25

Анонимен

преди 1 година

Брат му от къде знаеше къде е ножа. Щото който и да попитат ако не знае къде е ножа и бой да му ударят - нямя да го покаже.Правете си изводите. Жалко за това момче - убитото

24

Анонимен

преди 1 година

Всеки си получава заслуженото.Бог има и от Бог да ви е страх. Жалко за Георги Игнатов, той не е заслужил такова зверство.6 години е нищо за това деяние...

23

Обективен

преди 1 година

Пак ще го оправдаят на следваща инстанция - адвокат му е Ина Лулчева,която май няма загубено дело. Явно има много силни хора измежду съдиите за приятели.

22

Срам и позор!

преди 1 година

В Германия дадоха 5 години ефективна присъда на български гражданин от ромски произход за това, че блъсна жена по стълбите на метрото и тя получи наранявания!!! А в България 6 години затвор за Убийство!!! Нямам думи! В България цената на живота е много много ниска!

21

Анонимен

преди 1 година

Това е кен еф , не държава

20

Анонимен

преди 1 година

Американският съд и съдебните заседатели в САЩ биха били задавени от доказателствата по случая. Присъдата би била доживотен без замяна. Но нашият съд е с много голяма уста и трудно се засища с доказателства. Иска още и още. Камери, свидетелски показания, намерено оръжие, телефонни координати са малко.

19

Анонимен

преди 1 година

Майка му Сребрина Гаджева водеше предаване в националната телевизия през прехода. Вече е доказана майка на убиец.

18

Спокойно

преди 1 година

Присъдата не е окончателна. Йоан остава с мярка за неотклонение подписка. >> ще го пуснат горкото момче. За да си мушка безбаказано кървавия нож между ребрата и на други деца. Либерална държава сме ей! САЩ да гледат и да се учат!

17

Разочарован

преди 1 година

Пред народното събрание трябва, но масово и натиск за промяна на законодателството. Ама не ме интересува хуманни норми от ЕС и т.н. - строги закони и ефективни присъди да има. Това в момента не е правосъдие. Ние не сме от нациите с такъв манталитет, че подобни рехави присъди да са ефективни - тук си трябва здрава ръка. След 50-100 години като се научим, тогава може и по-либерални мерки.

16

Коко

преди 1 година

Абе този убиец не избяга ли ?

15

era

преди 1 година

6.5 год за доказано предумишлено убииство. Това е пародия! Какво като не бил пълнолетен? Не е осъзнавал какво прави ли? Затова в белите държави има изключения и такива ги съдят, като пълнолетни и лежат по 30-50 год. Все едно ти казват тук е свободия, прави каквото, когато и като си искаш.

14

Край

преди 1 година

Има още една инстанция и тя може да върне делото на първата. На практика може да няма присъда още 5-6 гидини

13

Смях в залата

преди 1 година

демек няма да лежи, сега ще му се приспадат разни арести и щуротии и пито-платено.Само че другото момче го няма...Бих искал да разпоря и аз някой дебел мазен съдия, който е прибрал пари за подобна гнусотия.После с кеф ще избутам 1-2 години в арести напред назад, добро поведение, ох зле съм със здравето и т.н.

12

Мнение

преди 1 година

Този убиец заслужаваше доживотен затвор!

11

Анонимен

преди 1 година

Еми той значи няма да лежи щом е задържан 2017 г. сега сме почти 2023 г. Това са шест години, в които е бил по арестите и ще му ги пишат като излежани.

10

Анонимен

преди 1 година

Убийство извършено през 2015 г. се наказва вече почти през 2023г... при положение, че извършителя е задържан през 2017 г. Нямам думи!

9

Анонимен

преди 1 година

Правосъдие по бугарски. Убиеца тана старец докато му произнесат символичната присъда.

8

Анонимен

преди 1 година

5, 'Показал е къде е ножът. Какво по-реално доказателство искаш?' --- ама той ли го е държал бе, Пр0стиславе???

7

мак

преди 1 година

Присъдата може да стане още по-смехотворна, няма да е първи нито последен такъв случай. Пък и, защо убиеца е с мярка подписка? Зада избяга?

6

Анонимен

преди 1 година

6 1/2 години за убийство?!?! Ама разбира се. То за това Бен Ладен е искал да се предаде ама само на български съдия. Щяха да му дадат 2г условно с 10г изпитателен срок. Клоуни!!!