24

Анонимен

преди 1 година

Като искаш нещо да не работи правиш комисии, агенции и така на татък.Да има родата къде да взима заплата.

23

Тошо

преди 1 година

Абе стига с тия високи етажи, там налягането на водата е най-ниско!Виж какво става по ниските етажи, там е .....мощно цунами!

22

Имаше

преди 1 година

Агенции, защо ги закриха?

21

опетков

преди 1 година

Всички споменати до тук опити за "реформа" са противоконституционни и няма как да минат през НС. Реакцията на Венецианската комисия за проектозакончето на секретарката на Ристю е напълно отрицателна. Зарков с нищожните 25 депутата да не се напъва много. Освен това Нинова му е вдигнала червения картон и казаното тук са само празни приказки, без грам покритие.

20

малеей

преди 1 година

сега тия по високите етажи няма да могат да спят.

19

?!?

преди 1 година

Аз се обиждам така! Искам да има и специална агенция за средните и ниските етажи на властта. И други тъппотии могат да предложат. След като закриха спец съда се чудят как да си направят собствена команда новите власт имащи. Народа ще ви съди на жълтите павета скоро при това

18

неразбралчо

преди 1 година

а кой ще варди вардианите?

17

БНБ

преди 1 година

Те хубаво я готвят тази нова агенция, но не казват кои ще им плащат. Аз като готвя вкусни гозби, си ги ям. Между впрочем, преди да си ги сготвя, си пазарувам правилните неща. Честито на готвещите нови агенции.

16

Анонимен

преди 1 година

Спецпрокуратурата, която закрихте беше за това. Защо ви е нова?

15

Инстикт

преди 1 година

Достатъчно са институциите и комисиите и т.н. Само иишнш харчове - нали НАП-па на спецов , ,не откри,, нередности относно Рашковите имоти - само това дето из съм бил на държавна работа, но нямам нито един като този на Рашков, нито апартамент в Дубай като Спецов и още и още..... Остава да благодарим че още хрантутници ще бъдат на държавна Софка, хранейки се със народна пара

14

1313

преди 1 година

Тези мега агенции и комисии са пълна безсмислица. Поредните хрантутници. Прокуратурата за какво точно е?

13

ХАРЕСВАМ КОРУПЦИЯТА

преди 1 година

Още , като дойде на власт на 9.09.44г ----БКП-то Я ЗАПОЧНА ТАЯ "ИГРИЧКА" ---ТОГАВА Я НАРИЧАХА-- "НАШИ ХОРА" , "НАШЕТО МОМЧЕ".....също като Крумчо Зарков и Ана Заркова .....да не мислите , че това е от вчера, и че Крумчо е завършил право случайно.......ха,ха,хаааа??!

12

Анонимен

преди 1 година

Поредната агенция която няма да направи нищо съществено. Само си уреждат техни хора на държавна работа. Сума ти агенции а корупцията става все повече.

11

Анонимен

преди 1 година

Значи КОМПИ с друго име. Голуем е Круме! Туке има-туке нема.

10

мале,мале

преди 1 година

Само да не се окаже че седалището на тази яка комисия ще е в Банкя.

9

и после!?

преди 1 година

Много съм впечатлен!Друго си е от такава комисия да кажат,че няма доказателства за корупция!Някак си е по-авторитетно!Изобщо милата ни България върви с гигантски крачки към окончателната си демократизация!

8

и

преди 1 година

Сещате се явно как ще се казва неофициално новата агенция - барку...Като направиха агенция по безопасност на движението, що пак има толкова нелепи катастрофо, че и нелепи разследвания с години, и смешни присъди? Истината е, че трябва да са добре направени законите, а то не ги правят добре, щото е пълно с лобисти на хаоса в парламента.

7

Доносникът

преди 1 година

Мен могат да ме вземат на работа там. Ще им подавам информация,за това кой,къде,какви краде и ще бърша фикуса на шефа.

6

Анонимен

преди 1 година

Т.е. Компирите очевидно не са ефективни, защото се финансират точно от тия, които трябва да разследват. Затова същите ще създадат и финансират нова агенция която да ги разследва... очевидно със същите резултати, но с още няколкостотин човека на държавна хранилка.

5

Анонимен

преди 1 година

100 агенции и нищо, нали има Боркор, Данс, ГДБОБ и още за които даже не знаем. Какво правят по цял ден? Статистици ли са като родната милиция?