42

Анонимен

преди 1 година

Поставянето на запада на колене не е толкова трудно колкото изглежда, но Путин и неговите хора нямат достатъчно информация или желание как да го направят. Защо не са започнали да свалят американски шпионски спътници над руска територия, какво чакат ?

41

Анонимен

преди 1 година

Че отговорът е много слаб го виждам и аз, за няколко дена с масирани бомбардировки трябваше целият киев да бъде сринат до основи, и тогава няма да има кои да прави диверсии на кримския мост нито да ръководи укроармията при херсон. Ще бягат като слепи мишки насам натам...

40

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 47ми ако почнат да ви стрелят с атомни ракетки колко ще издържите? според данни на американците (не украйнските палячовци които плачат някой да бие руснаците вместо тях) рашките имат към 2к атомни ракети. четвъртият райх,люлката на свободата незалежная или там както наричате колхозът с колко градове разполага? пхах цялата ви работа е като на мадуто малко квартално *** което се дърви наред плашейко с големият си батко.в случаят сащ. но като му понапукат главата циври.

39

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 42: Пълни глупости ! Пак си чел руски канали :) Зеленски дори спря 2 вълни мобилизация защото просто няма нужда. Има 700К армия къде да ги сложи ?!?! Освен това украинската армия си върши добре работата :) Трябва и още малко ПВО, малко далекобойни химарс ракети примерно 500 км, защо не няколко Ф-35 и край с пиндирацията :) Защо обаче САЩ да дават бърза загуба на русия и след 2-3 години пак да налазят някой съсед (Абхазия,Осетия,Молдова,Грузия,Чечня) ...

38

toti

преди 1 година

ТОЯ КАДИРАНИЯ,РУСНАК ЛИ Е КЪВ ГО БИЧИ ДА МУ ДАВАТ ТРИБУНА !!! ДО ВЧЕРА БЕШЕ СРЕУ ПУТИН СЕГА ГО ПРЕГРЪЩА???? КАК ИМ ВИКАХА НА ТИЯ...??

37

уупс

преди 1 година

Беше До 41

36

До 45

преди 1 година

Изтеглянето на САЩ от Афгъснистан беше официално обявено повече от една година в аванс. Май четете само "Аганьок" и "Правда".

35

Анонимен

преди 1 година

До 44 щото им коства 20 години и много милиарди и вкрайна сметка нищо не се промени освен ,че избиха цивилни наводниха Европа с дрога и накрая оставиха сумати оръжие на 20 годишният враг. С 2 думи се *** .

34

Анонимен

преди 1 година

Удобно се пропуска новината ,че украинците провеждат нова вълна на мобилизация. Всички мъже до 60 годишна възраст са в кюпа. Забранено е на мъжете да напускат Украйна. Скоро зельо ще вземе да изпраща и дядовците с бастуни на фронта. Това доказва ,че укрите имат огромни загуби в жива сила. Загубих им броя на мобилизациите около 5-6 до момента. както е тръгнало НАТО ще се сражават с руснаците до последния украинец.

33

До 45

преди 1 година

Изтеглянетоуна САЩ от Афгъснистан беше официално обявено повече от една година в аванс. Май четете само "Аганьок" и "Правда".

32

ТНТ

преди 1 година

Кадирката е почетен член на Бин Ладен и сие и скоро ще срещне Бащицата в отвъдното. САЩ вече са му скроили ***.

31

Бай Дрън

преди 1 година

Всъщност, Афганистан опозори САЩ така, както навремето не успяха със СССР. Имаха прецедент американците, но не се поучиха от съветския опит в Афганистан. Затова бяха и опозорени.Добре, че почнаха украинската война, та да забравим всички за резила на САЩ в Афганистан.

30

Стамат

преди 1 година

Но за сметка на това Украинския отговор срещи тик-токърите беше на ниво - 40 трупа и 60 ранени с 1 удар !

29

Анонимен

преди 1 година

Чеченското Жуже защо не е на фронта? Или само пред РС-то воюва? Смелчага е пудела, почти колкото кремълското Жуже.

28

Извод

преди 1 година

Всички вече разбрахме,че Украйна не е Афганистан. А сега се сетих,че и Афганистан натири рашистите..Но..сега Путин и талибани ще строят новия живот...

27

Анонимен

преди 1 година

Чеченският лидер заплаши с унищожение западните страни, поддържащи Украйна, а Саудитска Арабия и Иран казаха, че е крайно време Русия да насини окото на Пиндостан.

26

Стамат

преди 1 година

Любителя на козички да се ограничи до ТикТоК , не му се получава хич в нормална среда !

25

1

преди 1 година

Този работи за поробителите си. Едва ли някога ще се върне в Чечня. Той и затова изпрати и синовете си "на фронта" уж. Явно се е прежалил вече.

24

Анонимен

преди 1 година

Следващия президент на русия - кадиров!

23

Анонимен

преди 1 година

САЩ и ЕС нарушават международните договори за забрана на доставките на въооръжения.Предоставяйки военна и финансова помощ на режима в Киев, САЩ, страните от НАТО и ЕС нарочно и целенасочено затягат конфликта в Украйна. При постигането на геополитическите си цели САЩ, НАТО и ЕС пренебрегват всички норми и принципи на международното право, както и конвенциите в областта на контрола върху въоръженията и хуманитарното право.Доставките на оръжия в Украйна са ярък пример за тяхната безскрупулност.