10

Анонимен

преди 1 година

Ей страшни доброжелатели! Маски горе!

9

Анонимен

преди 1 година

До ASD - има един по служба в коментарите, каквото и да стане, пише "ето защо ще гласувам за Възраждане" - рекламира си партията човекът

8

ASD

преди 1 година

Тоя дето щял да гласува за Възраждане, защото нямало да има мерки. Нали затова гласувахте за ИТН и като дойде техния министър Стойчо Кацаров измряха най-много хора и обърна палачинката и въведе зеления сертификат. Истината излиза на яве винаги. А вие винаги ще се самозаблуждавате.

7

Анонимен

преди 1 година

Отчаяно напъват ДАНО СЕ СЪБЕРАТ МАЛКО ГРИПОЗАНИ та да могат пак някакви "мерки" да въвеждат! Ама пуста топла есен НЕ СЕ СЪБИРАТ И НЕ СЕ СЪБИРАТ БЕ! Удължавай епидемичните мерки! За епидемията от 1 на 10000!

6

Анонимен

преди 1 година

Никой не носи, никой не коментира. В България пландемията отдавна приключи.

5

Анонимен

преди 1 година

Някой още да не е разбрал, че мерките нямат нищо общо със здравето?

4

Хахахахахахахахахаха

преди 1 година

Къде, къде? Щот никъде не се носят... авмо само дъжавните калинки не го знаят това!

3

Ето затова

преди 1 година

ще гласувам за Възраждане! Нека сложим край на медицинския Fаши3ъм!!!

2

Ken

преди 1 година

Тези хора живеят на друга планета. Никой вече не си прави труда да спазва никакви мерки. Никъде вече не изискват маски, да не говорим за 1.5м разстояние. Явно не ходят в магазини и някой друг им пазарува. Само да направят акция за захар на 1.80лв и елате да видите струпване.

1

Фед Красивия

преди 1 година

Наложи се да ходя до поликлиника няколко пъти, за зъб там снимки, ала бала.80-90% сме без маски,а и никой не ти прави забележка ,да речем.Айде в болниците са 50% там малко повече са с маски,ама и да нямаш не се занимават.А по аптеките никой не е с маска.Тааа,на кого се правите на интересни с тия маски?Никой не спазва и не ви и слуша глупостите.