38

Анонимен

преди 1 година

Не лъжат.Чака ни режим на тока...направо ще ни затрият.Вместо да продаваме ще ни унищожат от вън.Колкото и милиарда да ни дадат от ЕС няма да покрие нищо.

37

toti

преди 1 година

Ако такива миски се въртят в колуарите на праламента никва работа няма да се свърши......../

36

Анонимен

преди 1 година

Хайде вече да спрете да лъжите , лумпелите, които ви вярват сляпо! Това е новата ви предизборна лъжа.В ПВУ , никъде не се изисква , такива простотии, които ръсите от сутрин до вечер.НИКОЙ НЕ ИЗИСКВА ОТ БЪЛГАРИЯ ДА СПРЕ ЕЛЕКТРОЦЕНТРАЛИТЕ СИ.Поредната мазна лъжа на Възраждане.С лъжи ли трупате дивиденти?

35

Свидетел !!!!

преди 1 година

На тази жена мъжът и е изпаднал художник ,татуист Произвежда и продава наркотици !!!!! Крие се зад някакво измислени студио за татуировки ,но е ПЪРВИ ПРИЯТЕЛ И СЪДРУЖНИК С НАРКО БАНДИДИТЕ НА СТАРА ЗАГОРА .Самата тя се дрогираше по тоалетните на Дискотеките до скоро !!!!!

34

Анонимен

преди 1 година

Виждам че сте уредили плющялките с депутатски места ... браво, браво !

33

Анонимен

преди 1 година

1. Възраждане са само нискоинтелигентни мушмули ! 2. А бе копейка ще слагаш ли четвърта доза?3. Вие хем искате вън от ЕС , хем искате да преразпределяте парите на ЕС. Gниди !

32

Анонимен

преди 1 година

оо щом ще им дадат 6 милиарда за да бастисат нещо ще го направят.Ще гепят 4-5 милиарда останалото ще разпределят на разни безмислени екологични проекти (умряла работа) а в бг киловатът ще стане левче.извинете левче ли казах? евро ,евро

31

Анонимен

преди 1 година

А ти снощи прави ли кекс?

30

Анонимен

преди 1 година

Е щом онзи смешен човечец Пеканов е министър по тоя въпрос,какво да очакваме.

29

Анонимен

преди 1 година

В този План за възстановяване и устойчивост няма нищо устойчиво. Той е заплаха за българската национална сигурност. Планът е катастрофа от гледна точка на работните места. Ако той не бъде преработен, страната ни ще бъде изправена или пред режим на тока, или пред внос.

28

Анонимен

преди 1 година

Копейкин дали я дъни тая кака???

27

Анонимен

преди 1 година

В Българи никога не е имало социализъм. Няма социална държава без частна инициативна. В България е олигархия от 09.09.44.

26

Без упойка

преди 1 година

Е тя за депутатите пак си е просперираща....Просто вече не се мисли за общото благо както в социализма.Социализмът беше справедлив.Днес, в костовистка България просперират само малък кръг хора с бизнес.Те управляват държавата,а т нар демокрация е фарс.Демокрация имаше в социализма.На едно партийно събрание хората можеха да влият на решенията.Днес това .е невъзможно.Медиите са впрегнати срещу народа,т нар писатели,интелигенция,спортити,всички са на страната на олигархията срещу народа.

25

MaйMyнaтa

преди 1 година

До 30....Ти па си многу умен, бе ей! Искаш ли аэ да ти кажа, колко е важна таэ държава....эа светот?

24

Анонимен

преди 1 година

Това което стана в България в последните 25 години трябва да се изучава в училищата и университетите,за да се покаже на децата на практика как една просперираща държава я превърнаха в колония на ЕС и САЩ.

23

До 23

преди 1 година

Газът пак е скъп. Затова медиите спряха да дават цена за 1000 м3, а цена за мегават, което е по-малко количество газ. Само за 3 месеца през лятото България вдигна цената на газа с над 120%, а преди това също имаше неколкократно повишение.

22

Анонимен

преди 1 година

Хубаво момиче,има ли си някой?

21

До 21

преди 1 година

Затворниците с влязла сила присъда ,,лишаване от свобода", лудите в психиатриите не могат да гласуват.

20

MaйMyнaтa

преди 1 година

Стига с тия планове беей..как не раэбраха, че плана на Баце е най-точен!? Но и, Меркел требва да е на терена, иначе не става

19

Тъпунген

преди 1 година

За разлика от предишната Искра Михайлова (от ДПС), тая поне става за чаластрене ... ама не бих се прежалил, нека Коцето си я плющи!