94

Анонимен

преди 1 година

Защо некажат какви щети са им нанесли 7-те мильона авантаджии които същия тоя Зеленскиглист им изпрати и даже посъветва да не се връщат в Украина за зимата. Е за тези щети ежедневно всеки украинец струва м/у 50 и 150 евро на ден. Всеки ден ЕУ губи от Зеленскияглист м/у 350 и 1050 мильона евро. Ако се докаже че гениколог може с голи ръце да скубе ембрионите от утробата на майките ням защо да се чудим на хихиканията и опипванията на онова стълбище в Бутча.

93

И тия

преди 1 година

"Щети" кой ги нанесе. Ако лигите по територии, ресурси и роби не течаха като река, щеше ли да има войни. С каква цел разполажихте военна"мощ" на границите с Русия. Кой кого нападна, или ще нападне??? От безпристрастен Дедо.

92

Анонимен

преди 1 година

До Някой си , сори но аз те подкрепих а ти не четеш и не подкрепяш никого. Това се вижда и е много тежко .

91

Анонимен

преди 1 година

Да но по тази логика Украйна ще трябва да възстановява щетите които е нанесла през всичките тия години на Донецка и Луганска и Херсонска и Запорожка области а също и пропуснатите ползи !!!

90

Анонимен

преди 1 година

Предполагам искат да вземат комисионните докато са на власт. Десет % са 35 млрд. Двадесет % да 70млрд а 30 % са 105 млрд. Ние не знаем какъв е процента но търсим отговор на въпроса защо бързат толкова и защо не говорят за мир тия зомби..

89

Анонимен

преди 1 година

Когато на мен ми работят лайковете подкрепям хората на мойто мнение и очаквам и те да ме подкрепят. Хора света е в беда и хората на едно мнение трябва да се подкрепяме моля за това !

88

Анонимен

преди 1 година

До само да вметна ... , че подкрепям мнението ти но не мога да ти сложа лайк понеже не се хваща. Това е ужасно по лошо от цензура

87

Бахура

преди 1 година

Точно колкото откраднахте от Русия... СлОчаеност?

86

Анонимен

преди 1 година

Реформирането на ЕС запична. Мирише на яка корупция. Още ли искате да приемате 30 нови закона и правила за един единствен милиард помощ от ЕС. Тяхната помощ е като самолетите дето уж ги платихме на САЩ но ги няма не знам дали ще дойдат а ако дойдат къде ще отидат може би в тяхните бази на отговорно пазене. Може да дойдат ама не вярвам. А вие ?

85

Олимпий Панов

преди 1 година

Айиииде отиде коня у ряката-голямото крадене почна от тия 350-5 ще дадат на украйна останалите ще си ги делкат

84

95-и,

преди 1 година

Путин може само да му козируват акушерки, исторички, учителки и прочие еврокомисарки. Толкова са невежи, жалки и злобни.

83

Саркизи им каза:

преди 1 година

ЕК е само административен орган и няма право да купува оръжия и да взема страна! И пита Урсула защо се смята за компетентна?

82

Ваксинацията на

преди 1 година

цялата украинска нация включена ли е в тази сума, а Урсулка? Барабар с пеленачетата! По 4 ваксинки на всеки! Ти си специалистка в това да пълниш гушата на Американските корпорации така че трябва да се включи! По ечетири пет игли на Украинец! Да има!! Иначе какво възстановяване ще е това?!

81

Мааачкайте нацистите

преди 1 година

Камък връз камък да не остане в нацистката им колибка. Пръснете им комуната! Достатъчно търпяхме тези невменяеми Укронацисти предвождани от наркоклоун холерик.

80

Анонимен

преди 1 година

русия ще ги плати

79

Анонимен

преди 1 година

Преди да възстановят трябва да спечелят войната. Доколкото ми е известно руската армия е все още на територията на Украйна, а не обратното. Въпреки че нищо не пречи CNN утре да обяви, че Кремъл е обсаден... което ще сложи и край на войната и вече наистина може да отпразнуваме победата. С много фойерверки, шампанско и потупвания по рамото. И тогава да започне възстановяването, пак по CNN. Само тогава ще повярвам че сме спечелили.

78

Анонимен

преди 1 година

И кой ще плаща тоя масраф? Пак балъците от ЕС, нали!?

77

Анонимен

преди 1 година

Ще прати сметката на Путин, който се интересуваше къде са му парите и златото и дали някой не ги е откраднал.

76

... до 84

преди 1 година

Купуваш си пожарогасител "умнико"...

75

Анонимен

преди 1 година

Украйна има капацитета да сглоби много по-бързо от Иран далекобойно ядрено оръжие и то без каквато и да е помощ от НАТО. ЕС и САЩ спокойно могат и да не знаят. Достатъчно е украинците да изровят някой стар съветски чертеж и да сглобяват по него.