51

Голям праз

преди 1 година

Тия картини по музеите са копия. Оригиналите са на сигурно място. Повечето са откраднати отдавана и се пазят в частни колекции.

50

Анонимен

преди 1 година

Путинските агенти работят нвуморно! Лyд yмopa няма!

49

Христо Христов

преди 1 година

А и нищо чудно от Брюксел да им плащат да отклоняват вниманието....

48

Христо Христов

преди 1 година

Е па да ги оставят да висят една седмица там... или да махнат картината и тоя да си ходи доживот със стъклото и рамката на главата. Лошо няма.

47

Идея за ИЗЯВА

преди 1 година

Трябва да се тренират и за следващият АКТ да правят секс пред и със картината.

46

Може е друго залепи

преди 1 година

Що не си залепи направо члена си върху картината - така ще стане супер мега известен с това че просто е известен някой си вандал.

45

Анонимен

преди 1 година

Простотията е агресивна, няма спиране. Не и в демократични времена. Най-важното е да се издемонстрира. И естествено при значими неща, иначе няма да бъде забелязана.

44

марги

преди 1 година

***...така компрометират протестите за каквото и да било....

43

Анонимен

преди 1 година

Утре,гей група намазаха *** сещате се снимката на мона лиза

42

Alex

преди 1 година

Не е глупост. Това е протест. Справедлив протест срещу нам кво си :)

41

Анонимен

преди 1 година

Глупаците ще постигнат следното. На изложбата ще се показват снимки а картините ще стоят заключени в сейф. Хайде лепете си ръцете и главите сега.

40

Гледам някой тук е

преди 1 година

написал "Комунизма унищожава всичко". Ако този акт беше извършен по времето на соца у нас, тия двамата щяха да изчезнат безследно и до края на дните си щяха да чукат камъни за баласт. Не бъркай модните течения с политически идеологии, защото на този свят вече няма истински комунисти, истински капиталисти - също.

39

хе хе

преди 1 година

Някои обърнат ли се кръгом, задните им мисли излизат на преден план.

38

hmn

преди 1 година

До Софияда наказвали финансово зелените... че 80% от тях са на социал бе, какво наказване.. а да им спрат социала в западна Европа ще се смята за нехуманно.

37

Анонимен

преди 1 година

"Just Stop Oil" - Какво искат тея? Ок - всички коли и камиони, да минат на ток. Супер - Сега ще трябва да увеличим добия на литий с поне 2000% ... после, ще трбява да произвеждаме 3-4 пъти повече ток, па ако вкараме трактори и кораби ... въглища, газ и уран, ама ще имаме ли толкав?! Но защо се ограничаме само до горива? А пастмаси? А дрехи? Обувки? "Джаджи"? Бои, лепила, лекарства?

36

L.

преди 1 година

Коя глава?

35

Мхмм...

преди 1 година

Колко трябва да си ***, за да се излагаш по този начин??? Тия картини са по защитени и от теб самия в собствения ти дом, той тръгнал да си лепи простата тиква...

34

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 38 - Ами ... внимание! А нали е модерно, да се посяга на ценности, традиции и прочие. Кое по-добре от изкуството? В САЩ си изкараха всичките президенти саратници на Хитлер, едва ли не. "Патриархалният строй", дето обил отговорен за проблемите им, го събориха. Пребориха расизма ... ама пак нищо не помага.

33

Анонимен

преди 1 година

Интересно ми е, ако се бориха против "биг фарма" и поодобни, олко ли бързо щяха да ги секнат. Сега се взеха да се борят против петрола, ама баш когато Сауситкса Арабия и останалите от ОПЕК даоха назад. Баш, когато Иран, страната с третите по гоемина залежи на "черно залто", ще влизат в БРИКС.

32

Анонимен

преди 1 година

Не мога да разбера какво е виновно изкуството за климат, глобално затопляне и как доразвива добива на петрол? Когато не можеш да направиш нищо читаво, може да блеснеш като се правиш на ...... пред чуждото произведение. Нарисувай нещо по-ценно, продай го и дари парите за природата, примерно. Ама не се събират лайкове така, друго си е да се из..реш на метеното, веднага се забелязва.