29

Загробски

преди 1 година

Двамата Кимчовци викат в мавзолея в Пхенян мазното Унко

28

Анонимен

преди 1 година

Кимчо само плаши, той иначе е безобидно диктаторче, белким сплаши още повече собствения си народ :)))

27

Анонимен

преди 1 година

Интересен `експеримент` е Корея . Един и същ народ ,едни и същи дадености и потресаваща разлика в развитието само благодарение на начина на управление и идеология като цяло .И то при положение че на север доколкото помня от часовете по история е била концентрирана по голяма част от промишлеността в миналото и са били една идея по напред .

26

До Христо Христов

преди 1 година

А някой питал ли е в южна корея ( една от най богатите страни в света) дали искат да бъдат освободени от Ким или щом ти си решил така това . А че само Самсунг имат 25 пъти по голяма стойност от БВП на цяла С.Корея , a LG,KIA, Huyndai,Hankook ....? Какви точно са ползите за хората от такова `освобождаване `????

25

Анонимен

преди 1 година

Каква е тая параноя във всички комунистически народи че някой иска да ги напада не знам .Толкова ли пропагандата не може да измисли друго околко което да обедини народа си - или просто това е най-лесно и ефективно.

24

Ха така

преди 1 година

Брей, от бай време не бяхте ни занимавали с любимия на всички комунисти ръководител! Трябва да има реклама, няма начин. Все ковид, война в Украйна.. Ми забравяме за любимеца на бабичките! Трябва поне веднъж седмично да драскате нещо за него-може и стари новини да са-няма проблем, ние и без това не ги четем и не се интересуваме! Да здравствует Великой Октяборской революций!

23

Анонимен

преди 1 година

"Вашингтон, Сеул и Токио провеждат широкомащабни военни учения, отделно и заедно, през последните два месеца, за да покажат, че са готови за севернокорейска ядрена атака."....... Ако ск извърши ядрена атака над юк, никакви учения няма да могат да я предотвратят.. Същото е и с Япония..

22

до 26

преди 1 година

До А - всеки знае какво става в главата на един луд : става президент на терористичната организация " сащ" !

21

А

преди 1 година

Някой знае ли какво става в главата на един луд ?

20

Анонимен

преди 1 година

Ким такъв бой ще яде само ако стъпи на криво, лошото е че патакламата ще засегне и Китай и Русия, световното меле ще започне от раз

19

До плюещите Ким

преди 1 година

Вие лично бяхте там и видяхте с очите си ? Между другото какво става с тока парното водата и Интернета в Оокрайната...

18

Анонимен

преди 1 година

Ким използва руски лаптоп.

17

НЕудобни въпроси

преди 1 година

Защо отклонявате вниманието от фронта в Оокрайната ? Кажете какво става със "мащабното" контранастъпление на нацистите към Херсон ? Стигнаха ли до Москва ?

16

лошият герой

преди 1 година

Ким е завършил в Швейцария, отдавна е наясно какво трябва да прави , за да има кого да пишат по западните медии

15

Два свята

преди 1 година

Който иска нека да живее в Северна Корея , Китай Иран, Ирак или Пакистан Индия и други такива държави с Диктатори като Путин или Ким Чен Ун. Там е новия свят на Пълната свобода. И няма Ковид в Северна Корея, но пък в Китай има в излишък. Аз избирам старата Европа. Прав ви път към новата свобода. И кажете на всички мигранти от тея страни вече да мигрират в Русия, щот в старата Европа не е хубаво..могат да измръзнат

14

Човек в 21 век

преди 1 година

Аз толкова много неща съм пропуснал в живота, даже трябва да си наваксам всичко ама в материален вариант и в други варианти ! Защо ме мразите ?

13

Природен дар

преди 1 година

Защо хора са настройвали други хора против мен ?За да нямам прителка и други неша ли ?Защо някои хора искат да ми контроират живота докато аз съм жив?Къв е проблема?

12

Туталафинито

преди 1 година

Евроатлантици, *** се от яд! Военната хегемония на сатанистите, кръвопийци на детска кръв от САЩ приключи! Независимите държави изправят глава. Няма да има нов световен ред, защото тия които го искат също няма да ги има или ще живеят като къртици под земята без искрица слънчева светлина. Разширението на НАТО също приключи!

11

Анонимен

преди 1 година

Просто в Япония както и Южна Корея има американски бази. Та затова. Не че япония има или е имала някакъв избор. Тя както и Германия до ден днешен са окупирани държави с голямо чуждо военно присъствие и са използвани за плацдарм срещу други държави. Какти и ние. А инфантилите попиващи информацията за кръволоците и сатрапи които искат да унищожат света защото са много много ама много зли пожелавам да излязат от сценария Dr. Evil срещу Остин Пауърс.

10

Калеко Алеко

преди 1 година

Ами след като видя какво прави кремълският военнопрестъпник в Украйна и колегата му Ким чен Грух реши да подкрепи "Новият световен ред" с подобаващи действия ... дет се вика диктатори от всички страни съединявайте се ... !!!