273

Кори

преди 1 година

Наистина ли има сериозен човек, който да е допускал ,че богата Европа, ще се остави зависима от една треторзрядна държавица?

272

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен да живе зелката и дивия запад!

271

В ЦЕЛА БЪЛГАРИЯ:

преди 1 година

...консумацията на газ е .....само 6%...ха,ха,хаа.....

270

ЗИМА ИДЕ

преди 1 година

НАИВЕН ОПТИМИЗЪМ. 20 ТАНКЕРА(ОТ НАЙ ТУМБЕСТИТЕ) СА ГОДИШНАТА БЪЛГАРСКА КОНСУМАЦИЯ ~= 3 МЛРД КУБМ. СЕГА СМЕТНЕТЕ КОЛКО ПОВЕЧЕ Е ЕС КОНСУМАЦИЯТА, КОЛКО СА ИМ ХРАНИЛИЩАТА И ЩЕ ВИ ОВЕХНАТ НАДЕЖДИТЕ...

269

Е

преди 1 година

Защо в България цената не пада.

268

Анонимен

преди 1 година

Ураааа, победааааа!!! Освободихме се от гадната руска газ!!! Ши на кара Путин да му купуваме газта... На ти да видиш. Цял свят даже и САЩ докараха газ, даже прелива! От утре някои газстанции ще пускат на промо от 0,50 ст за литър! Ами има сега! Като има - има!!! Пфу, че заредих до горе. Ше карам до морето и обратно и от утре евтинджос!!!

267

Анонимен

преди 1 година

Всчко е заради намалената консумация наща фирма ползваше по сто хиляди мегавата месечно обабе минахме на нафата.. 99% процента от фирмите в бг смениха горивото

266

Да продадем

преди 1 година

на Русия малко ако им трябва ?

265

Анонимен

преди 1 година

Економиката на Европата умря с тия танкери полвината заводи , фабрики, цехове и он вече затвориха и това е само началото следва мрак и мизерия

264

Анонимен

преди 1 година

До Джурналист - То остана ли медия, кяото активно да не лъже за едни неща и да изопачава други? Вече трябда четеш всичко и да знаеш, кой срещо кое и кого е, че да можеш да имаш идея за истината!

263

реалист

преди 1 година

въпросът е на каква цена

262

Анонимен

преди 1 година

Късият фюрер пищи под масата в бункера.

261

Джурналист

преди 1 година

Да, бе. Не само българските журналисти "лъжат", а и немските, френските, италианските, испанските и всички останали. Епа четете путинска преса и й вярвайте. Рахат Олсън, деве баджак.

260

Анонимен

преди 1 година

Айде, само за два лева, танкера бате...

259

Уйдурмист

преди 1 година

Айде, Джуджетландия стана за кашмер. ЕС доказа на практика, че можем и без русийската газчица. Путинопитека да си пали задните части и висящите апаратури.

258

Лекар ихтиманец

преди 1 година

Вече съм сигурен, че журналистите са разпространители на ллъъжжии.

257

Разяснение

преди 1 година

Демокрация означава защита на личностите свободи. Означава да имаш личностни права и те да са защитени. Ако не ти харесва съм сигурен и че обичаш мазохистичен секс !

256

Да продадем

преди 1 година

малко на Русия ?

255

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 308 То преди демокрацията нали е нямало войни... Преди са излизали с армии с мечове и са се трепали примерно 2 армии по 20-30000, 100000 да са, човека. По пътя са обирали и изгаряли по някой и друг град, ама не е можело повече. Днес просто оръжията са други- с една бомба може да убиеш десетки милиони, на фронта вече се убива с по-големи темпове, оръжията се произвеждат бързо и армии се превозват за дни. Така и се стига до милионите жертви- не са нужни години да вкараш нови хора.

254

Анонимен

преди 1 година

Най-човеконенавистната идеология в света е демокрацията. В условията на демокрация се водят войни от 400 години насам и са избити в името на народа и управлението на народа (което няма нищо общо с народа и управлението на народа, а е само фасада зад която се крият алчни и безскруполни хора) над половин милиард човешки същества. Всички които се кълнат в демокрацията, като най-хуманен обществен строй или са заблудени, или са жестоки и ненаситни за кръв и човешки страдания хомофоби!