши ще бъдат клетите укри!

16

Муахаха

преди 1 година

нещо 10ките Милиарди, паднаха на 100Милиони, скоро на 10ки Милиони и накрая - на 0ла, а Русия има оръжие за още 100 години напред по складовете си...

15

Анонимен

преди 1 година

В правилата на ООН пише, че всяка държава, която има нужда от помощ, трябва да я получи. Така че САЩ просто изпълняват директивите на ООН.

14

Анонимен

преди 1 година

Сайтът вече все едно е в "1984"... Толкова много цензурирани думи, че коментарите се получават нещо от сорта на *** *** ***...

13

Космонавт

преди 1 година

Как така попълват запасите за оръжейните системи, руснаците казаха, че са ги унищожили?!

12

САЩ пращат пращат

преди 1 година

пращат пращат милиарди върху милиарди оръжия! Вече десетки милиарди станаха! Обаче в изявленията си казват НИЕ НЕ СМЕ СТРАНА В КОНФЛИКТА! САЩ НЕ УЧАСТВА! Когато Русия обаче ползва дронове направени по Ирански патент. Изведнъж ИРАН СЕ ПРЕВРЪЩА В СТРАНА В КОНФЛИКТА И ЗАХВЪРЧАВАТ САНКЦИИ! Тия са епитомията на ДВУЛИЧИЕ и НАГЛОСТ!

11

Накратко

преди 1 година

САЩ = ФАЩ принудиха куклата на конци Зеленски да принуди Путин да започне инвазията. А сега същите тези перат десетки десетки милиарди и някои хора отвъд океана станаха мега богати от цялата тая работа. Ние в Европа разбира се отново сме в ролята на ХРАБРИ ДУХАЧИ!

10

Погледнете Йемен

преди 1 година

В Йемен има война от 2014 насам. Гражданска. САЩ поддържат смяната на режима и постоянно пращат оръжия. В тази впйна досега има загинали 400,000 цивилни. Включително майки и деца! КОЙ ЩЕ ОСЪДИ САЩ ЗА ТАЗИ КАСАПНИЦА? КОЙ И КОГА ЩЕ КАЖЕ НЕЩО НА ТЕЗИ ***?

9

Анонимен

преди 1 година

Путин нападна Украйна. Но понеже е съветски човек и всичко ми е съветско, то няма как да победи.

8

Анонимен

преди 1 година

Само човек живял в комунизма знае какъв *** е всичко съветско. Там техника, военна техника, всичко...

7

ФАЩ спонсорират

преди 1 година

всички конфликти в света в последните 70 години! Не е имало война в която да не наливат масло!

6

Восъкът свърши

преди 1 година

Свещоите свършиха! В Лвов са свършили всички свещи! Укрофашистите не спират да палят и да се молят! А и ток няма! На светлината на свещите четат Моята Борба на чичкото с мустачките!

5

Ще пепелят нацисти

преди 1 година

Ще ги пепелят! пред Херсон ще бъдат изпепелени десетки хиляди нацисти и наемници главорези! Няма да има кой да ги зарови! Бай Дрън отсега е пуснал поръчка в Пентагона за лопати да им пратят на фашките в Киев!

4

Анонимен

преди 1 година

Ама иначе Путин нападнал Украйна. Бият се точно "Made in USA" срещу "сделано в СССР"!

3

Дядо Йоцо

преди 1 година

Кокаиновия ги закОпа! направо зарови цялата си държава и нация под земята! Наркотиците са му изпилили мозъка, а пишман приятелите му от ФАЩ довършиха и малкото останали му неврони. Останалото е история.

2

В този пакет

преди 1 година

помощи ФАЩ щели да пращат и багери! За да може Нацягите да изкопаят гробове и да заровят всичките си войници. Че за момента не смогват! Чува се че Зеленски се е очовечил, спрял е дрогата и отсега почвал бил курсове за БАГЕРИСТ за да се подготви за тази гробарска авантюра!

1

Анонимен

преди 1 година

"Made in USA" срещу "сделано в СССР"...