16

Алекс

преди 1 година

Отказал проба,но дрегерът отчел 0,5 промила.Ученик в първи клас ще напише по-грамотна статия.

15

Банкеръ

преди 1 година

МВР трябва да поразгледа служителите си отблизо.Някои си мислят,че работят под прикритие в крими контингента.Карат скъпи коли,охраняват ***,продават дрога,крадът каквото им застане и получават заплата в края на месеца.Интересно как не ги е срам началниците им,все пак те са ги назначавали тия тиквеници.

14

отро4етата

преди 1 година

на тези наглеци са още по нагли

13

хората

преди 1 година

са отпадаци понеже дрогата бьлгароубиец щото бьлгарите близки до властта са по усьрдни в престьпленията срещу свои отколкото....

12

така

преди 1 година

е на даржавна хранилка и с подкупи се назна4ават свои хора и упражняват рекет варху всеки

11

Анонимен

преди 1 година

Няма престъпление без участието на бивш, настоящ, или бъдещ милюполюцай или родата им. Гледам го пред очите ми Сашко сина на Митко милиционера с нелегалната автоморга и търговия между Горубляне и младост 4 около един Тир паркинг. Влачи коли със съмнителен произход,едни стоят под карантина, други изчезват на мига, няма разрешителни,няма документи,само кеш пара,татуси и наглост . Ама нали е от ченгесайско потекло. Покрай семерджията се покриха, явно чадъра прокапа,но сега пак наглеят.

10

Дедо

преди 1 година

Министрите идват и си тръгват/махат ги, ама обиновенните прости, неграмотни и изпростачени редови фуражки са циментирани до ранното пенсиониране...Когато стане ПУБЛИЧНО някое тяхно нагло поведение или катастрофа почват да им сменят длъжностите и имитират наказания!В малките градчета тия си пият ичкията с местните феодали - дърводобивната мафия или арендаторите на земя!Знаят им всички престъпления, и на кметове, и на общинари, ама нали са врата до врата, и децата им са гаджета и някак не върви...

9

Наков

преди 1 година

А съд и ефективна присъда КОГА !!!

8

deri

преди 1 година

От такива ренегати се очаква да се борят с тероризма ,такива хора работят в с/*** на мвр,какви са критериите за подбор на кадри и кой ги допуска тези убиици с пагони?МВР закриля престъпниците и ги покровителства!

7

0808

преди 1 година

Това са 70 К клатику-овци, които ни струват 2.5 милиарда лв годишно, а не вършат работа за 1 стотинка. Напротив, убиват деца и невинни граждани на пешеходна пътека. Всеки няколко месеца излизат на стачка за повече пари. Е, няма такива наглеци.. Уволнение на целия състав!!

6

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 11, министъра най-лесно ще си отиде, но докато не се подмени абсолютно целия ръководен персонал в МВР, нищо няма да се получи. Министрите идват и си заминават, но Пешо с трите болта дето сека вечер кърка на мотика си векува.

5

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Настоявам за покана на Френски Полицаи,които да извършат реформи в МВР.Също така настоявам за разкриване на архивите,които ни запознаят с това колко и кои са турците,които умишленно останаха със заграбени при извършеният от евреите в България антибългарски Възродителен процес непринадлежащи им наши имена.МВР е пълно с турци и няма почти никой който да е Българин в структурите му.Това е първопроблем.Така е и в политиката,банковото дело,икономиката,медицината...всички сфери на животът ни.

4

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Настоявам за покана на Френски Полицаи,които данизвърлат рефирми в МВР.Също така настоявам за разкриване на архивите,които ни запознаят с това колко и кои са турците,които умишленно останаха със заграбени при извършеният от евреите в България антибългарски Възродителен процес непринадлежащи им наши имена.МВР е пълно с турци и няма почти никой който да е Българин в структурите му.Това е първопроблем.Така е инв политиката,банковото дело,икономиката...всички сфери на животът ни.

3

Анонимен

преди 1 година

Оня ден главния секретар заяви, че уволняват началниците на районни за неупражнен контрол. При толкова гафове не е ли време те с министъра да си ходят

2

Анонимен

преди 1 година

Еббаси наказанието - уволнение! Това е дисциплинарно наказание за опит за непредумишлено убийство. Пълно малооумие! Като оная милиционерка от 4-то рпу. Уволнение! Ще рече човек че са били в рая и са изгонени за наказание. Затвор! Нищо по-малко за тия отпадъъци.

1

Анонимен

преди 1 година

А затворче нещо?