85

Анонимен

преди 1 година

Нито е английска дама, нито е бизнес дама. Индийка, която харчи милиардите на тате. Не , че има нещо лошо, но да си казваме нещата, както са!

84

разпад пълен ес

преди 1 година

ще има да се точат за по няколко месеца , при разпада на римската империя , накрая никой не еискал да управлява , цезари са ставали и гладиатори за кратко , всеки е свършвал с убииство

83

УМЕН

преди 1 година

Росен Плевнелиев - ушата послушна мижитуурка, сервилник, паляччо и лаккей. Чеервей, глиист и плазмодиий

82

Кой кой е сега

преди 1 година

Кралица Елизабет Втора премахна законен член и вече дори кюрдката Херо Мустафа може да се надява че ще стане Крал на Великобритания......Англия феминисти..........Но уви,Джак изкормвача е САЩ,крайни женомразки изказвания имаше Дър.секретар на САЩ Хилъри Клинтън,като съюзник на САЩ,Евросъюза Кюрдската ЖЕНСКА Ислямска Армия праваше за пълно посмешище терористите от Ал Кайда и Ислямска държава до идването на турския Ковид Карабах Доналд Тръмп...Талибанина Байдън затвърди женомразкото реноме на САЩ

81

До 95-Определено пре

преди 1 година

Най-после един умен коментар!

80

До 104-Малииии

преди 1 година

Абе, тез двамата ще ти купят цялата рода до 9-то коляно,и ще ви пратят да пасете трева в Мумбай.

79

Анонимен

преди 1 година

Няма значение че са мулати, важното е да ги оправят!

78

Край

преди 1 година

Човека е меринджей. Не е случаен. Учил е - не ще да тича с рикшата. Костюм има.

77

анонимен

преди 1 година

А защо такива като този и нашия Стоичков имат само по две деца, а непрекъснато пищят срщу обикновения човек да имал много деца? Вече почвам сериозно да мисля, че им трябват съвременни роби. Тези пък, които имат много, обикновено не стават.

76

В

преди 1 година

Направо да се разплаче човек, живея в Англия, ама не плащам данъци, защото съм индийка. И аз съм българка, живееща в Лондон, но данъчните протягат ръка всеки месец и си късат по голямо парче от заплатата ми. Сега ми стана ясно, че плащането на данъци било по желание. Само за информация, бедни студенти не учат в Станфорд! Говорим да над 50,000 доллара само учебна такса за година. Та приказките за лека нощ разказвайте на някого другиго

75

Анонимен

преди 1 година

А баща и български пандизчия

74

Анонимен

преди 1 година

Определено предпочитам индиец , милярдер за министър-председател , от колкото корунпиран българин със садрани га=щи чакащ да се назоби .

73

Хахаха!

преди 1 година

Нямаше да е токова смешно, ако човека беше глава на другата партия, или се беше явил на избори и избирателите го бяха избрали за премиер. Но точно на Борис Джонсън партията и то без избори, а вътрешно-партийно Хоп! назначаваме ви Шекер за премиер ! ХАХАХА!

72

Ех Риши Риши

преди 1 година

като кисело зеле в бидон те боднаха на тая позиция! Обаче е малко твсно и малко солено!

71

Я

преди 1 година

Сунак ще е много успешен премиер. А вие гan ьовци защо не се похвалите с нешо в световен план? Освен, че ви свързват с измами и проституция, по света не сте известни с нищо друго. Индийците са най-успешната етническа група като мениджъри в САЩ. По мнение на стотици хиляди бели, латино и черни. А вие в какво сте номер едно, освен в простируцията?

70

анонимен

преди 1 година

2048гд. полицай спират кола ,моля документите за проверка човека ги показва полицаят се замива и казва на колегата си ей Мустафа ела да видиш какво смешно име има този човек Гюнтер

69

Любо

преди 1 година

До Vol'Jin ...Ако, беше постигнал една милионна част от постигнатото от Вежди Рашидов, с талант и труд, щеше да опищиш Света колко си "велик". Но, понеже си безпросветна душица не знаеш, че Вежди Рашидов винаги и навсякъде се е представял като българин, и това е гордост за България, защото Вежди е известно и уважавано име, и като човек и като уникален творец. Вежди е много по-българин от всички, които се бият в гърдите, че са българи, а реално милеят за чужди интереси, често вредни за България.

68

Ицо

преди 1 година

До Анонимен 32 - За да не се чудиш, ще ти кажа: Не намирисват, защото се къпят всеки ден. Я се опитай да си спомниш кога за последен път си взел душ.

67

Анонимен

преди 1 година

Очаквайте скоро - новият министър председател на Германия, Мохамед ал Араб, скоро!

66

Анонимен

преди 1 година

Прилича на нашата Росица Плевнята, ирландската овчарка