89

Анонимен

преди 1 година

До 100 самолета е летял а 10 км височина тези свидетели егати погледа дето са имали ,че чак видели всичо

88

тя

преди 1 година

А помните ли случая с катастрофиралия полски самолет в Катин поради лошото време ? Руснаците им казаха да променят курса , но те им го направиха напук и пукнаха ! Еее, пак руснаците виновни !

87

Бай дрън дрън..

преди 1 година

Още ли се вярва, че Донбасци и Луганци са свалили този самолет... О човеци, или сте си загубили нещото което сте нямали, нещото което се намира зад очите и между ушите ви или просто сте си така родени!?

86

Анонимен

преди 1 година

100% е план да го използват за примамка в капан за укронацита

85

БЪЛГАРИН

преди 1 година

АБЕ АНГЛОСАКСОНСКИ *** ДОКАЗАНО Е ,ЧЕ УКРАИНСКИ ФАШАГИ СА СВАЛИЛИ САМОЛЕТА ИМА РАЗСЛЕДВАНЕ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ,ЧЕ УКРОПИТЕЦИТЕ СА СЕ OSRALI И СА СВАЛИЛИ САМОЛЕТА ,ВИЕ ВАКСИНИРАНИ НЕЩАСТНИЦИ НЕ ЗНАЕТЕ КАКВО ГОВОРИТЕ !НИКОГА РУСИЯ НЕ Е УБИВАЛА НЕВИННИ ХОРА ,КАКТО АМЕРИКА И АНГЛОСАКСИТЕ ВЪВ ВИЕТНАМ ,МАЛИ ,ЛИБИЯ,ЙЕМЕН ,ИРАК ,СИРИЯ ,АНГОЛА И ОЩЕ ДЕСЕТКИ СТРАНИ ,ПОМИСЛЕТЕ МАЛКО ПРОМИТИ МОЗЪЦИ *** ,КОГА ПРЕЗ ГОДИНИТЕ РУСИЯ СЕ Е НАМЕСИЛА ИЛИ ПРЕДИЗВИКАЛА КОНФЛИКТ!?НИКОГА САМО ФАЩ ПРАВИ ТАКА!

84

123

преди 1 година

Гиркин сам признава , че има участие в свалянето на самолета и самия той се хвали че , е подпалил войната в Украйна. Копейките в България обаче продължават да си пилят техните глупости.

83

Анонимен

преди 1 година

Боинга е свален от украински изтребител, а не от пво! По телевизиите още на другия ден след инцидента имаше интервюта с местни от селото, над което е свален боинга и които с очите са си гледали какво се случва в небето над главите им, но бързо "заметоха" тези свидетели под "килима", защото жендърите от Нидерландия следва да изпълняват заръките на господарите си от Кравария!

82

Анонимен

преди 1 година

До ей: С жертви на западна пропаганда не може да се спори, защото мозъците им са тотално закърнели от безмозъчна пропаганда. Нямам връзка с Москва и никой нищо не ми съобщава, но следя официалните заявления и такова нещо да бърза победа никой не е говорил от властимащите. И не следя руска пропаганда, защото въпреки че се оправям с руския, не се чувствам чак толкова комфортно и по навик следя западни източници (немски и английски, изпитани, но не мейнстрийм).

81

@

преди 1 година

Абе какъв холандски съд? Този е терорист. Трябва щом го хванат да отиде в Абу Гариб или поне в Гуантанамо за известно време и чак след това каквото е останало да го съдят в друг съд.

80

Анонимен

преди 1 година

А пък останах с впечатлението,че укрите издъниха боинга. Но не е политкоректно да се говори така. Предлагам на световното по футбол украинците да са световен шампион , както е тръгнало .

79

Шушо мушо

преди 1 година

По-добре да не се изправя пред Нидерландски съд, защото там ще получи смешна присъда, която ще излежи в комфорт, за какъвто в блатная, тъй като не е олигарх, може само да мечтае. Най-добре украинците да го съдят, има за какво и няма да му простят.

78

Анонимен

преди 1 година

Скоро в Хага и в панделата !!!

77

Анонимен

преди 1 година

Най-вероятно ще пуукне съвсем скоро..

76

Анонимен

преди 1 година

През 2014 г. Гиркин-Стрелков започна борбата на рускоезичното население в Донбас в гр.Славянск, сега ще участва в превземането му

75

Тито13

преди 1 година

Всички червени фашисти са анонимни защото се страхуват

74

Анонимен

преди 1 година

Когато става въпрос за западна пропаганда,освен простотии и глупости,друго не се надявам да чета.Сега тези иди0Tии надминаха всякакви мой очаквания.Ти и.д.и и почвай да фантазираш,как някой си дето го търсели едни от една държава,която е извества с наркотиците и червените фенери щяла да го изисква жив от едни нещастни фашисти, които неможаха да си уредят фашистка държава,защото Русия им разби масрафа и всичко това за да подчертаят дебело,че Русия е била държава терорист.Само съжаление будят тези

73

Ради Корабо

преди 1 година

Защо всички русофили са представители на нискообразованите среди или дори на тези с липсващо образование. Масата е квартални пияници с разбити семейства , потънали в борчове , без постоянна работа. Някой ще ми даде ли пример за читав русофил ?

72

Бай Чеп

преди 1 година

Оправете си "палчета" бе хора!!!

71

Georgiev

преди 1 година

То и СССР не е имало и е създадена изкуствено, ама още ѝ се кланят някакви не много умни ***. Пък за една дума се захванали.

70

ей

преди 1 година

До Анонимен не се коси де, може да няма "тавариши" ама "пабеда будет за нами" и "крим пака наш". Не се стягай толкоз, сигурен съм че до две седмици червената армия ще е в Лисабон или поне близо до Лиман, което ще покаже, че си номер едно стратег и разбирач на геополитиката