124

Офффф

преди 1 година

Притеснявайте се вие, че ще трябва да месите питки като дойде червената армия. Смърт за НАТО и сащ

123

Хохохо

преди 1 година

Притеснява се, загрижен....хахаха...какви глупости пишат от посолството. Вожда ви се страхува б.р.е рашароби!!!

122

:-)

преди 1 година

какво става с войната на сащ срещу афганистан...

121

Анонимен

преди 1 година

Засега САЩ печелят войната. Кой губи - Русия и Европа. Така че САЩ не ги мислете.

120

:-)

преди 1 година

До Демократдемократ си ти ама не съвсем...

119

Анонимен

преди 1 година

откога британските скрипалстващи служби се изказват от името на руските хахахаха абе къде скриха скрипи, притеснявам се за него, кво става с тоя човек, не го срещнаха с роднините му ,няма негово послание до тях...

118

Я БОБИ ДА КАЖЕ НЕЩО.

преди 1 година

...ЗА "РЯЗАНСКАТА ЗАХАР"---ПОЛЗВАНА ОТ КГБ В РУСИЯ ПРЕЗ ЧЕЧЕНСКАТА ВОЙНА ...ХА,ХА,ХААААААА.....

117

Демократ

преди 1 година

До Боби. И къде видя в моя коментар текст, че съм велик? Не съм и нямам притеснение, че не съм. Но пък знам, че ти си ментално увреден путински олигоффрен и се кефя страшно как се впрягаш.

116

Демократ

преди 1 година

Хи-хи-хи, Боби пак изпълзя от клиниката и по стар навик започна да отговаря на всички. Само дето никой не му чете кремълските бълвочи.

115

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

До Solar Power -- В геройски загиналият форум на вестник СЕГА, някакъв тотално изкрейзил партайгеносе снесе инфо "от пРЪвоизточника", че съветските руснаци имали военна тръба, която ползва 'енергията на росата' и насочена към Луната може да я разпарчетоса за секунди. Моите фаворит бяха: Свръхтайно съветско оружие, което пали океаните отраз + атомен пистолет на външен вид като "Макаров", притежание на ГРУ. Та си мисля Боби да не от Оня Форум, че ни свежда подобна важнейшая информация.

114

Тоя

преди 1 година

На снимката Путин ли е ? Сигурни ли сте ?

113

Медиите в България

преди 1 година

са големи приятели с всички световни лидери. Редовно си шепнат с тях на ушенце и знаят всичките им страхове и притеснения, както и лични намерения. И никой не знае по-дбре от бг медиите! Достоверна информация на експертно ниво!

112

Читател

преди 1 година

По принцип даже и не чета халюцинациите на това зомби Боби.Знам само,че като провесят Путин и от Русия се пръкнат още 4-5 държави,Боби ще твърди,че е правилно.

111

Анонимен

преди 1 година

До Боби: Боби махни очилата ! Толкова са напреде,че чак в пленените танкове возят крадени компютри, факс машина и даже домашна камера. Ай стига с тези глупости. Объркан си здраво ! Пий една българска ракия с шопска салата и ще ти светне !

110

Solar Power

преди 1 година

До Оберщурмбанфюрер 134: Може би пак някой е "курил" в близост до супер запалимата смазка от 1964-та ?!? Боби може да сподели повече опит и информация. Той е навътре с най-последните руски технологии за лазерни лъчове и телепортация :)

109

ан

преди 1 година

Я не зная за вази, ама Вовка пи плаща на мен и моите другари 4000 лв. Цял ден кеса тук и пиша глупости за пари и създавам впечатление, че сме много много. А я сам си пиша тук и не съм русофил, платен *** съм си!Боли ме за Русия....ама пари си треба. Айде лека....

108

Solar Power

преди 1 година

Боби остави ги тези неща не са за тебе. русия ще загуби така или инъче ленд лийза си бачка. Гласуват още 60 милиарда помощ САЩ , а до момента са дали към 18 милиарда.Разкажи нещо весело по добре. Например как онзи е смазвал автомата на кораба Масква с някаква супер/гупер/хипер запалима смазка от 1964-та. Паднало е огънче и кораб взривался :) Хахахахахха :))))))))))) Откъде ви копаят такива наивници просто не е истина :)

107

Solar Power

преди 1 година

И къде казваш е руския флот ? На поне 300 км от Украйна :) Къде са руските самолети ? Пак на толкова. Ако припарят по близко ги свалят. Доказателствата ти ги дадох - търсиш на гугъл "documented russian losses" (бих дал линк тук, но ги трият). Първия линк от намереното. Скролваш надолу до Aircraft примерно и си гледкаш на воля :)

106

До 131 Боби

преди 1 година

Само един въпрос, какво разбираш под, серийно производство? За да го асимилира с- ледоразбивач? Да не е за лед за уиски....

105

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

До Solar Power --- Пролетариатът повтаря постоянно, че две от щатските совалки са дали фира. Да, вярно е, но нека видят колко полета са направили совалките и колко - "Буркан". (Няма да давам инфо на русоробите, за да се научат да четат) Най-интересното в случая "Буран", е, че загина балабар с "космонавтите" не при полет, а на землята след пиянски запой, където рабочиитте по поддръжка са ползвали спирта за почистване на корпуса. Някой пали "Махорка" и бум от Бурканя няма нищо.