117

Анонимен

преди 1 година

Кажете как е уредено това в демокрациите като Саудитска Арабия, ОАЕ, Катар и тн

116

toti

преди 1 година

Жената не е роб на мъжа и колкото и да я забулваш,криеш или залкючваш ,тя не е твоя собсвенност ,нито е стока да разпореждаш с нея!! Време е жените по цял свят да могат да си избират как да се обличат ,с кой да живеят и къде да се събличат !!!!

115

Не е сложно

преди 1 година

Която иска, да си наметне и палатка върху фереджето, но да не задължават жените, които не искат да се забулват!

114

Coniston

преди 1 година

Заболяването на жената го има в Корана,но и в Библията го има,в жената има хубости които извън мъжа си не трябва да показва.

113

Анонимен

преди 1 година

Стига с тия книги писани от хора, Господ им говорил баси лунатиците, ако Господ им говори , ще им се пръснат главите.

112

А прави ли ви

преди 1 година

впечатление, как в момента, в който Иран публично обяви дългосрочно партньорство с Русия почнаха да му се случват някви неща? Щатите са много просто племе, първо наливат пари на фундаменталния ислям в Иран през 70те, а сега наливат пари за премахването му. Сещам се и за други парадоксални примери с тяхно съдействие, но не са по темата.

111

Анонимен

преди 1 година

Ето Сура 33:59 - пише си го точно: https://koranbg/sura.php?sura=33 Не пишете статии по въпроси, за които не сте се осведобили. То че журналисти у нас отдавна няма и че има само пропагнда е ясно, но поне го правете по-професионално.

110

Анонимен

преди 1 година

Моля ви, не пишете статии, когато не сте компетгентни по някой въпрос. Пише го това в посочената вече тук Сура от Корана. Съвсем друг е въпросът дали и кой следва да наказва за неизпълнение на това, което пише и как следва да става това.

109

Анонимен

преди 1 година

Да, казано е - Сура 33:58- 60: "Даспускат над себе си покривало /когато излизат/...". Добре е дори в такива медии когато се пише нещо, то да се проверява и то при специалисти, а не в клуб ЕЖК и пропаганда.

108

Анонимен

преди 1 година

То всички такива фанатици винаги отговарят едно и също - "пророкът го е написъл". Няма значение дали са юдеи, хриситяни, будисти, мюсюлмани... Вадят там едно книжле. дето има всички отговори. И като ги питаш как тоя Бог създава Земята на първия ден, а небесните светила чак на третия. Как е имало ИЗОБЩО ден преди светилата те блокират. Как е имало нещо, което нарича "ден" на първия ден... като създава Слънцето на третия? С фенерче ли е светил? Някакъв хахо, дето седи на тъмно ли е бил?

107

Българка

преди 1 година

Геноцид над ислямските жени.....изпитвам,състрадание!

106

Анонимен

преди 1 година

До 107 Според мен не са просто слаби тези мъже, а вероятно и със скрита хомосексуалност. Щом толкова държат да не виждат никаква женска плът.

105

Анонимен

преди 1 година

какво е забраТки? а засестринки?

104

Анонимен

преди 1 година

ислямското право не е основано на 4 стълба, нито е еднакво за всяка държава. има 7 различни правни школи според географските райони и едно с едно не си приличат. сунната не е една, а хиляди и са разкази на няколко категории съвременници на мохамед какво е правил и какво е казвал, или какво са чули те от други. кораните са писани 50 години след смъртта на мохамед по тези спомени и преразкази, а абу-бакр ги изгаря и остават само 7 вида корани. затова е каша - всяко племе си прави фатви/закони

103

Анонимен

преди 1 година

Истината е ,че слабите и мъжете с комплекси са измислили методите за потискането на жените и не само.Психопатите искат другите да се чувстват зле.От там идва.Една жена може да изневерява и със забратка и без забратка. Ако историята не е тъжна щеше да е смешна.

102

Анонимен

преди 1 година

Пак ме карат разни сополиви келешчета дето се мислят за сис админи да си включвам випиена. Иран изглежда изпреварва бегето по икономически и интелектуален растеж.

101

Фин

преди 1 година

До До Ole Male ....в този форум е трагедия, която обаче се харесва и подкрепя от екипа на този сайт. Иначе забулването е много дълбока мистерия - не случайно имаме забулената Изида(изис), която окултния ученик(неофит) трябва да разбули и да оплакне очите. Глупостта е безгранича и в дойче веле и в този форум.

100

До Ole Male

преди 1 година

Ти си нагледен пример за функционална неграмотност. Журналистът е представил интервю в ДВ с жена, която е експерт по исляма.

99

Фройдист

преди 1 година

Сексът е измислен от жените за да могат да манипулират и управляват мъжете в момента в който секса престане да бъде удоволствие жените ще загубят всичко....!!!

98

Христо Христов

преди 1 година

Пише ли в Библията, че гейовете можат да правят семейство?!