50

Атанаска от Смолян

преди 1 година

Атанаска беше сгодена, но явно видя чеТози е лесен, раздели го набързо с първата жена и бебе на няколко месеца, разтрогна годежа си и хоп известна в столицата!!! *** с конска физиономия която се мисли за вип. Жалки са

49

Анонимен

преди 1 година

Много ми е интересно кой гледа децата , като все по чужбина почиват . Обаче и тя бърза да роди от него , да е по- сигурна . В мъж дето има пари , всяка може да се влюби .

48

Петрания

преди 1 година

Съгласен съм с мъжа на Атанасия, България не е дупка, много красива страна с прекрасен климат и природа, но за жалост населена с най-долното и мръсно племе на планетата което я съсипва.

47

Благодаря

преди 1 година

за интервюто - вече знам, че и на двамата няма да им използвам услугите. Много лоша реклама на клиниката, където работи Атанаска, между другото.

46

Анонимен

преди 1 година

Ох, пак ли вие? Господин Бизнесмена, вече ставате досадни и смешни с булката! Знам едно - ИСТИНСКИТЕ бизнесмени по света и у нас дават мило и драго да живеят инкогнито и да бъдат не разпознаваеми от тълпата! Това говори за класа и интелект, който не съм сигурна, че има във вашия случай...И още нещо - от къде време за постоянни пътувания, клипове и забавления?!

45

Атанаска

преди 1 година

На жената, която прилича на мъж й се иска да се казва Атанасия, но се казва Атанаска

44

Пияния помак

преди 1 година

Тези кои са? Признавам само пиленцата от Монако - Боби девинския пoмaк.

43

Анонимен

преди 1 година

По- добре да пишат за българи, които РАБОТЯТ( както беше преди 30-50 години), отколкото да четем за някакви м.ай.му.няци, ритащи топка..

42

Културтрегер

преди 1 година

Тия никому неизвестни хорица плащат ли ви, за да пишете за тях?! Ежедневието им е почти толкова интересно на хората, колкото и ежедневието на леля Ганка от Карнобат, която вчера е правила обща туршия в нов бидон, закупен на промоция в Лидл! Живи и здрави разбира се, просто не разбирам защо някой ще интересува от непознат за него човек къде е ходил, какво е правил, какво е вечерял и какво е пил?!

41

Мъка

преди 1 година

Журналисти и медии неуморно работят по въпроса за затъпяване на населението.

40

Сомчето

преди 1 година

Кои са тези ?Къде ги гледате?Автори ли са, художници, писатели, музиканти ?

39

Анонимен

преди 1 година

До Хахаха - Разделила го Атанаска, бе, от първата му жена! С пищов в гърба ли го направи? Все едно е безмозъчен Бачорски, та някой ще го разделя и събира. И той е участник в процеса и е направил избор.

38

Анонимен

преди 1 година

Кои са тия и трябва ли да ги зная?

37

Дреме ми

преди 1 година

Важното е да не бута нашия картелен бизнес, че през бомбите и куршумите всички са равни!

36

Анонимен

преди 1 година

Аман, от инфлуенцъри!

35

Анонимен

преди 1 година

До Анонименхаха Бачорски е набор "88, ама щом сте решили,че е дядо.. не това е проблема му,обаче..нито нейния :D доста поръчкова и скучна статия

34

Анонимен

преди 1 година

Не съм спициалист, ама ми изглежда като платен репортаж.

33

Смешки

преди 1 година

Тази я засичам често като кон но добре се е ориентирала от Смолян! Нямат класа тези хора тя не се купува с пари! Смешни, комплексирани и парадиращи! А децата не са й две на тази госпожица! Едното е от друга жена и беше на 3 месеца когато великия бизнесмен ги заряза заради една ..//

32

Смешни

преди 1 година

Ако тези клоуни са най-известната днойка 😂😂😂😂 закривайте цирка!

31

Хахаха

преди 1 година

Атанаска раздели Бачорсси с първата му жена докато бебето им беше на няколко месеца! Голяма любов Атанаска от Смолян има към парите!