68

toti

преди 1 година

Тия са професионални лъжци и най големи маниполатураи!! Всичко е за всяване на страх !! Едва ли няма да се види какво става при тези хиляди космически сателити над цяла Русия,където виждат Путин в банята !!

67

Анонимен

преди 1 година

Ако днес руският президент Владимир Путин е наблюдавал лично учения на ядрените сили на РФ, утре лично ще вземе участие в работата на международния клуб "Валдай".

66

Анонимен

преди 1 година

А некоя перланя или килим имаше ли..? Че той водкаджията като види перланя и хуква мигом. :) Сигурно целта е била нарисувана пералня Перла04 :) та поне траекторията да докарат.

65

Анонимен

преди 1 година

Истината е че да имаш ядрено оръжие е много скъпо удоволствие. Стратегическите ядрени заряди имат живот 25-30 години след което трябва да се подновяват. За тактичеческите ядрени оръжия този срок е 5-6 години до момента на подмяната. Ако не се спазват тия срокове и едните и другите заряди се превръщат в мpъcни ядрени бомби. Предполагам че в Русия поради поголовната корупция парите за подновяването на ядрените заряди са усвоени без да е извършено нищо.

64

Анонимен

преди 1 година

До РУССКИЙ ОККУПАНТ Смешно е клиничен лъжец като теб да обвинява другите в лъжа.

63

БГ Кл0ака

преди 1 година

Така се управляват велика огромна страна и народ. А нас запад не ни знаят къде се намираме. Знаят, че сме една евро област, кл0ака с mарионетъчна власт. Ние за запада сме само парче месо за многократна употреба

62

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

До Оберщурмбанфюрер .......Ти явно не четеш ! Асно написах, САЩ нямат модерни оръжия !

61

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

До Оберщурмбанфюрер ...Ха-ха-ха, лъжеш като киевски наркоман ! Подобна информация в Гуглето въоПще не съществува !

60

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

До РУССКИЙ ОККУПАНТ --- Можеш ли да четеш на български? Написал съм от ясно по-ясно, че ако САЩ дадат на рашкофцете съверемнни и модерни оружия, последните имат шанс. НИКЪДЕ не съм споменал, че предоставените на Украйна оръжия са модерни или съвременни. Справка, моите мнения. ;)

59

И засвистяха Кинжали

преди 1 година

И забъчаха Искандери, и загърмяха Сармати. А на НАТОвците им свърши тоалетната хартия. Хахах

58

Анонимен

преди 1 година

Путин иска да се убеди, че все още е останало нещо от ядрения арсенал на СССР макар и безнадеждно остарял и ръждясал той се надява че с него ще може да блъфира пред Запада. И ето че лъсна тия дни и последната истина за този арсенал. Русия не разполага с тактическо ядрено оръжие и заради това ФСБ ни разиграва сценката за мpъсната бомба, която Украйна се готвела да хвърли на своя територия. Тъй-като никой не се хвана на руската уйдурма освен планировчиците от Лубянка да я хвърлят във Воронеж.

57

Анонимен

преди 1 година

Вмирисаните кво става бе победихте ли го вече Путин

56

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

"Кремлевские генералы обещали россиянам провести денацификацию и демилитаризацию Украины всего за три дня. Методичку с такой риторикой получили все пропагандисты Путина, наблюдая за вхождением российских войск на территорию соседнего независимого государства." /// Напишете в прозорчето на Гуугл: "два дня и киев будет наш", за да си припомните какво балтаехте с началам. :D

55

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

До Оберщурмбанфюрер Хи-хи-хи, искренно ме забавляваш с невежеството си! САЩ даже на укропитеците не предоставят съвременно оръжие, защото най-съвременото им е само Ф-22 и Ф-35. Всичко останало е образец 1980 г. И още, въпреки всичко Запада никак не е глупав да предоставя по-нови оръжия защото никак не искат да им се разкриват ТТ даните. И то на украинци които веднага ще го шитнат на руснаците.

54

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Една сериозна причина да желая възстановяване на смъртната присъда ,се нарича "сергей стани шеф " . Този руснак и украинец, украинец и руснак, е причината за зловонието на турците Сакскобургота,които турцизираха Майка България.Настоявам за незабавно отнемане на Българското гражданство на Сергей Станишев,който е евреин ,а не Българин. Всички в ЕС -парламента са евреи...евреи,които помагат на Зеленски...Зеленски,който помага на Русия.

53

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

До РУССКИЙ ОККУПАНТ --- Е, ай ся! Няма да са седем-осем месеца, а залагам на букмейкърите, че до седмица ще чуете песента "Прашчай Хэрсоне". След това иде със страшна сила следващото преселение - от Крим към Сибир. Руснаците имат шанс, само при положение, че САЩ им помогнат с модерни и съвременни оръжия, но уви, няма да стане, като през ВСВ.

52

ZV

преди 1 година

Добре щеше учението да е директно върху Киев. Така реално можеше да измерят до колко километра се изпаряват,горят и окьорявяват укрите)

51

до РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

То и кремълския пcиxoпат си мислеше да превземе Украйна за 3 дни, но в момента прави мобилизация за 300 хиляди, а? Вероятно от зор...? Ха-ха-ха!

50

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

До ОберщурмбанфюрерТака си мислеше и Хитлер за Ленинград, Москва и Сталинград, но ......

49

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

До do 51 --- Тя вече е победител. До седмица, най-много, Херсон ще е в ръцете на украинците, тъй като е тяхна законна територия. Жал ми става за руснаците. Ще измрат като пилци из окопите, защото това ще е генерално сражение и победителят е ясен. Вижте за момент с какви екипи и въоръжение боравят т.нар. от другаретата укрофашисти и ще разберете ситуацията в аванс. Успешно следене театъра на военните действия. Русия НЕ напада, а се брани. Толкоз.