24

Кой издава тези

преди 1 година

*** решения?Кога фащ ще бъдат глобени за нещо?Те имат повече войни от Руснаците и много голям мерак да управляват света! Кога тази неофашистка организация Г7 ще бъде наритана и разпадната? Защо фащ не е глобена за Ковид фашизма и лабораториите им?И защо медиите ни работят за тях?САЩ ИМАТ 1000 ПРИЧИНИ ДА СА ПО-ВИНОВНИ И ЧЕРНИ ПРЕД ЦЕЛИЯ СВЯТ!

23

От народа

преди 1 година

Браво на Южна Африка. Много смислено. Демократите навсякъде са капу-ти, които искат да се наложат по цял свят, убивайки пи-бедните хора.

22

Анонимен

преди 1 година

Интересно как се е проюъкнала подобна новина дори като статия. Сигурно това е целта . Вижте ни колко сме добрички всички новини достигат до читателя. Айде добре но няма нужда.

21

Интересно

преди 1 година

Ккаква е причината цензорчето да реши да премахне твърдението, че БРИКС+ ШОС превъзхожда ЕС +НАТО както в икономически така и във военен аспект..Не виждам обидни квалификации в случая..

20

Нищо чудно че отказа

преди 1 година

Южна Арфика е член на икономическата организация БРИКС заедно с Русия, Китай, Бразилия и Индия. Светът вече не е еднополюсен.

19

До 21

преди 1 година

Това вицът на деня ли е? Хареса ми.

18

Анонимен

преди 1 година

Браво на ЮАР!

17

Анонимен

преди 1 година

Претория е съюзник на Кремъл по БРИКС. Претория не бръсне G-7.

16

пуйката

преди 1 година

Кво им гепиха в началото тва ще е.Плават си необезпокоявани от Хонг Конг до ЮАР като демонстрация на безсилието на САЩ и съюзниците му за санкциите.Едни 300 милиарда замразени и вероятно конфискувани в бъдеще,че много разходи станаха за Украйна,а в отговор и те ще конфискуват каквото докопат.

15

До 17

преди 1 година

Не подценявай ЮАР. Предполага се, че дори имат ядрено оръжие, макар официално да не го заявяват. Нещо като Израел. И имат доста сериозна оръжейна промишленост.

14

Ники

преди 1 година

Ако е яхтата от снимката, мисля че има достатчно въоръжение да се справи самостоятелно с флота им :D

13

Анонимен

преди 1 година

Лошо за Южна Африка, тука не е въпрос за някаква яхта, а въпрос че американците трябва да си изберат ново правителство, в момента Америка е заета с други работи, но рано или късно ще смени правителството им с по разбрани хора.А Русия си има своите проблеми и няма да ги спасят.

12

popa ot razgrad

преди 1 година

въпросът е не дали трябва да се съобразяваш със санкциите а дали притежаваш и защитаваш моралните и социални ценности на страната си...

11

Анонимен

преди 1 година

А така САЩ и ЕС да си сложат санкциите отзад. Това е частна собственост и да си държат лепкавите джендърски ръчички по-надалеч.

10

Анонимен

преди 1 година

10-най напред си погледнете не"нормалния" дърт пън. ЮА са по бели и по нормални от целия гейес.

9

Анонимен

преди 1 година

Ами западните санкции важат на запад. Кой какво прави на своя територия си е негова работа. ЮАР не са длъжни да се съобразяват с тях.

8

Анонимен

преди 1 година

Извадете ЮА от партньорите на нормалните страни. Сега е време ,когато ясно щемсем види кой къде стой. Кой мъж и кой жена. Прекратете работа с тях и това е. Не заслужават уважение. Всички търпим агресията ама те понеже са далече и за тях не е проблем. Когато не си с нас ,.значи си против нас. Стара максима.

7

Анонимен

преди 1 година

ЯВНО ВЪВ АФРИКА ЖИВЕЯТ СВОБОДНИ ХОРА, А ВЪВ ДЖЕНДЪРСКИЯ ЕСЕС СА ОКОВАНИ СЪС ВЕРИГИ РОБИ. УНИЩОЖАВАЙТЕ УКРИТЕ ОТ ДО. ТОВА СА ПАРА"ЗИТИ .

6

Анонимен

преди 1 година

евала, ама явно и там продажниците не спят

5

Платноходка

преди 1 година

Ако беше акостирала в тикволандия, досега да е присвоена(конфискувана), продадена и ипотекирана няколко пъти