6

Кирил пора

преди 1 година

Здравейте много хора мислят че съм мъртав уви жив съм старият Киро пора е жив преди гудина тежах 178 кг сега съм 182 кг чувствам се силен мощен чакат ме 2 прасета по 160 170 кг +теле 350 кг ракия 150 литра 250 кг вино малко е но имам запаси от преди 2 гд туршия краставички 200 кг кисело зеле очаквам зимата с нетърпение относно пъти искам да сабера зеленски и Путин на моята трапеза на вино с паржоли алангле да ги накича с по 10 дуджука на врата и да спрат тази вуина къщата е голяма има каде да сп

5

Анонимен

преди 1 година

Кой, бе ? Укрите да правят "*** бомба" - нема такова нещо, укрите са най-най-гуемите човеколюбеци и чистофайници - бомбата ще чиста с повечко радиоактивност, шъ знайти !

4

Анонимен

преди 1 година

Е нали САЩ и УК вече заявиха, че Украйна е невинна още преди разследването..Защо изобщо да има разследване..като резултатът е ясен?

3

Анонимен

преди 1 година

Да..ке разследва точно както Германия разследва терористичният акт срещу газопровода- С много мълчатие и информационно затъмнение!

2

Акушерка от Брюксел

преди 1 година

Бялото е черно.

1

Анонимен

преди 1 година

Как МААЕ ще разследва твърденията на Русия за "мpъcнa бомба", след като е марионетка на Пиндостан? Как Швеция ще проведе независимо разследване за взривяването на "Северен поток", след като е марионетка на Пиндостан? Швеция може само да съобщи, че днес е допуснала руски кораб в района на извършения международен терористичен акт в Балтийско море.