125

Анонимен

преди 1 година

Доста противна мазна и лицемерна "личност"...

124

Банкеръ

преди 1 година

Гн Христов пратете децата си доброволци в Украйна.Такива лаладжии,като Вас дал Господ.Когато Ви ги върнат в дървени костюми може и да поумнеете,но не ми се вярвя.

123

НЕ С ОРЪЖИЕ!!!

преди 1 година

ПРЕДАТЕЛИ ДОЛНИ!!!!СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ ГЛАСУВАНЕ ЗА ВАС ЛИ??? ЩЕ СТЕ ИЗВЪН ПАРЛАМЕНТА.ЛИЦЕМЕРИ.НЯМАТЕ ГРАМ ДОСТОЙНСТВО ПИЙОНКИ.УЧЕТЕ СЕ ОТ НАЙ-ДОСТОЙНИЯ ПРЕЗИДЕНТ- ОРБАН.НА ФАШАГИТЕ ЩЕ ПРАЩАЛИ ОРЪЖИЕ,ЗАЩОТО ТАКА ВИ НАРЕЖДА ГОСПОДАРЯ ЛИ????ДРЕБНИ ЧОВЕЧЕТА.ТАКА ЩЕ "СПРЕ" ВОЙНАТА ПО АКЪЛА НА ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ ***.

122

Попечител

преди 1 година

Хм, когато Русия навлезе в украинска територия, разпърдяхте орталъка, а сега подсмърчате като пребити ***.

121

Gogo

преди 1 година

Я па тоа

120

Равнопосавеност

преди 1 година

Вие защитавате себе си но народа няма отношение към това. Обикновенните хора не са получили нищо от приватизация при и не са си пратили синчетата на запад в "елитни" университети. Те също така не получават проценти при крупни държавни сделки и не точат еврофондове. Народа си е все така мизерен и затова няма никаква причина да иска да стои в ЕС или да подкрепя запада. Нещо повече ако скъсаме отношение с ЕС хората може да не са длъжни да върнат кредитите си в чужди банки, както стана в Донбас.

119

Анонимен

преди 1 година

Много бързо забрави какви совалки правеше очилатат захариева межди 2017/20 до украйна заради дискриминацията на българите

118

Анонимен

преди 1 година

Още един украинец ,всички подобни да ходят на фронта ,а не да коментират )

117

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 1 година

500-г ПРИ СУЛТАНА ---ИЗОБЩО НЕ МОГАТ ДА СЕ СРАВНЯВАТ С РУСКОТО -КОМУНИСТИЧЕСКО РОБСТВО!.....СУЛТАНА НИ ДАВАШЕ ВСИЧКО ----РУСКИТЕ КОМУНИСТИ НИ ВЗИМАХА ВСИЧКО....И ДНЕС ОДРИН Е ОТВОРЕН ЗА БЪЛГАРИ , А СКОРО ЩЕ ОТВОРЯТ И ИСТАМБУЛ ЗА ПАЗАР И УДОВОЛСТВИЯ!

116

Х417

преди 1 година

Да не би когато се биехме с османците ТВОЙТА Европа да ни помагаше???? ,ако помагаше нямаше да паднем под робство, така че уkропитекия не ни интересува, нека паднете и вие.

115

минаващ

преди 1 година

Защитавайки Украйна ,защитаваш просто Украйна да защитиш себе си става чрез оръжие но не даваки го на Украйна.

114

Анонимен

преди 1 година

Румбача легна много у левата скамейка, ааа, делис не си двал садника на байдъна!?

113

Анонимен

преди 1 година

Дадем ли оръжията си на Зеленски, от НАТО ще кажат, че сме без въоръжение и трябва да бъдем защитавани. Ще настанят у нас още чужди войски. А атакуват ли последните Русия оттук, руските ракети ще ударят веднага пусковите установки и летищата, от където тръгва нападението. Ударът ще е по нас, онези веднага ще поискат примирие. Ще гледат да се измъкнат.А че тук щяло да стане лунната долина. Нищо, няма да остане никой, за да ги проклина!

112

Анонимен

преди 1 година

Със същия иди0Tckи възторг,с който някогашните депутати акламираха победите на хилядолетния Райх,днес наследниците им бленуват за поход срещу Русия.Да дадем тежко оръжие и военна подкрепа на Украйна.Същата порода копои нарязаха ракетите,закриха Козлодуй,унищожиха образованието,сринаха селското стопанство и разбиха индустрията.Сега им е поръчано да ликвидират сетните съпротивителни сили на страната.Те не искат Украйна да стане силна,те искат България да стане беззащитна.

111

Анонимен

преди 1 година

Ко водщия трие що тъй щот е на власт.

110

Анонимен

преди 1 година

Мани се бие по гърдите болгар, ама нема чушки, домати, плодове български, а бяхме в десятката в света по зеленчуко и плодово производство, а така нека да си се бие по гърдите без покритие.

109

Анонимен

преди 1 година

В момента знам 20000 българи, лице в лице, които ще се бият за Русия, а не за нато-блато.

108

Анонимен

преди 1 година

Вместо да слагаш минус на мен опитай да сложиш осми минус на "Не е баш тъй" да видим дали ще можеш. От мое име !

107

Анонимен

преди 1 година

Минусите за сорросите невъзможни. Имат чадър.

106

Анонимен

преди 1 година

Русофобите ще ви натоварим скоро на ферибота и към Украйна