19

Анонимен

преди 1 година

До 22 - То не било пожар, а скарата пуши. А тук се навъдиха едни откачалници, тичат с пожарогасители, азбестови костюми, противогази, понеже било страшен пожар.

18

Анонимен

преди 1 година

То не е само ваксинацията, а цялостното поведение. Когато има пожар, не се тикаш в него, а гледаш да си надалеч. Тука се навъдиха едни откачалници..."няма пожар".

17

15,

преди 1 година

Да. И е точно обратното на твоите твърдения.

16

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 9, по-високо ниво на ваксинация и имаме по-висока смъртност. Данните са пред очите ти, а не можеш да ги видиш, защото гледаш изборателно, по ваксърски. Едно време Байер е произвел хероина като лекарство за главоболие. Постижение на науката. Между другото Пфайзер вдигна цената на ваксината на 130 долара, при себестойност 1 долар. Честито. Да се боцкаш и да си плащаш, чу ли?

15

Анонимен

преди 1 година

Нали щяхме да трепем тоя с минусите

14

Анонимен

преди 1 година

До до 13 - "най-лошото, както при мой близък" -между другото, мой близък почина през януари, "от ковид", имаше "бустер" през декември. Беше много критичен към моето неваксиниране и постоянно се опитваше да ме убеди да се "ваксинирам".

13

Анонимен

преди 1 година

До до 13 това че в някои държави си избиват по-малко възрастните хора в болницата, или че нямат развита система за "усвояване" на пари чрез вписване на клинични пътеки за различни заболявания, не носи никаква реална информация. ВСИЧКИ държави, които имат по-ниска смъртност от ковиизмишльотина след "ваксините" в сравнение с България, имаха по-ниска смъртност от ковиизмишльотина преди "ваксините" в сравнение с България. Тази статистика сети ли се да погледнеш

12

до 13

преди 1 година

Типична грешка на хора, вторачили са се в пъпа си. Това, че при теб е станало така, изобщо не означава обобщаване. За това си има статистика. А, да...статистиката била "натъкмистика". Отричайки действителността, е по-лесно да се живее. И когато ти се случи най-лошото, както при мой близък, разбираш, че собственото ти безотговорно поведение на отрицание причининява смърт.

11

Анонимен

преди 1 година

До 9 "Не знам какво пречи на някои хора да видят действителността" - действителността е, че аз с нула инжекции и жена ми с две инжекции се заразихме едновременно от едно и също място, аз боледувах четири пъти по-кратко от нея и два пъти по-леко. Действителността е, че съседката на моята възраст има по-дълги и по-тежки симптоми след инжектирането, отколкото аз от боледуването. Какво има да гледам повече, каква точно "действителност"? НЕ РАБОТЯТ! И на това отгоре не са "безвредни"!

10

Фермер

преди 1 година

При мен ПСР-а откри 6 заразени танзанийски кози и от 6 тествани компота от папая два са положителни. Няма прясна папая, ако не е ПСР-а, ще се натъпчем със заразен компот.

9

Анонимен

преди 1 година

До мда Що бе? И Русия ли са глобалисти, че имат 89 починали от Ковид за вчера?

8

мда

преди 1 година

Фалшиви глобалистки медии включително и тази.

7

Анонимен

преди 1 година

По-високо ниво на ваксинация, по-ниска смъртност. И обратното. Данните са пред очите ви и то от най-различни страни, с различни форми на управление. Не знам какво пречи на някои хора да видят действителността и да отричат очевидното с всякакви измислени аргументи. В психиатрията има термин за отричане на действителността: Когнитивен Дисонанс. Лошото е, че индиректно причиняват смърт на други.

6

Анонимен

преди 1 година

Все още водим по смъртност от ковид в Европа и сме втори в света. Антиваксърите убиха родителите си, бабите и дядовците си и продължават с лъжите си ! Съд за измамниците!

5

Космонавт

преди 1 година

До 3 Още 7 убити по протоколите на СЗО или от 'ваксините" против несъществуващия вирус.

4

Анонимен

преди 1 година

Регистрирани са 37 847 починали от Ковид-19, но реалния им брой е три пъти по-голям, както се вижда от надвишената смъртност в България. Не ги тестват и ги регистрират като починали от инфаркт, инсулт и т.н.

3

Анонимен

преди 1 година

Още 7 жертви на зомбираните пропагандатори против ваксините. За последните 7 дни жертвите им са 45. Ще има съд за вас за тези убийства.

2

Св. Димитър

преди 1 година

Да починат и децата на всички писачи на подобни дивотии и на пропагандаторите на ковидлъжата.

1

Анонимен

преди 1 година

Някои почиват С ковид, докато си почивам си с "К'о?" вид.