14

Има малка грешка

преди 1 година

Има малка грешка в заглавието. Партиите се разбраха не за комисиите, а за комисионните.

13

Баба ви

преди 1 година

240 паразита

12

До 9

преди 1 година

Може и на мен, СЕ тая е!!!

11

Обикновен българин

преди 1 година

От изброените само Възраждане не съм виждал в действие. Останалите ги знам, не са стока. Сега ще стане ясно дали има надежда за родината. Ако не - терминала за нанякъде. Те пак ще ме подценяват и унижават, ама като ме унижават хора от моя народ ми е по-гадно. За чужденците - ясно

10

Анонимен

преди 1 година

Партиите се разбраха за разпределението на заплатите.

9

Анонимен

преди 1 година

Който е недоволен, да се оплаче на арменския поп..

8

Анонимен

преди 1 година

Напълно излишно, ако не успеят да изберат правителство..

7

23

преди 1 година

Кой КЕ е на правосъдието. Ристьо Комунистьо ли

6

Анонимен

преди 1 година

Никой не иска вече да се свързва с най- арогантната част от Мафията- ГЕРБ. Това е много добра стъпка напред. Избирателите им трябва да осъзнаят , че ГЕРБ е злото, мафията и да спрат да ги подкрепят. Тези същите *** контролират всички институсии - Прокуратура, полиция, съд, НАП, администрация- всичко. И така окалват ПП с какво ли не. А ПП е надеждата за истинска промяна. Сега всичко зависи дали ПП, ДБ и БСП (тези въобще не ми харесват, но....) ще се разберат с ДПС (за съжаление те са са незаобиколим фактор) и ще съставят кабинет.

5

Анонимен

преди 1 година

Герб нямат морално право не само да правят "отстъпки" , а и да са във властта. Те са причината за сегашното жалко положение във всяка сфера на живота.

4

Анонимен

преди 1 година

Инхаус шкафчето (май е гардероб) и партийната прокуратура отвратиха всички от герп: и ЕС и инвеститорите и туземното население. За герп гласуват семейства, които са на държавна или общинска хранилка. герп устойчиво държи БГ последна в Европа. Разликата между последния и предпоследния в ЕС е много голяма. Последният не вижда основната група и групата него не вижда. Липсата на ясно самосъзнание пречи на герп да разберат, че са безполезни и дори вредни за политиката в БГ и Европа.

3

Анонимен

преди 1 година

Тактиката на Герб понеже нямат мнозинство както в първите години на управлението си е подкрепете ни да вземем властта но после ще крадем само ние. С което изпаряват противниковата тактика първо другите партии няма да имат достъп до парите или ще е много ограничен и второ ще им се срине имиджът с който са избрани а именно да противодействат на кражбите на Герб.

2

Анонимен

преди 1 година

Само при герб може да сбъднеш американската мечта - и от съдия на мачове да станеш милионер. Герб победа!

1

Анонимен

преди 1 година

Обвинението на първия разследван по делото за АМ Хемус Борислав Колев Боби Пачката е допълнено с нови факти. Дали футболният съдия е издал поръчителите на грабежа, чиито следи водят до Банкя, и къде са парите остава да разберем много скоро.Борислав Колев е първият обвиняем за пране на 53 милиона лева от парите за строежа на автомагистралата, изнесени от банката на Маджо Интернешънъл Асен банк в чували