23

ТОВА

преди 1 година

Е МЛАДЕЖ С ,,БЪДЕЩЕ,,

22

ттт

преди 1 година

Оставаше и да е в ареста.Вижда се, че изобщо няма да го осъдят

21

Анонимен

преди 1 година

Домашен арест????????? Има неоспорими доказателства за които вече трябваше да е в затвора с минимална присъда от 10г!

20

Тото

преди 1 година

Още като казаха ,че синче гаменче на прокурор беше ясно, че ще го пуснат.

19

винкел

преди 1 година

в затвор му е мястото , там ше бъде новата булка .

18

Анонимен

преди 1 година

Да го пазят, че като порасне маминото детенце и то ще стане прокурор като баща си. Има перспектива пред него. И бъдеще. Перспективен млад човек е.

17

Анонимен

преди 1 година

сладурко в ще е чудесен пасивен в затвора!

16

:)

преди 1 година

A гешката какво казва по въпроса :) Нали бил много загрижен за предполагаемото увеличение на престъпността и иска до го бори, а то синчето на "борец" участва :)

15

Анонимен

преди 1 година

и защо всички перничани и перничанки са ***? това заради Кремиковци ли е?

14

Хах

преди 1 година

Ама защо сте изненадани сега? Това е прокурорско синче бе ей, не кой да е! Тате знае и законите и правилните хора, които винаги ще се отзоват да помогнат. Защото и те имат деца кат тоз наперен левент и не е изключено и те да се поддадат на подобни забавления като прокурорския син!

13

пфффф

преди 1 година

Абе на тоя па ляк няма ли кой да му нацепи кухата кратуна с един винкел бе?Уж у Перник били корави мъжете а един па ляк си прави каквото си иска и ги тероризира?!?!?!Издишате Перник издишатеее.....

12

Православна

преди 1 година

Прокурорският син е тoлкова нaперен, зaщото нa гoлемите xристиянски прaзници cи прeкадява чуркaта c мaнастирско кaндило пo изгрeв cлънце прeд икoната нa Cвeти Никoлай Чудoтворeц, зa дa пoрасне тя eдра и мoгъща кaто дунaвски шapaн пo Бoжиятa милocт.

11

Анонимен

преди 1 година

Наказан в къщи, да не излиза? Тоя да не е на 5? Нямаме ли затвори за такива?

10

Съседка

преди 1 година

Добро момче е, почти винаги поздравява.

9

Анонимен

преди 1 година

"Дали футболният съдия е издал поръчителите на грабежа, чиито следи водят до Банкя" - Некви доказателства?

8

Анонимен

преди 1 година

Тате му се пзонава с всички адвокати,съдии, висши полицейскки служители ... и връзките стигат до София и парламента. Ао аз отида на улицата и набия двама случайни, ще ме задържат и ще ме съдят. Ако пак набия някой, ще ме съдят, но вече се води рецидив и глей кво става! Заплаха за убийство? Пичове 10 години не ми мърдат! Ама тате не е прокурор! А тук е!

7

Анонимен

преди 1 година

Обвинението на първия разследван по делото за АМ Хемус Борислав Колев Боби Пачката е допълнено с нови факти. Дали футболният съдия е издал поръчителите на грабежа, чиито следи водят до Банкя, и къде са парите остава да разберем много скоро.Борислав Колев е първият обвиняем за пране на 53 милиона лева от парите за строежа на автомагистралата, изнесени от банката на Маджо Интернешънъл Асен банк в чували

6

Teo

преди 1 година

Странно ... нали се беше изпокарал с тате, даже го беше понабил и живееше на хотел. Колегите на този прокурор явно имат кофти мнение за него, щом са натресли синчето обратно в къщи. Това е ирония на съдбата. Момче с тежки комплекси, научено, че морето е до колене, вдигащо ръка на родителите си, и сега хайде пак при тях! Дано се оправят пострадалите и най-важното, на тоя да му дойде акъла в главата!

5

Анонимен

преди 1 година

Споко, някой слънчев ден ще си намери майстора рано или късно, в най добрия случай ще е доживотен инвалид ако е късметлия.

4

До 1

преди 1 година

Дано да е скоро!