81

Анонимен

преди 1 година

Кенийците много се радваха също, че Барак Обама е техен президент и те управляват САЩ.

80

Убавец!

преди 1 година

Мамин сладък.

79

Сашо

преди 1 година

Да се стягат нашите юнаци роми.

78

Анонимен

преди 1 година

Прави впечетление, че коментари съдържащи ромска реч биват масово изтривани от форума? Защо? На хората не им се позволява да си използват езика ли? Никой не е писал нещо лошо за премиера на Великобритания на ромски език. Превеждам. Шукар - хубавец. Сокерес бе - Какво става/ Как си?. Мангава тут - обичам те. Защо тези реплики биват изтривани от *** на Днес.бг?

77

Бай Ментор

преди 1 година

И ние скоро ще турим роми да ни управляват!В тях е бъдещето!

76

Анонимен

преди 1 година

Хах ... тея си мислят, че някой богаташ, ще им даде да управляват нещо :)

75

Иван

преди 1 година

Честито на британците и на индийците. Мисля, че това е важна стъпка напред към.... абе каквото и да е. Като се обичат младите, да се вземат. Обаче не само министър - председател, но и крал, за да е по-голяма крачката напред, даа.

74

Анонимен

преди 1 година

До 74 - Само дето тея индийци,д еот са по американските компании, ще изсмучат кръвчицата на Индия, ако им падне.

73

Далай Лама

преди 1 година

Когато шотландците разбрали, че ще ги управлява индиец , поличките им щръкнали напред силно.

72

до 71

преди 1 година

иддийците - тотални голтаци? Вие с представи от английски филми ли живеете? Още преди Меркел канцлерът на Германия Шрьодер, който искаше да пребори спада на населението беше казал: Трябват ни не индийци, а деца. Това на немски се римува. Но тук го споменавам заради огромното количество квалифицирани специалисти индийци, които се създават в Индия годишно. Индия вече изпревари по всички полазатели, както и да го смятат, Великобритания като глобална икономика вече е пета в св, въпреки манипулациите

71

Анонимен

преди 1 година

Всъщност 1. Чърчъл към всички е крайно злобен и груб, думите му бика обидили всеки, койо го сччита за умен; 2. Новият премиер на Великобритания е с коврени в днешен Пакистан, не пишете в Пакистан как реагират. Може би защото Пакистан бива отделен от Индия по религиозен признак 3. Индийци на практика има на най-, най- високи позиции в най-, най- водещи компании, тъй че не е рядкост; смешно е за британците. Но е логично поради интелектуалното ново на англичаните.

70

За смях са! Жалки

преди 1 година

до Анонимен - 69 Ние не сме расисти, британците, по-точно англичаните са расистите! Българите си избрахме ром за министър педседател още през 1997 с гласуване от целия народ Британците са расисти и гласуваха за националиста Борис Джонсън дето да ги изведе от еврото и да разкара всички емигранти от англия. Ей сега точно тази партия на расисти си назначи за шеф човек със точно същия оттенък на кожата като на Иван Костов - и без да се допитва до народа. За това няма да спра да ги подигравам.

69

За смях са! Жалки

преди 1 година

До Анонимен - 69 Ние не сме расисти, британците, по-точно англичаните са расистите! Българите си избрахме ром за министър педседател още през 199-*** с гласуване от целия народ Британците са расисти и гласуваха за националиста Борис Джонсън дето да ги изведе от еврото и да разкара всички емигранти от англия. Ей сега точно тази партия на расисти си назначи за шеф човек със точно същия оттенък на кожата като на Иван Костов - и без да се допитва до народа. За това няма да спра да ги подигравам.

68

Анонимен

преди 1 година

Забавно е как едни тотални, ама тотални голтаци и бедняци, като Индия, смятат, че ще управляват някого... Бедняци, населението ви бяга по цял свят и го е срам, че е от Индия. Сунак ще управлява Великобритания и няма да има нищо общо с вас. Вие си стойте до голташка Русия, Иран и КНДР. Не се бутайте при успелите.

67

Анонимен

преди 1 година

До 69 - Точно! Сунайката е изял половин милион паундпчета, да се "образова" и няма хал хаберот това, какво е да си човек, дето няма милиони в попечителски фондове ... Ни ти го изкарвай, като нелъф герой!

66

Анонимен

преди 1 година

Много расистко го давате, бе. Обърнете внимание на образованието и опита на Сунай, а не на цвета на кожата,. Един бял ни управлява 12 години и беше прочел една книга през живота си и беше единственият държавни глава с преводач на английски.

65

Тоз е от Сититу

преди 1 година

Помните ли City of London, дето беше данъчния оазис на ЕС? Колко реваха срещъ Кипър и Люксембург, докато те в сърцето на Лондон толерираха данъчен оазис, защото всякакви фирми плащаха пре-скъпи наеми на офиси? Сити оф Лондон беше врата към европа за всякакви международни концерни които не искаха да плащат и играят по правилата.

64

Башбакан

преди 1 година

Правителството ще е с мандат на ДПС!

63

Анонимен

преди 1 година

аз съм от Пловдив направи ми впечатление че в Столипиново когато разбраха за тази новина започнаха кръшни кючеци

62

Вожда е от ваште

преди 1 година

Много фактори - Сближават се с Индия. То това им остана единствен вариянт след като излязоха от ЕС. Индия им изстрелва сателитите вече, и други работи от там транс-шипват. Лордовете до сега живяха от парите на разни богати араби, руснаци всякакви със съмнителни бизнеси и диктатури. Откакто комфискуваха имането на олигарсите, малко дугите също се стреснаха. А пък както са без ЕС и нямат работници, щото хората избягаха. Сега ги успокояват с "Ето вижде, вожда!"