133

Петърчо

преди 1 година

след като един пенсионер оцелява с 484 лева , след като е работил 40 години и се е осигурявал нормално ,това трябва да е издръжката на едно лице за месец. Другото е фантасмагории и празни приказки под шипковия храст.

132

Анонимен

преди 1 година

А знаете ли колко хора не получават такава заплата? камо ли да успяват да си гледат и децата. Всичко е едно лицемерие, частника на иска да осигурява хората на нормална заплата и винаги гледа да е на минимална. Измислят хиляди хитрини само и само да не внасят пари в държавата, но първи реват държавата да им дава.

131

ъ

преди 1 година

това да криеш данъци е национален спорт, да не даваш и допринасяш нищо и да си в сивия сектор, да не работиш и да не учих до 30, щото сме големи гъзари, нали... все държавата е крива обаче никой нищо не ще да дава за тая държава, но изисква тя да му/и решава проблемите...е как ще стане? Тя държавата да го кара на изпарения още 20 години и няма да я има, чиновниците не са умрели от преяяждане.

130

анонимен

преди 1 година

Източна Румелия поне да отидела към Турция?! Защо не триете този, а триете някакви безобидни коментари, които освен прос.ташки, нищо друго не са?

129

анонимен

преди 1 година

Разследват сделките наредителите за покупка на газ през посредници ,знаете ги нашите "герои", но по-т-ъп-ичките и пристрастните, ще ви убеждават, че обедняването няма нищо общо с вносните случайници.

128

Ха!

преди 1 година

До счети С тези 10лв., с какво ще се храни човек? Тук пишат за 1320лв. на човек, но семейство пенсионери получава ли 2640лв? Та то кисело мляко и хляб да ядат /което е минимума/, двама човека ще похарчат 15лв.! Да не говорим пък за домати, сирене и хляб!

127

счети

преди 1 година

Средно по 10лв/ден за храна- 300 лв. Ток, вода , топла вода, телефон - 200 лв. Други - 500 лв. Това е за нормално скромно живеене. Може да се живее и със 30000 лв/мес. но там и цената е по-висока.

126

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 153 Като дойдат руснаците и ти подпалят къщата ще запееш друга песен. Сега за тебе виновния е невинен защото е руснак а невинния е виновен защото не иска да е руски роб.

125

Колю от Бяла Слатина

преди 1 година

Не обедняваме. Левът се обезценява.

124

Анонимен

преди 1 година

Нашите управляващи не се интересуват от това. Тяхна първа задача е да предоставят оръжия на украйна и да оближат американския г*з. Европа плаща по 1,5 млрд евро на месец на Зеленснки безотчетна пара от нашите данъци, а европейците мизерстват, а ние българите сме направо на изживяване.

123

777

преди 1 година

И ОГЛУПЯВАМЕ! Човешкат раса ще се самоуножи!

122

Анонимен

преди 1 година

До Име Да живей комунизъма! Наистина ли толкова те дразни, че хора получават над 3000лв на месец, та искаш да ги обложат да вземат и те 1500 като хамалина след данъците? А откъде ще има за минимална заплата 1500лв, особено ако се изгонят всички печелещи повече? От фирми с по 1 човек на останалите безработни хора на МРЗ? Ама то нали и те ще станат "гадни експлоататори" и ще бъдат в един момент изгонени от високите данъци?

121

Еднорог

преди 1 година

Е но е 50 евро да си смениш личната карта с пола и името. Аз от днес съм Курвоазие.. И съм транс от жена към мъж пак транс от мъж към жена.

120

До Иванов

преди 1 година

"На един реално работещ се падат 10 чиновника които му налагат забрани но живеят от неговия труд". Тук имаш грешка, не е НО живеят от неговия труд, а ЗА да живеят от неговия труд. То затова се създават хиляди службички, изисквания, комисии, за да назначат нищоправещи хора, които "следят" нещо ...

119

Токов удар

преди 1 година

Не 1320 лв,а 1321,50 лв,с 50 стотинки да трия билет от тотото,а с левчето за едно наум.

118

Иванов

преди 1 година

Един от големите проблеми е че държавата България пречи с всички сили на хората да работят. На един реално работещ се падат 10 чиновника които му налагат забрани но живеят от неговия труд. Сбъркана държава е България, но какво очаквате когато начело е Доган - един полуграмотен "философ" който по цял ден се налива с водка.

117

Пена

преди 1 година

Държавата е в разпад от поне 10 години. Борисов, Пеевски и Доган гледат основно да крадат и всичко е на "автопилот". Това е руския модел на "развитие". Още 10-20 години по този начин и България няма да я има.

116

работещ беден

преди 1 година

При заплата 1050 лв след увеличението от преди 1 месец в държавна здравна структура ви гарантирам , че скоро няма да има кой да работи. КАДРОВАТА криза в здравеопазването не стряска никой от.

115

Финансист

преди 1 година

Тези така и не разбраха, че от човек до човек има огромна разлика. Живеят си още в социализЪма и комунизЪма на другаря им Тодор Живков. Дори и Бойко борисов започна да разбира, че бизнесите хранят България, а не нейните политици и лидерите им. С такиаи парламенти и депутати, които не знаят къде се намират, нищо добро не чака България.

114

Фифа

преди 1 година

Цените няма да стоят на едно място ако ви надуят заплатите. Смятайте се за предупредени. После да няма квич и грухтене.