98

Офффф

преди 1 година

У решите от студ и глад ще са повече. Не се притеснявайте ***

97

Анонимен

преди 1 година

Ба, нали имаха мобилни крематориуми за целта... Питайте Полша и балтийските републики за пълни болници. Колкото до "танковата колона" - тва бяха над 90% камиони, и като гледам тоя койвой и причината никога да не стигне до бойни действия е, че е бил предимно празни камиони, които да сплашат укропа да си изтегли войските към Киев, което позволи на Русия доста лесно да вземе 2 региона.

96

Анонимен

преди 1 година

Още в началота на войната , когато 60км танкова колона беше разбита стана ясно че, ранените се карат в Беларус. Това не е новина.

95

Някой

преди 1 година

Отново пропагандна война с дезинформация, фейкове и други измишльотини. Едните лъжат и мажат, ама и другите не остават по- назад. Първата война в Ирак с право беше наречена "телевизионна" - За пръв път имаше толкова много репортажи и видео клипове от военни действия, а тази незнам как трябва да се нарече. Може би "война на лъжите и дезинформацията". И двете страни се поуляха вече (простете за жаргона). Ама и как само си измислят...

94

Анонимен

преди 1 година

Авантаджийте са био продукти създадени при анлналюбов и забременяване от украинец на украинец на виснал за износвене едър и кървав хемероид. Сега требва да тренират плачене, защото ще им цепят зеленияглист на глистибебета от които сърбеж от глъдкатадотрътката ще иска драпане със шомпъл за тежка самолетна картежница направене от остри телени игли. СлаваУрина, Слава Киниефъ, СлаваУроидов

93

Анонимен

преди 1 година

Хахахахаха! Че Русия ,най голямата държава на планетата няма къде да лекува или да крие войниците си. Хахахаха! Това само ш.и.б.ан либ.ерст ки ка п у т може да го измисли.

92

Анонимен

преди 1 година

Добре, че преди няколко години, когато рашистите им свалиха самолет турчуляците не им скочиха на бой, че Османската империя щеше да стигне до Владивосток . Няма я тази велика армия от царско време Петрово

91

Анонимен

преди 1 година

Голям резил за ЧабуРашката армия! А ЛукаМошенко няма избор човека

90

Анонимен

преди 1 година

Това изречение кърти всички нуклеарно медицински технологии. Чудото което може да докара Нобелова награда е терминът Радиоактивно отравяне: руски военнослужещи, участвали в щурма на Чернобилската атомна електроцентрала, някои от които са показали признаци на радиационно отравяне. Имали отравяне има противо отрова. Е такова няма. Терминът се е лепнал в тази боклучава статия в следствие на интренетно превеждане от Инглезки на бугарстански. Език мой роден, какви са тияидиоти дето те калпазнят

89

Не е важен начина

преди 1 година

по който руските фашаги ще се инищожават, важното е да е методично.

88

Анонимен

преди 1 година

Хахаха, тука някви *** се карат заради някви *** укри и ***, вместо да излизат на стачки и протести, не виждате ли как ви клатят отвсякъде, сега и тока нашия си искат да си го купуваме от борсата та да ни станел по евтин както промишления поефиня,ами май си заслужавате мизерията и клатенето.

87

Интересно

преди 1 година

ВСИЧКИ русофили трябва да прочетат тази статия. Много неща ще им станат ясни за това какво представляват режимите, които подкрепят (да, И този на Лукашенко).

86

Гпш

преди 1 година

Толкова са жалки ***, толкова ниско паднаха. Преди им се дразнех сега ги съжалявам как се самоизяждат и самоунищожават и още вярват на *** ю.

85

xoxo

преди 1 година

Снимката от Туитер на ранените от Мозир ли е?Андрей с флашката и скалъпените обвинения в корупция ? И един мармот навива станиол.Толкова ли хората не могат да мислят и да зададат въпроса за причинно-следственната връзка??Стига вече с това промиване на мозъци-Путин сигурно не е ангел небесен,но и Америка не е такъв и аман вече от тяхната "демократична" неоколониална инвазия! Заради която Европа ще се скърши и всички ние ще станем един голям беден европролетариат.Ако преди това някой нервак не натисне копчето.Писна ми !!!

84

Анонимен

преди 1 година

Русия е инкубатор за убийци, простаци и подлеци!

83

Анонимен

преди 1 година

Русия била слаба и щяла да си плюе на петите? Цяла година цял свят воюва с нея и не могат да я бутнат. И докато уж отстъпваше взе че се обърка и настъпва в момента. Дали Американците щяха да издържат толкова, ако цял свят воюваше с тях и им налагаше санкции. За мен Русия е велика сила и не бива лековерно да се подценява. Моята прогноза, въпреки факта, че цял свят в лицето на Американците най вече воюват с нея с Украйна е свършено.

82

Космонавт

преди 1 година

Не, защото руснаците сами избиват ранените си другари.

81

Анонимен

преди 1 година

Стигнах до ЦНН и спрях да чета този смешен роман.

80

Анонимен

преди 1 година

До 107 Защо да не взима оръжия от други страни . Доста голям е фронтът .Нима сащ като нападат други , не ползват оръжието и войниците на марионетките си .

79

До до 101

преди 1 година

,, Редовната" руска армия не дава ли оръжие на окупаторската армия, че толкова закъса, та опря до Иран, Беларус и Корея!