44

Анонимен

преди 1 година

е така и при нас ще зопчнат да бягат ако има война , първо от нс ще избягат

43

Анонимен

преди 1 година

Русия- дива азиатскакооочин!

42

Василев

преди 1 година

Нашите военнолюбци атлантици Паси,Петков,Иванов и Борисов са същите като московските управници.При една мобилизация ще избягат в чужбина,за да се скрият.

41

Логично са се

преди 1 година

уплашили! Узнали са,че Гнома,Мравояда,***,Тиквата,Паси,Плювню, КирУ, Кокора и още цял батальон-файтон свирепи евроатланДици ще атакуват с цялата мощ на армията си от розови понита под дъгата! Знаменосеца Кокорчо с ярост ще накаже лошия агресор и ще вее знамето на ЛГБТИФКШ над несъразмерната си натовска кратунка! Лодкаря ще осъществи десант откъм Одеса и ще използва Свинчеф,Пеефффски и Ананиев за тарани!

40

Анонимен

преди 1 година

Патриотично настроените млади хора най много бегат, че има още много живот да се живее!

39

е как

преди 1 година

няма да блокират клюките две години се занимават с тая тема кои знае до какви висоти на разсьжденията са достигнали сигурно няколко дисертации необходими в кави4ки

38

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен за Президента Путин е добре дошло, че петоколонниците сами напускат и на тяхно място идват патриотично настроени млади хора. ----------- младите хора първи избягаха от мобилизацията на джуджака бе :) Единствената му надежда са Вгъзpаждане, ама не нещо не им се ходи в раssсия!

37

Анонимен

преди 1 година

Теа 6yдaли, нещо не ги фата пропагандата га опре яйцeто!

36

Анонимен

преди 1 година

До Асан Едуард Сноудън пък избяга от ФАЩ у Русия :))) ............ еми къде другаде да избяга като знае, че в САЩ влиза в затвора и разни нeгра ше го поpят по 2 пъти на ден :)

35

Анонимен

преди 1 година

Напускането на страната от страхливците и петоколонниците не може да парализира работата в отделите в жилищната администрация, здравеопазване и образование. Както и напускането на оялите се "звезди" на естрадата, киното и театъра не могат да блокират руската култура. Руският ресурс е огромен и за Президента Путин е добре дошло, че петоколонниците сами напускат и на тяхно място идват патриотично настроени млади хора.

34

емилия

преди 1 година

ти си женски нерез и нямаме нужда от подобни и преподобни

33

нямам

преди 1 година

друга тема освен змиярника добре 4е не им гласувахме да хар4ат пове4е пари за стринки тетки и племенници и да вербуват някои да лежи вместо тях 6тото пият като смокове на работните места демек комунизьм по сьвременното му

32

Гиб Мелсън

преди 1 година

От новините по българските медии разбирам, че руснаците са хора като нас българите. Не искат да се бият. Бягат от мобилизиране. Страхуват се. Изпитват всички човешки чувства, които изпитваме и ние. А украинците излиза, че са някакви киборги, машини, роботи, не се страхуват, не бягат от войната и като ги оцелят с куршум в крака или корема стават и продължават да се бият.

31

е как

преди 1 година

бе те си ходят с нощниците на работа там е като санаториум за стари девици

30

ЯМБОЛИЯ

преди 1 година

Страх тресе руските фашисти. Това се очакваше.

29

АК-47

преди 1 година

Ей-ииии, няма почивен ден за глупостите ви. Айде престанете, имайте себеуважение, после се чудите защо ви наричат мисир.ки. Частичната мобилизация в Москва приключи преди десетина дни. Защо не напишете за общата мобилизация в Украйна, че ще връчват призовки навсякъде - в работата, вкъщи, на почивка, в метрото, на улицата на всички мъже до 60 годишна възраст.

28

Мнение

преди 1 година

Докато бяха на държавната хранилка, лека търтейска служба, всички се натискат. Сега лакеите се разбягват.

27

Джо

преди 1 година

Докато в Украйна умораха бедняците от републиките, нямаше проблем. Сега обаче, когато трябва руснаците да участват в агресията нещо рязко им мина желанието. Що така, нали обичат мн страната и диктатора си?

26

Фариарт

преди 1 година

Русия вече се издънила в тотален план на всякакви нива. Нищо не може вече да промени постоянното и разпадане. Дори и победа над украйна.. Ерата на Путин агонизира, и на хоризонта няма светлина. Съжелявам за русофилите които ще останат сираци. Надявам се за тях да осъзваят вече че имат европейски дом в коѝто да исрастнат поне техните деца

25

Сър Джон

преди 1 година

Имам идея как да изгладим отношенията между коментиращите - едните да отидат да се бият за Украйна, а другите да се бият за Русия. Ако нещо не им допадне може да си сменят местата. Така ще докажат колко са умни, прави, знаещи и ще се сдобият с нашето признание.