8

Анонимен

преди 1 година

Подобни хора през цялата човешка история са определяни като NеноRмални. Да мислиш, че човек е по-вебик от природата и може да промени планетата в една или друга посока, е чист умствен дефицит. Това е простимо. Но поради менталната си обремененост да посягаш на велики творби, е наказуемо. До стената.

7

Анонимен

преди 1 година

Чудя се на ***, които се пишат екоактивисти изобщо имат ли логична мисъл? Как ще предизвикаш внимание и отношение към опазване на нещо, природата в случая като рушиш друго, изкуството? С тези идиотии само стройват нормалните хора срещу себе си, дори отвращащват и тези, които им симпатизират

6

Някакъв цирк

преди 1 година

С политически привкус.

5

Жендърастчета

преди 1 година

Това е новата жендърна мода за дамоизява.

4

а

преди 1 година

Да ги осъдят. Какви са тези простотии?

3

Анонимен

преди 1 година

В българия, съдът щеше 10 години да се бави със съд на диванетата. Междувременно държавата щеше да е платила за ремонт на рамката, а в края на краищата, диванетата щяха да бъдат оправадни поради "липса на доказателства".

2

а може ли

преди 1 година

Като са толкова еко, за въпросните талибанки да им монтират един велоергометър и на смени да произвеждат екологичен ток, който да им го остойностят по цени на дребно, и докато не изработят сметката за щетите да произвеждат еко. Казвам го съвсем сериозно, защото на еко генератори могат да сложат и други еко нарушители.

1

Анонимен

преди 1 година

по два шамара и у Бойчиновци за ваканцията... После ше са като агънца...