25

Експерт

преди 1 година

По принцип съм неутрален, но за каквато и пропаганда да се говори, вече е ясно, че военната операция в Украйна беше провал. Блицкригън не се осъществи и сега става едно мъчително и продължително сражение. Конфликтът се развива по такъв сценарий, че може да се проточи години. Всеки ден повече работи за укрите. А дори още не са почнали да водят партизанска война. Не се съмнявайте, че ако се наложи ще я водят. Знаеме във Виетнам, Афганистан и т.н. какво се случи.

24

Говедо

преди 1 година

Ами появиха се снимки на фалшив "искандер",преправен от "Точка-У" приготвен за "мръснa" бомба.

23

кратко и ясно

преди 1 година

путин ГУБИ войната ЗНАЕ ГО и го е СТРАХ

22

Анонимен

преди 1 година

какви фантазий ги плещи дрогираното джудже не интересуват никой ... преди щика да му влезе от зад буквално ... никой няма да разговаря с русия

21

Анонимен

преди 1 година

На кремълския диктатор е поставен ултиматум от Китай и Индия, че до 15 ноември (срещата на Г-20) трябва да има положителна промяна в конфликта с Украйна в противен случай те ще преразгледат позициите си... Затова са всички провокации с АЕЦ Запорожие, мpъсна бомба и ракетни обстрели. Кремълското джyдже отчаяно иска преговори, защото знае, че ще загуби от продължаването на войната...Вече 2 месеца само отстъпват, а Украйна тепърва ще получи сериозни количества оръдия и бойни машини.

20

Хехе

преди 1 година

Той много разбира от всичко! От славянска азбука,от история,от нацизъм..сега и от атомни бомби! Изобщо - джудже-академик! Само собствената си страна не може да оправи!

19

Анонимен

преди 1 година

Изтръпналото джудже с нова порция глупости.

18

Анонимен

преди 1 година

Каквото търсил намерил до сега дребния ***,,..дера...ст се заплашва с ядрено сега да направят кремъл на ядрен трап с препе4ен в собствената си м..а..с путин ще е напълно заслужено

17

Анонимен

преди 1 година

москва на блато Колкото по скоро толкова по добре

16

Анонимен

преди 1 година

Украйна и Русия да се избият с ядрени ракети. Американската мечта. Сбъдва се. Събудете се ***. Губите войната.

15

Анонимен

преди 1 година

Украйна ще взриви атомна бомба на няколко десетки километра от столицата си, където няма никакви руснаци но пък има граница с Беларус, които ще използват това за претекст да се включат във войната. Това Украйнците трябва да са много *** :)

14

Анонимен

преди 1 година

Шархан (юсей ) РАЗБИРА ,ЧЕ с всеки ден и става по ясно колко ще е бензина икой пада в рецсия и комагндва на своите хиени (евроджен-те )и тези от усраина да се занимат с диверсии което си присъщо за този род колонизатори (в миналото а сега са сами кол-я ! а тези от СИВ ги имат прети сорт а можеи повече !

13

Да вярваш на

преди 1 година

сляпо на фРойДерс и др западни пропагандни платени списвачи,без да провериш информацията, си е доста наивно,да не използвам медицинския термин, че пак ще ме изтрият!

12

Анонимен

преди 1 година

Подготвят голяма беля рашистите. Вече са отчаяни и готови на всичко.

11

Анонимен

преди 1 година

Всичко казано досега от кремълското джyдже се оказа дърта лъжа... Вероятно ще има такава руска провокация за да се принуди Зеленски да преговаря с руските терористи...

10

Мужик

преди 1 година

Кой още му вярва на лъжливото жуже, той още нарича войната специална операция. Само българските русофили изпадат в екстаз и достигат до opгaзъм на неговите речи.

9

пак аз

преди 1 година

Е, то па остава и да признае, че Зеленски го направи смешен. Затова и твърди, че уж щатите управлявали Украйна. Демагогия на Ен-та степен.

8

12

преди 1 година

Ти сериозно ли си толкова ***, че да мислиш решението е на един човек? Не виждаш ли, че никой не иска да живее в СССР? Дори жените са на фронта.

7

Анонимен

преди 1 година

Аре бе, тоя няма ли да го погребват вече. Аман от него всеки ден да го гледам, да му слушам глупостите.

6

Анонимен

преди 1 година

САЩ води война срещу Русия чрез марионетното правителство на Зеленски. Ако Зеленски бъде аресуван и осъден, воната приключва и в Украйна ще настъпи мир.