43

Румпел щилтсхем

преди 1 година

Бежанците да отидат в САЩ има място и пари за тях.или в Саудитска Арабия има повече място и средства за тях.

42

тя

преди 1 година

Я си гледайте хората , в страната ви има големи тлриторий без война , дадоха ви милиарди , а сега някой друг да ги отгежда , и при нас е тъмно и студено /благодарение на вас /!

41

Ах

преди 1 година

Това е нахалството на зеленото наркоманче!!!До кога ще търпим нашите нац.предатели да се подлагат на *** заради долните ,връсни,гадни украинци?До кога тия просяци ще искат оръжие,помощ без да плащат,сякаш света им е длъжен?До кога нашите долни политици ще помагат на тая *** ***?Со кога тая *** Фандъкова ще дйржи чуждо знаме да се вее над българсща държавна институция???До кога нашите пенсионери ще страдат , а гнусните салоядци ще си развяват байрака?!

40

баба мара

преди 1 година

украина да изпраща пари за издръжката им както иска оръжие и пари така сегада плаща само дето парите са вече в офшорки

39

Анонимен

преди 1 година

Една стотинка не са дали Урсула и банда на Бг за ковид сто пъти връщаха плана за възстановяване трийсе закона смениха а сега да храним украинците да избиват руснаците щото Урсула ги мрази. Ами то хората мразят нея такова ненавистно същество да подпали война в Европа.

38

Анонимен

преди 1 година

Ето защо ви увеличават цените на храните тока водата и парното за да издържате украинци докато мъжете им убиват руснаци на фронта само защото Урсула ги мрази. Питам народа има ли глава на раменете. Чисто и просто САЩ хванаха украинците за мющерии да избият Руснсците. А надс за мющерии да храним украинките.

37

На Женския

преди 1 година

вчера една украинка си взе от сергията без да пита ири продавача, една чепка грозде. Търговицът, който беше от нашите украинци обаче никак не беше съгласен с нейните действия в резултат на което се стигна почти до въоръжен конфликт.

36

Анонимен

преди 1 година

Сметката пак ще я плащаме ние българите...Уж Европа шеше да поема разходите, уж това уж онова...пак обрахме пешкира...И понеже ни е малко се натискаме и военна помощ да даваме...Въобще сме по атлантици от всички атлантици на запад ,взети заедно...Недоумявам колко глупости се насътвориха за има няма три години..Никой не ги пускаше тия да помиришат Европа, сега са като царе

35

Анонимен

преди 1 година

Писането на прросташки жаргон дойде като мода от украинските медии и СМО. Те така искат да покажат някакво превъзходство. Бг като чуе нещо пошло и веднага го възприема. Сорросоидите наричат русофилите комунисти или болшевики което е грешка

34

Анонимен

преди 1 година

И как ще избиват руските деца като се гушкат с мангустерасите из чужбурините. Укеретният посланните в Казахстах призова всеки украинец да избива де що свари, само да било руско, за да не се налагало тяхните отизроди да убиват след години същите тези руснаци дето сега били живи.

33

Анонимен

преди 1 година

Украинските власти се разпореждат и командорят из цяла Европа. Служебното правителство защо не ги праща из цялата страна равномерно защо по дяволите ги праща само по морето да правят колония там . Предатели ли сте ?

32

черна котка,бел кота

преди 1 година

До Анонимен 14е как да не просят цял свят им дава безплатно всичко.сега ревът защото в ЕС им резнаха социалът.Точно като ромите.В Европа голяма част от жриците за платена любов са от Украйна.Точно като ромите.Голяма част от автокрадците ,джебчийте и тн престъпници са от Украйна.Точно като хърхорещият етнос.Разкарват се татуирани с некви кръстове и нескопосани драскулки.Също като кафявките джанговци.И двата етноса имат претенции за "висша раса" Е каква е разликата освен цветът на кожата?

31

Анонимен

преди 1 година

До 35...А БТВ и БНТ чии са.?

30

Анонимен

преди 1 година

В тубата се завъртя едно клипче от репортаж на БТВ (да не повярваш) за живота на хората под обстрел в Донбас. Както и за убитите бесарабски българи. От 2015г. е и репортажът разказва за нещата каквото са, а не както сега само украинската "истина".

29

Анонимен

преди 1 година

Да събират съчки. Дървета нали има?

28

Анонимен

преди 1 година

До 31...а ти защо мислиш че си.....

27

До28

преди 1 година

Ами напролет разликата в броя на емигрантите ще е умножена по ПЕТ,ако продължават да играят ролята на полезните и_диоти и пушечно месо и не ликвидират наркомана и шайката около него!

26

Анонимен

преди 1 година

До 26....А видя ли и българските луксозни возила във Св.Влас...Това тебе , прави ли те богат българин...хахахаха

25

Анонимен

преди 1 година

А видя ли и българските луксозни возила във Св.Влас...Това тебе , прави ли те богат българин...хахахаха

24

Анонимен

преди 1 година

И каква ще е разликата напролет.