42

Паци

преди 1 година

?

41

Ханко Брат

преди 1 година

44 милиарда долара са 5 АЕЦ Белене построени от-до,ако иска да си троши парите можеше да е у нас

40

Перниканец

преди 1 година

Браво - заслужаваха го. Беха големи калъфи.

39

до мъската и тези

преди 1 година

до мъската и тези с фалшивите профили. от 5-10 години има колкото искаш сайтове за купуване на лайкове, фенове и тн, цените са смешни, за 1000 долара правиш профил с 50 хил последователи, верно некачествени, но 50 хил. ще развали масрафа на индийските бизнеси сега ;)

38

Мухаха

преди 1 година

В Туитър нямало да има повече цензура и ботове които да контролират публикуваното съдържание и да влияят на мнението на потребителите ......... бухахахаха . А дано, ама надали. Блаженни са вярващите . Както е казал един вЕрващ в Госпуд Бок .

37

Дедо

преди 1 година

тоя се опитва да пунктира кирето и кокорчо, ама прокуратурата от Вирджиния, може да му обърка сметките

36

Анонимен

преди 1 година

След като млекодайната крава, остарее и спре да дава мляко я изпращат за клане.Следвайте събитията а не мечтите си.Живейте в реалността а не във въображението си.Човек и добре да е живял,един ден умира.Въпросът е дали ще остане с името си във вечността или след"двата кубика пръст",ще бъде забравен начаса. Живей така, че да си полезен за себе си и за другите,а не презиран от всички.

35

Q

преди 1 година

До Q тъпанара.. Вие сте потвърждение за бг ген, то ако зависеше от количеството на населението, то главата на управлението щеше да е китаец).Китай и Индия щяха да са световни шампиони по футбол , а и в другите области да са #1, нали?, по-вашата версия. Вие сте тотал потвърждение за бг ген.

34

Х417

преди 1 година

Да влезе в нашия парламент с една мивка, после прокоратурата и така да обикаля с тая мивка 3 дена из институцийте докато всички изтекът в канала......

33

Анонимен

преди 1 година

Хахаха скоро гледах един документален филм по НВО за фалшивите профили и как с две ПР-фирми и няколко хиляди купени профили ставаш известен и влизаш в бизнеса на "инфлуенсърите"

32

Анонимен

преди 1 година

Тоя *** е много дразнещ, но руснаците ще видят сметката на сателитите му и ще го фалират.

31

Някой към 29

преди 1 година

Прав си. Тук в Германия е много модерно да те питат каква ти е мечтата, каква е твоята мечтана работа и хоби. Ти трябва да имаш и да ти е цел. Демек зомби под налягане. Аз не живея в мечтаният мой свят. Той е недостижим. Там ще бъда сама според критериите на другите. Така, че понеже съм на планетата Земя живея в реалността. Мечтата е бягане от реалността и много пъти постигането и е разочаровало. Мечтата и модерните методи са за надъхване на орди от *** плиткоумни психо луди...

30

До хе хе

преди 1 година

Човек е толкова голям, колкото големи са мечтите му.

29

Анонимен

преди 1 година

В Африка децата гладуват,броя си купил Клюкарник. Да ти имам подбудите.....

28

Някой към 26

преди 1 година

Това което разбрах тук в Германия е, че тези който са конкуренция по един или друг начин биват подтискане, пренебрегвани, унижавани и т.н. от сорта неща за да не им се даде шанс. Шанс за който има цяла орда от *** избиващи се за него. И в Германия ни подценяват много и игнорират под една или друга форма. За добър ръководител и лидер трябва и да познаваш хората и да направиш екип и добра работна среда да са доволни от всички страни. Хората който си заслужават не искат този шанс с ***. Бягат.

27

Q тъпанар

преди 1 година

При 1.4 Млрд. население, индийците имат само двама висши мениждъри...!

26

Анонимен

преди 1 година

Ами космическите директорски преференции в акции ,бонуси обещетения..уволнил ги е като им препълнил и банковите сметки..- пенсионирал ги е като е платил милиарди за нещо което има някаква изкуствено абсурдно надута виртуална стойност..- и няма продаване ...само и само да му вземат парите - реално пари на вятъра..а в реалната икономика дори и в щатите би създал хиляди работни места ,заводи,реално производство с реална добавена стойност и ефект за хората и неговия джоб също така..

25

хе хе

преди 1 година

Умните имат планове, а другите имат мечти.

24

Анонимен

преди 1 година

Ако я закрие ще направи най -добре.

23

да

преди 1 година

ненормалник